U ZADRUGU 3 ULAZI  SRPSKA ESTRADE! Dara Bubamara za mesec dana uzima 75.000 €, ali ima 3 JASNA uslova! Bez njih ne može da ŽIVI! Kaća je MNOGO skromnija, evo šta ona traži!
Dara Bubamara i Katarina Živković pregovaraju sa o ulasku u "Zadrugu 3". Čelnici ružičaste televizije će u trećoj sezoni
popularnog rijalitija okupiti "krem de la krem" domaće estrade, a poznate pevačice odmah su se našle na njihovom spisku želja.


Kaća i Dara imaju posebne zahteve da bi se od septembra našle u najgledanijem šou-programu u Srbiji."Ako se dogovore sa Pinkom, Dara će definitivno biti najveća zvezda treće sezone. Ona uveliko pregovara sa produkcijom i tražila je da u okviru velelepnog imanja u Šimanovcima ima apartman, jer ne želi da deli spavaću sobu sa ostalim učesnicima", priča dobro obavešteni izvor i dodaje da je Bubamara zahtevala i da u "Zadruzi" može da spava koliko hoće.
"Ona ne može da ustaje rano, pošto ima skroz drugačiji bioritam. Navikla je da zaspi u zoru i kasno se budi. Zato insistira da je kamera snima tek posle podne, kada se probudi naspavana i raspoložena. Takođe, folkerki je veoma važno i da za vreme koje provede u rijalitiju ne zapusti telo.

"Dara u poslednje vreme redovno vežba, pa joj je bitno da joj obezbede teretanu u kojoj će da
održava kondiciju. Nikako ne bi volela da se ponovo ugoji, jer zna koliko je napora uložila da se
steše i da bude u top-formi".

Bubamara bi u apartmanu u Šimanovcima provela mesec dana i za to bi bila bogato nagrađena.

"U "Zadruzi" bi ostala samo jedan mesec, jer ona dosta novca uzima na tezgama, a radi i po tri dana nedeljno. Za tih 30 dana iz rijalitija bi izašla bogatija za čak 75.000 evra - otkriva izvor.

I Darina mlađa koleginica, Katarina Živković, koja je trijumfovala u "Farmi 3", bila bi pun pogodak za novu sezonu."Kaća je više puta govorila da nikada ponovo ne bi ušla u rijaliti, ali joj se koncept "Zadruge" dopao,
pa je pristala da ode na pregovore. S obzirom na to da je već bila pobednik "Farme", ljudi iz produkcije veruju da će imati jaku

glasačku mašineriju za finale", ističe izvor i dodaje da je za razliku od Bubamare, Živkovićeva imala skromnije
zahteve.

"Tražila je da joj redovno dolazi njen frizer, kao i da uvek ima na raspolaganju usluge manikira,
pedikira i

kozmetičara. Veruje da lako može da osvoji "duplu krunu", ali mora još malo da razmisli, jer je
nedavno objavila nove pesme i ima mnogo zakazanih nastupa.


Ni jedna, ni druga pevačica nisu potvrdile ove navode.

Izvor: kurir.rs / FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM❮ Nazad