Image
 
Image

BESNI RAT U FRANCUSKOJ! BENZEMA ODLUČIO DA SE OSVETI BIVŠIM SAIGRAČIMA: Svet bruji o njegovom potezu! Samo je petoricu izostavio



Zvanično najbolji fudbaler Evrope Karim Benzema nije mogao da nastupi na minulom Mundijalu zbog povrede.

No, po svemu sudeći, to nije bio jedini razlog njegovog odsustva. Praktično, veliki deo ekipe ga nije želeo u timu, a prednjačili su oni najiskusniji poput kapitena golmana Uga Lorisa ili Antoana Grizmana, što može da se vidi i na jednom snimku sa društvenih mreža.

Dan po završetku Svetskog prvenstva u kome je Francuska posle penala poražena od Argentine, Benzema se zvanično oprostio od nastupa u nacionalnom dresu, ali se priča tu ne završava.

Tri dana posle finala, Benzema je napravio potez o kome bruji svetska fudbalska javnost. Njegov osvetnički potez usmeren je prema većini dosadašnjih saigrača. Benzema je otpratio sve dosadašnje reprezentativne kolege sa Instagrama. Izuzetak su samo petorica igrača, i to Kilijan Mbape, Rafael Varan, Eduardo Kamavinga, Markus Tiram i Aurelijan Čuameni.

Sjajni napadač je od 2007. godine odigrao 97 utakmica i postigao 37 golova. Ovo nije prvi skandal koji se vezuje za njega. Propustio je Mundijal 2010. godine zbog seks skandala.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI