Slusaj uzivo:

Kineski lekari stigli su u Srbiju kako bi pomogli našoj zemlji u borbi protiv korone

Uz aplauze i vijorenje zastava Kine i Srbije, kineski lekari stigli su u Srbiju kako bi pomogli našoj zemlji u borbi protiv korone. Vučić poručio: Hvala Kini i mom bratu Si Đipingu! Slušaćemo sve što nam kažu stručnjaci!
 
Avion pun medicinske opreme i kineskih medicinskih eksperata koji će nam pomoći u borbi protiv koronavirusa stigao je u Srbiju, a kineske stručnjake sačekao je predsednik Aleksandar Vučić.

Hvala Er Srbiji, radili ste danonoćno da nam dovedete kineske prijatelje u Srbiju! Od večeras ćemo slušati i uraditi sve što oni kažu, to je poštovanje onih koji su pokazali da umeju da pobede najvećeg neprijatelje današnjice, a to je koronavirus! Veliko hvala predsedniku Si Đipingu, narodu Kine...

Srbija ovo ne sme da zaboravi!

Prenesite narodu Kine koliko ga volimo, koliko cenimo vašeg predsednika! Ovde će ga dočekati stotine hiljada!

Ambasadorka Kine u Srbiji Čen Bo: Lekari koji su stigli povučeni su iz prvog fronta borbe protiv korone. Mi smo čelični prijatelji, delimo dobro i zlo! Od početka borbe protiv korone dobili smo pomoć od srpske strane. Ovih dana Srbija se suočava sa širenjem virusa, i mi smo spremni da damo našu skromnu pomoć! Danas je stigao prvi deo pomoći! Borićemo se do pobede! Živela Srbija, živela Kina!

Video:
https://www.instagram.com/p/B-AaUrcJj9M/?utm_source=ig_web_copy_link

Izvor: kurir.rs


Objavljeno: 21.03.2020


❮ NazadObavestenje:
Ostanite kod kuce i zastitite sebe i vase najmilije!