JAČA OD OLUJE: Dragana Mirković spektaklom obeležila sezonu u Crnoj Gori (FOTO)
Rekordnih više od pet hiljada ljudi, uprkos tome što je bio utorak, ispunilo je najveću diskoteku u ovom delu Evrope i uživalo u koncertu folk carice koja se potrudila kao i svaki put da publici
priredi nezaboravan događaj


Olujno vreme sa pljuskovima i grmljavinom koje se nadvilo nad Crnom Gorom i zbog koga je
morala da pomeri koncert za dva dana, ni u kom smislu nije uspelo da pokvari druženje Dragane Mirković sa obožavaocima pa je tako u utorak večemuzičkim spektaklom u prepunoj budvanskoj diskoteci "Top Hill" obeležila ovogodišnju sezonu kada je zabava u pitanju.


Rekordnih više od pet hiljada ljudi, uprkos tome što je bio utorak, ispunilo je najveću diskoteku u
ovom delu Evrope i uživalo u koncertu folk carice koja se potrudila kao i svaki put da publici priredi nezaboravan događaj.


Tokom više od tri sata ispunjenih hitovima koji su obeležili njenu karijeru, publika je horski pevala i pratila muzičku zvezdu. Poneta ljubavlju svih koji su došli da je slušaju, Dragana je sišla u publiku, pokazavši da joj ni sada kao ni tokom čitave karijere obezbeđenje nije potrebno, i pevala dok su je hiljade kamera snimale, učinivši ovo još jednim od nebrojeno nezaboravnih koncerata za sve one koji su imali sreću da na vreme dođu do karte.

Foto Top HillIzvor: novosti.rs❮ Nazad