Sa TRAMPOM sam imala NEZAŠTIĆENI SEKS, udarala sam ga magazinom po guzi
Stormi Danijels (39) u šezdesetominutnom intervjuu sa Andersonom Kuperom izjavila je da je imala nezaštićeni
seks sa Donaldom Trampom i da ga je pljeskala magazinom na kome je bio na naslovnici, po licu. Takođe je otkrila da joj se fizički nije dopadao


Tramp joj je govorio da je posebna i da ga podseća na Ivanku, kao i da joj je obećao gostovanje u emisiji Šegrt koju je tada vodio na TV mreži NBC.
Porno glumica čije pravo ime je Stefani Kliford je otkrila misteriju da je njoj i njenom maloletnom detetu pretio neki muškarac akon što je 2006. pokušala da u jednom intervjuu obelodani šta je radila sa predsednikom i da je do sada ćutala iz straha. 
Tvrdi da joj je čovek na parkingu dok je sa maloletnom ćerkom išla prema sali za fitnes prišao i rekao: "Ostavi Trampa na miru. Zaboravi tu priču". Onda se okrenuo ka njenoj
ćerci i rekao joj: "Ona je prelepa, bilo bi sramota da se njenoj majci nešto desi", piše dailymail.co.uk.

Stefani je 6. marta tužila predsednika, navodeći da Tramp nikada nije potpisao ugovor s njom da ćuti o "intimnom" odnosu između njih. Nastup Stormi Danijels napravio je Trampu dodatni problem nakon intervjua koji je prošle nedelje na CNN-u s bivšim Playboy modelom Karen Mekdugal, u kojem je zečica opisala desetomesečnu aferu s Trampom koja se dogodila 2006. godine.
Tramp je bio u braku sa suprugom Melanijom tokom oba navodna vanbračna odnosa. Prva dama pratila je Trumpa ovog vikenda na Floridu, gde je predsednik otišao u svoj golf klub. Tramp se u nedelju vratio u Vašington, ali portparol Bele kuće je rekla kako je Melanija ostala sa sinom koji je na školskom raspustu.

Izvor: informer.rs / Foto: ilustracija/Rojters

Nazad na pregled