Image
 
Image

BRESKVICA CEO ŽIVOT MAŠTALA O OVOME, A NA KRAJU JOJ SE OSTVARILO! Dečko je obradovao SKUPOCENOM MAŠINOM, odmah se pohvalila!



Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica pohvalila se svojim pratocima na društveni mrežama poklonom koji je dobila od svog dečka Nikole Stanisavljevića.

Naime, Breskivca je na svom Instagram profilu podelila fotogtrafiju automobila kojeg je dobila od dečka, a onda i otkrila da joj je ta besna mašina bila san godinama.

- Od danas zvanično počinjem da radim na novom autu. Ovo je auto kojim sam oduvek želela da imam i muž je odlučio da me iznenadi - napisala je Breskvica i dodala:

{reklama}

- S obzirom na to da ja ovo sve mnogo volim, odlučila sam na neki način da sa vama podelim šta ja to sve radim kada su kola u pitanju - završila je opis Anđela.

Breskvica je pitala svoje fanove da li bi pratili koliko je spretna u preuređenju kola, a naposletku i objavila fotografiju, šta želi od ove limuzine da napravi.

Podsetimo, Anđela je nedavno otkrila da ne želi dečka da eksponira u javnosti, jer on nije neko ko se bavi javnim poslom i poštuje njegovu želju.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI