NATAŠA BEKVALAC JE MNOGE IZNENADILA POTEZOM I SUZAMA, A EVO ŠTA SE ZAPRAVO KRILO IZA SVEGA TOGA
Novi spot "Dođi mami" Nataše Bekvalac doživeo je premijeru u toku današnjeg dana, iako je prvobitno bilo planirano da se to dogodi juče, kada je "mala plava" zakazala i promociju za sedmu silu.

Panonska barbika je tada, podsetimo, ostavila sledeću poruku na društvenim mrežama:

- Dakle... sve što je moglo da krene naopako sem koncerta Bogu hvala krenulo je od sinoć... Šta li je, da li me opet kida retrogradni Merkur pametna nisam. Tako da, ovako otečena od plakanja ja ću se pojaviti na promociji spota danas pred "sedmom silom" i svojim fanovima... A spot ćemo pustiti sutra premijerno na mom oficijalnom Jutjub kanalu. Ne pitajte zašto, ni šta se dešava, valjda je tako kada krene po zlu. Nek' smo živi i zdravi, volim vas.

Nataša Bekvalac

Ipak, u izjavi za Informer, Nataša je otkrila još jednu pojedinost koja je vezana za spot, a koja je bila samo deo problema, budući da je pevačica rešila da ukloni sve scene u kojima se pojavljuje sa smeđom kosom, o čemu su pre nekoliko nedelja brujali svi domaći mediji.

- Izbacili smo te scene, jer ja ne znam kako da se ponašam ako nisam plava. Osećala sam se kao da imam nešto na glavi što mi ne prija. Odlučila sam da se vratim u svoju bazu.

Izvor: pulsonline.rs / Foto: OFFICIAL / YOUTUBE❮ Nazad