JEZIVO Iživljavao se nad nevenčanom suprugom, tukao je i skinuo golu, pa TERAO SVOG DRUGA DA JE SILUJE
Policija je uhapsila Milana R. (36) iz Grocke kod Beograda zbog sumnje da je brutalno pretukao nevenčanu suprugu M. A. (33), a potom navodno pokušao da natera svog druga da ima seksualne odnose sa njom.

Kako piše Srpski telegraf slučaj se dogodio 11. septembra, a napadnuta žena je, na svu sreću, uspela nekako da pobegne od nasilnika i pozove policiju.

Nesrećna žena pobegla je od nasilnog supruga kod roditelja u Šabac, ali on je došao po
nju i

nagovorio je da krene sa njim nazad u Grocku.
Oko 23 časa automobilom su napustili Šabac, a Milan R. je, kako piše ovaj list, odmah počeo da je maltretira. Najpre ju je vređao i svašta joj govorio, a zatim se zaustavio na putu ka Grockoj na
nepoznatoj lokaciji gde je nesrećna žena doživela stravičnu torturu.
- Nasilnik je izbacio suprugu iz vozila, pa je počeo brutalno da je udara pesnicama po
glavi i čupa za kosu. Kako mu ni to nije bilo dovoljno, nesrećnoj ženi je potom skinuo svu odeću i druga terao da ima seksualni odnos sa njom - objašnjava izvor lista.

Srećom, muškarac je to odbio, pa je Milan vratio ženu u kola i nastavili su put ka Grockoj, gde su stigli oko tri sata ujutru.

- Kada su stigli ispred kuće, M. A. je uspela da iskoristi trenutak nepažnje supruga dok je pričao sa drugom i spase se. Istrčala je iz vozila i tako gola, bez odeće na sebi, pobegla
kod prvog komšije.

Čovek je bio šokiran kada je ugledao uplakanu ženu. Odmah je pozvao policiju koja je
ubrzo privela nasilnika u stanicu - kaže sagovornik.


Nesrećna žena je potom prevezena na pregled u Urgentni centar, gde su joj konstatovane povrede. Tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti ovog slučaja.

Izvor: blic.rs


❮ Nazad