HOROSKOP ZA SREDU 10. JUL: BLIZANCIMA moguć dobitak, ali i preterano trošenje, ŠKORPIONI pucaju od samopouzdanja
Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta
vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...


OVAN
LJUBAV: Više će vas interesovati slobodni odnosi, nego ozbiljne kombinacije. POSAO: Uspeh u radu sa prijateljima i radu u IT sektoru. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: Danas nećete imati prilike da se posvetite svom ljubavnom životu. POSAO: Imaćete administrativnih ili logističkih problema. ZDRAVLJE: Povišen šećer u krvi.

BLIZANCI
LJUBAV: Imaćete prilike da ostvarite kontakt sa nekim ko živi u inostranstvu. POSAO: Moguć izvestan dobitak, ali i preterano trošenje. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

RAK
LJUBAV: Mnoštvo prilika za ljubav vas je razmazilo i zato ste postali sujetni i izbirljivi. POSAO: Lako dolaženje do pomoći novčane prirode. ZDRAVLJE: Povišen šećer u krvi.

LAV

LJUBAV: Moguće je da ćete tajiti svoja osećanja od osobe koja vam se dopada. POSAO: Mogući su problemi pravne prirode. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

DEVICA
LJUBAV: Moguća ljubav sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Moguće je da ćete dobiti primamljivu ponudu ili napraviti promenu u karijeri. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA
LJUBAV: Partner će tražiti više slobode. Ako ste sami, neko će vam se dopasti. POSAO: Nepoštenje poslovnog partnera će i vas ugroziti. ZDRAVLJE: Osetljivo.

ŠKORPION
LJUBAV: Samopouzdanje će vam biti na visokom nivou, a mnogi nalaze da je to vrlo privlačna
osobina. POSAO: Možete dobiti manji novac. ZDRAVLJE: Stabilno.


STRELAC
LJUBAV: Preterivaćete u svemu, pa zbog toga stvari mogu da krenu nizbrdo. POSAO: Rasipnost i neopreznost pri manipulisanju sredstvima. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

JARAC
LJUBAV: Moguće je da ćete se zainteresovati za nekog zbog koga ćete imati moralne dileme.
POSAO: Moguće su kadrovske promene. ZDRAVLJE: Dobro.


VODOLIJA
LJUBAV: Ako ste sami, moguće je da sretnete nekog ko će vas magnetski privući. POSAO: Sada je vreme da započnete sopstveni biznis. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Loša ili vrlo nejasna komunikacija koja dovodi do nesporazuma. POSAO: Profit od bavljenja privatnim biznisom i nekretninama. ZDRAVLJE: Slabije.

Izvor: informer.rs


❮ Nazad