SVET GA SAHRANIO, A ON PUCA OD SMEHA!
Ovo su prve fotografije Kim Džong Una 20 dana posle misterioznog nestanka
Svetski mediji spekulisali su o njegovom zdravlju tvrdeći se da mu je nakon neuspele operacije život ugrožen.

Severnokorejski lider Kim Džong Un pojavio se u javnosti prvi put posle 20 dana pošto je prisustvovao ceremoniji otvaranja jedne fabrike severno od Pjongjanga, objavila je državna agencija KCNA. Njegove prve fotografije pojavile su se danas, a nakon toga pojavio se i snimak.

Kim je, kako navodi državna agencija, presekao crvenu traku na ceremoniji otvaranja hemijske fabrike
Kim Džong Un, neprikosnoveni severnokorejski lider, pojavio se u javnosti nakon čak 20 dana - čime je prekinuo glasine o svojoj smrti koje su se zapaljivo proširile svetom.

Zemlja u kojoj je sve u vezi sa predsednikom tajna, postala je glavna tema posle korona virusa. Svi su se pitali gde je Kim, pa su počeli da se nižu komentari i tekstovi o budućnosti Severne Koreje ako ga više nema, o tome ko bi mogao da mu bude naslednik...

Na snimku se vidi ljudi koji su u euforiji, neki u suzama, ali svi oduševljeno mašu zastavicama i pozdravljaju lidera Severne Koreje.
Kako se može videti na snimku, on je nasmejan otvorio fabriku, odnosno presekao svečanu vrpcu, a onda se zabavljao sa cigaretom u ruci, ne skidajući osmeh sa lica.
Naravno, odmah su se pojavile i sumnje o datumu nastanka snimka,
dok su neki poručili da se vide maske na licima okupljenih, što dokazuje
da je reč o skorašnjem pojavljivanju.
Misterija oko njegove "smrti" i dalje šokira svet, a odbegli zvaničnik
Severne Koreje je samo dan ranije izjavio kako su ga obavestili o smrti Kim Džong Una, kao i da će ga naslediti sestra. Za sada nema odgovora odakle ovakve vesti, kao i šta se dešavalo tokom ovih 20 dana koliko kruže
glasine o njegovoj smrti.
Verovalo se da je sve krenulo po zlu nakon operacije srca, te da je
mrtav ili u vegetativnom stanju.
Ali, pojavio se konačno na otvaranju fabrike - onaj stari Kim, mada deluje pomalo iscrpljeno, osmeh i ozarene oči, kao i tip-top sređena frizura, nisu izostali.

Izvor: informer.rs


Objavljeno: 02.05.2020

❮ Nazad