Milica doživela nezgodu tokom seksi plesa na svom rođendanu, posle slavlja morala kod lekara
Tako je nagazila na rabijenu čašu i posekla se, zbog čega je odmah nakon proslave otišla kod lekara kako bi joj sanirali ranu

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović je za svoje najbliže prijatelje i saradnike pre nekoliko dana organizovala velelepnu proslavu svog 28. rođendana, u dvorištu jedne vile nadomak Beograda.

Pavlovićeva je za svoje goste pripremila kompletnu dekoraciju u boho stilu, pa su gosti sedeli na jastucima uz lampione i romantičnu rasvetu, dok su na muzičkom repertoaru bili samo svetski hitovi.

Milica P 

Atraktivna brineta je uz sve to pripremila i vrhunski meni i gozbu, kao i dobar izbor pića i koktela, ali je bila
naoružana i dobrim raspoloženjem i pozitivnom energijom.


Milica P

Seksi senjorita sve vreme je đuskala sa svojim gostima, a nakon što je skinula glamuroznu toaletu i obukla laganiju haljinicu,
rešila je da se oslobodi i visokih potpetica.

Međutim, tu je došlo do malog problema, pošto se izula i, dok je bosa đuskala uz ritmove svetskih hitova, ponesena dobrim raspoloženjem nije obraćala pažnju na pod.

Milica P

Tako je nagazila na rabijenu čašu i posekla se, zbog čega je odmah nakon proslave otišla kod lekara kako bi joj sanirali ranu.

Na njenu sreću, rana nije bila ogromna, pošto je brzo shvatila šta se dešava i da je nagazila na polomljeno staklo.

Da ništa nije ozbiljno dokazuje i činjenica je Pavlovićeva dan kasnije posetila pedikira, pošto su joj stopala bila "uništena" od višesatnog đuskanja na travnjaku.

Izvor: telegraf.rs / Foto: privatna arhiva
❮ Nazad