Fanovi besni jer Hurem zbog estetskih operacija više NE LIČI na onu staru
Reći ćemo samo jedno veliko ŽAŠTO

Najpoznatija turska glumica Merijem Uzerli, koju je svetska publika upoznala zahvaljujući ulozi u seriji "Sulejman Veličanstveni", pojavila se na crvenom tepihu kanskog festivala i malo koga je ostavila ravnodušnim. Ali ne po svojoj lepoti, na žalost. Merijem je nosila svoje lice koje više uopšte ne liči na ono što je bilo nekad - prirodno, piše Noizz.
Uzerli je na Instagramu podelila nekoliko fotografija i snimaka kojima se pohvalila kako uživa u Kanu, ali fanovi nisu uspeli da iskuliraju transformaciju koju je pretrpela njena lepota.
"Bila si mnogo lepša pre, bez operacija", "Lice ti izgleda čudno", "Bože, šta si to učinila s usnama", "Previše botoksa. Zašto? Bila si predivna", "Ostavi lice i telo na miru! Bila si prekrasna, sad izgledaš veštački i plastično", "Zašto si to učinila od sebe?", samo su neki od komentara na njenom profilu.
Merijem se, inače, na neko vreme povukla iz javnosti nakon raspada veze sa biznismenom Kanom Atesom s kojim ima četvorogodišnju ćerku. Zbog depresije je napustila Tursku i dugo se uopšte nije znalo šta je
s njom. Na najnovijim fotografijama glumica izgleda srećno i uglavnom postavlja slike sa ćerkicom. 


Izvor: Noizz.rs❮ Nazad