ČETA TELOHRANITELJA ČUVA DIJANU HRKALOVIĆ! Diksi nikada i nigde ne ide sama, uz nju su mladići kojima je idol VELJA NEVOLJA!?
Posle dve godine skrivanja javnosti i pola godine bukvalno izolacije, koju je provodila isključivo sa ocem i bratom, Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka u MUP, sada često napušta dom i deli zapise o tome sa pretiocima na Instagramu. Ipak, na tim slikama i snimcima se ne vidi da nikad nigde ne ide sama.

U njenoj pratnji uvek su trojica-četvorica mladića, a po desetak se smenjuje u nadgledanju zgrade u kojoj živi.Ukratko - Dijana Hrkalović ima brojno obezbeđenje. Mladići koji stoje uz nju su, prema nezvaničnim navodima, deo ekipe sa tribina Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja i Marka Miljkovića poznatijeg pod nadimcima Zver ili Mesar, dok njih dvojica u pritvoru čekaju suđenje za niz otmica i monstruoznih ubistava. Telohranitelji su članovi "Principa", huliganske grupe sa južne tribine.

Isprva se verovalo da obezbeđenje Dijane Hrkalović čine navijači “Rada”. Prema operativnim podacima, ova ekipa je blisko sarađivala sa grupom Velje Nevolje. Prema iskazu beogradskog ugostitelja Aleksandra Kajmakovića, zvanog Aca Bosanac, datog pre nekoliko nedelja u okviru finansijske istrage protiv klana Velje Nevolje, Kajmaković je imao ponudu od Belivuka da mu njegova grupa obezbeđuje lokale u gradu.

 
Kada je odbio, nije naišao na probleme sa Veljinom ekipom - bar bukvalno posmatrano - već su u restorane počeli da mu dolaze na kavgu spremni navijači “Rada” i kvare mu posao. To dovoljno govori o vezama Veljinog klana i “radovaca”.

Izvor kurir.rs
Objavljeno: 24.07.2021

❮ Nazad