Image
 
Image

Bivša rijaliti zvijezda napustila Srbiju! Mina Vrbaški pretrpjela nasilje, pa spakovala kofere: Prijetili su mojoj porodici, nije naivno!


Bivši rijaliti učesnica Mina Vrbaški uključila se u emisiju Ivana Gajića na Kurir televiziji, gdje je otkrila da je kod svog dečka u Norveškoj.
Svog dečka krije od očiju javnosti, a kako kaže bolje joj je tako.

- Više volim da uživam u svojoj intimi, a ne da javno govorim o svom životu - kaže Mina Vrbaški, koja za svog momka ima samo riječi hvale.

Ona je svoj stari život ostavila iza sebe, a sada smatra da je dovoljno sazrela da svoju intimu čuva samo za sebe.

- Ja nisam glupa djevojka, maštovita sam i inteligentna, vjerujem da bih i ovdje mogla da stvorim nešto - kaže Mina Vrbaški, koja je nedavno pretrpjela nasilje na internetu.
Kako je objasnila, bila je na meti žene iz Makedonije, prezime joj je bilo Macura.

- Ona se predstavljala kao moja podrška. Slala mi je i pisma i da me voli, pa me je klela. A na kraju sam poslije mnogo godina odlučila da prijavim za visokotehnološki kriminal da se stane na put svemu tome. U cjelokupnom tom javnom životu povukla sam razne negativne ljude na sebe - kaže Vrbaški i dodaje:

- Skoro mi je stigla poruka sa tog profila, ko god da je, da pazim da kada odem za Norvešku da se nešto ne desi mojoj mami i Borisu. Meni je bilo mnogo teško i veoma sam se potresla. Takve prijetnje mi nisu naivne - kaže Mina Vrbaški.

Podeli vest


Prijatelji sajta

Tags

POVEZANE VESTI