MARKO MILJKOVIĆ SPREMIO PRSTEN ZA LUNU ĐOGANI, EVO KADA ĆE JE VERITI
Luna Đogani i Marko Miljković okončali su višemesečnu vezu pred sam kraj rijalitija "Zadruga 2", a kako stavri stoje, oni bi mogli ne samo da se pomire, već i da stanu na "ludi kamen".

Kako piše "Srpski telegraf", Miljković je toliko siguran u emocije prema Luni da je rešen da je oženi.

On će, navodno, Luni dati verenički prsten 14. jula za kada su dogovorili susret povodom pomirenja.
- Marko je shvatio koliko mu je stalo do Lune tek kada se rijaliti završio. Teško mu je palo što ju je ostavio pred sam kraj "Zadruge" i sam kaže da je ispao gad prema njoj. Razmišljao je kako da opet zadobije Lunino poverenje i kako da joj dokaže da je zaista voli i da želi da budu zajedno. Tako je
sam došao na ideju da se vide 14. jula i da je tada veri, pošto je to poseban dan za njih dvoje, jer,
kako Marko kaže, tada bi im bilo pola godine veze da se nisu rastali - priča Miljkovićev drug i otkriva detalje iznenađenje koje čeka Lunu:


- Kada nam je to saopštio, mi smo u prvom trenutku svi bili začuđeni, a onda smo ga rado podržali i pomogli mu da joj spremi iznenađenje.Ono što je već uradio jeste to da joj je prvi poslao poruku i dogovorili su se da se vide 14. jula. Tada joj je rekao da će mesto sastanka da joj javi naknadno i ona se složila sa tim. Marko se dvoumi oko lokacije, pošto želi da joj priredi spektakularno iznenađenje. Luna ni ne sluti šta je čeka - navodi sagovornik pomenutog dnevnog lista.

Izvor: pulsonline.rs


❮ Nazad