HOROSKOP ZA 19. MAJ Ovaj znak je razočaran u ljubav i svog partnera
Lavovi su preterano ljubomorni, Device imaju problem sa bubrezima.

OVAN

POSAO: Tokom današnjeg dana vas očekuju manje kočnice i ograničenja na poslovnom planu. Prihvatite stanje kakvo jeste. Počeo je vikend pa je i dobro da neko vreme odmorite.

LJUBAV: Imate neke emotivne nedoumice. Ukoliko ste u vezi, imate osećaj da vam partner ugrožava ličnu slobodu. Pred vama je faza u kojoj ćete biti u sukobu sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom bi mogli da počnu da vam prave veće smetnje. Savet je da posetite lekara i da sa njim pronađete zajedničko rešenje za vaše tegobe.

BIK

POSAO: Nije preterano povoljan dan za odnos sa poslovnim okruženjem. Moguće je da će vas neko razočarati svojim postupcima. Pred vama je faza u kojoj nećete biti zadovoljni.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom sa kojom ste nekada imali prijateljski odnos.
Moguće je da vam je u početku malo neugodno i da ne možete sasvim lako da se opustite.


ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa mišićima. Povećajte unos magnezijuma. Ako aktivno trenirate onda je sada naglašena faza u kojoj bi vam dobro došlo malo više odmora.

BLIZANCI

POSAO: Vas očekuje pozitivan dan za poslovne promene. Možete da očekujete da ćete biti veoma uspešni. Iako je počeo vikend vi ste veoma aktivni na poslovnom planu.

LJUBAV: Dobra komunikacija sa voljenom osobom vas je dovela do stanja neizmerne sreće.
Pred vama je lep dan za ljubav. Ukoliko ste slobodni očekuje vas novo poznanstvo.


ZDRAVLJE: Nemate nikakve probleme na ovom polju. Dobro se osećate u svojoj koži, rešili ste tegobe iz prošlosti i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Pred vama je odličan dan.

RAK

POSAO: Možete da se nadate veoma opuštenom danu tokom kog nećete imati preterano velike obaveze. Uživaćete u slobodnom vremenu i iskoristiti vikend na pravi način.

LJUBAV: Osećate se dobro u svojoj koži, sigurni ste u sebe i lako ostvarujete komunikaciju sa osobama suprotnog pola. Povoljan dan za flert. Lako osvajate i privlačite pažnju na sebe.

ZDRAVLJE: Kolena su vam osetljiva a moguće su i neke povrede nogu prilikom fizičke aktivnosti. Povedite računa o tome. Prijao bi vam neki vid masaže ili fizikalne terapije.

LAV

POSAO: Manje finansijske promene vas brinu, s obzirom na to da u se desili troškovi koje niste očekivali. Ipak, uspećete da nađete rešenje za sve što vas muči. Razmišljajte pozitivno.

LJUBAV: Moguće je da ste skloni ljubomornim sumnjama ili da vam jednostavno deluje da voljena osoba nema dovoljno poštovanja prema vama. Očekuju vas rasprave sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i unos bilo kakvih opijata koji mogu biti jako štetni za vaše zdravlje.
Vreme je da se posvetite stvaranju zdravijih navika i da krenete da menjate sve što je loše.


DEVICA

POSAO: Povoljan je dan za bavljenje javnim poslom ili ako ste imali u planu neki prezentaciju ili javno izlaganje svojih ideja i projekata. Okruženje će dobro reagovati na sve vaše ideje.

LJUBAV: Voljena osoba je željna ljubavi i pažnje ali to pokazuje na pogrešan način. Moguće je da ćete imati veoma promenljiv odnos, od ljubavi do mržnje idete tokom ovog dana.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima. Urogenitalni trakt vam je sada generalno osetljiv.
Mogući su i problemi sa peskom ili kamenom i mokraćnim putevima.


VAGA

POSAO: Očekuje vas veoma važan dan za posao. Moguće je da su sada na ispitu neke vaše sposobnosti. Pred vama je period u kojem ćete dokazati svoju posvećenost poslovnim obavezama.

LJUBAV: Imate utisak da nije baš sve onako kako bi trebalo da bude i pomalo ste razočarani
u svoju ljubavnu situaciju. Partner nije pokazao ono što ste od njega očekivali.


ZDRAVLJE: Pazite na svoj želudac i stomak. Mogući su problemi sa gorušicom. Vaša ishrana
verovatno nije baš najbolja. Vreme je da izbacite unos masne, prezačinjene i brze hrane.


ŠKORPIJA

POSAO: Pred vama je veoma opušten dan tokom kog nećete imati nikakve stresove ili opterećenja
vezana za posao. Možete da očekujete da će sve proreći mirno i glatko.


LJUBAV: Veoma je povoljan period za ljubav, pa ako ste slobodni možete da se nadate zanimljivom novom poznanstvu! Dajte svoj maksimum na ovom polju i bićete zadovoljni.

ZDRAVLJE: Pazite na donji deo leđa. Generalno vam je osetljiv i predeo bubrega ali i karlica.
Pazite na sebe danas jer su moguće neke neobične ili neočekivane tegobe kod vas.


STRELAC

POSAO: Možete da očekujete generalno povoljan dan ali ne i neke preterano važne promene ili dešavanja. Ono što budete pokrenuli ćete veoma lako ostvariti ali neće biti pritisaka.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, moguće je da imate manje probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Povoljniji dan za slobodne. Flert vas očekuje na svakom ćošku, osećate se poželjno.

ZDRAVLJE: Skloni ste prehladi i infekcijama. Imunitet vam je u opadanju. Potreban vam je veći unos vitamina. Takođe, bilo bi dobro da današnji dan iskoristite za odmor i opuštanje.

JARAC

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za kraća poslovna putovanja. Možete biti generalno uspešni u nekim sitnim obavezama. Sve što budete želeli da završite biće gotovo u kratkom roku.

LJUBAV: Očekuje vas povoljan dan za flert i nova poznanstva. Delujete veoma šarmantno i zagonetno osobama suprotnog pola. Možete da očekujete veći broj novih udvarača.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa zglobovima su naglašeni, pogotovo ako imate neke stare povrede u tom predelu. Pred vama je faza u kojoj su vam kosti krhke i osetljive.

VODOLIJA

POSAO: Vi dobro znate šta želite i uporni ste dok to ne ostvarite. Niko ne može da vas pokoleba ili poremeti. Nećete odustati dok ne budete došli do svojih ciljeva. Snaga volje je naglašena.

LJUBAV: Ne zanimaju vas emotivne promene jer ste zadovoljni onim što imate. Smatrate da vam je jako dobro sa osobom sa kojom ste trenutno. Uživate u zajedničkim romantičnim trenucima.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima koji bi mogli da vam budu veoma promenljivi. Ako ste primetili neke probleme i promene na tom planu obavezno se javite lekaru radi kontrole.

RIBE

POSAO: Manji pad koncentracije neće uticati na vas sasvim pozitivno. Pripremite se za neke manje greške i propuste. Važno je da neke stvari proverite više puta ako možete.

LJUBAV: Važno vam je da vam se voljena osoba posveti i da kod nje vidite neku pozitivnu promenu.
Željni ste pažnje i nežnosti. Osećate se usamljeno i na neki način emotivno oslabljeno.


ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja tokom celog dana. Ukoliko imate probleme sa migrenom današnji dan će vam biti prilično težak. Prija vam mirovanje, a smetaju vam svetlost i buka.

Izvor: alo.rs / Foto: Profimedia.rs


❮ Nazad