EKSKLUZIVNO! Pogledajte prve fotografije spaljenog automobila porodice Đokić
Policija je rano jutros nastavila uviđaj u ataru sela Tešica na mestu gde je prethodnog dana pronađen zapaljen automobil "folksvagen pasat" porodice Đokić.

Kurir je došao u posed ekskluzivnih fotografija spaljenog automobila koji je pronađen u šipražju pored zemljanog puta koji vodi pored Morave. Po automobil je upravo došao viljuškar koji će vozilo odneti na doddatnu forenzičku analizu.
Nakon spaljenog automobila, podsetimo, policija je u ataru sela Moravac, koje je udaljeno nekih osam kilometara od mesta gde je pronađeno vozilo, otkrila i spaljena tela porodice Đokić.

Tela vlasnika menjačnice iz Aleksinca Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i ćerke Lidije (25) pronađena su ataru sela Moravac kod Aleksinca gde im se 26. septembra i izgubio svaki trag.

Tročlanoj porodici se inače svaki trag izgubio u noći između nedelje i ponedeljka kad je iz Moravca krenula ka svojoj kući u Aleksincu. Goran i Gordana Đokić i njihova ćerka Lidija krenuli su iz tog sela, gde inače živi njegova majka, u ponedeljak 00.20 sati.

Međutim, nisu išli uobičajenim putem jer nisu skrenuli na prvoj raskrsnici, već su se zaputili kontraputem. Poslednji put ih je uočila kamera u selu Tešice koje je nekih osam kilometara od Moravca i to dva sata kasnije!

Nestanak porodice prijavila je jedna rođaka u utorak kad je primetila da već dva dana nisu otvorili svoju menjačnicu. Lična dokumenta tročlane porodice stala su u stanu u kom su živeli u Aleksincu.

Izvor: (Kurir.rs/D.I.)
Objavljeno: 03.10.2021

❮ Nazad