Image
 
Image

BRITNI SPIRS SE VIŠE NE ZOVE OVAKO: Pop princeza ŠOKIRALA objavom da je PROMENILA IME! Ponovo uznemirila BIZARNOM PORUKOM



Pevačica Britni Spirs objavila je na društvenim mrežama vest da je promenila svoje ime i da ono sada glasi River Red.

41-godišnja Britni objavila je video u kojem pleše u minijaturnom topiću s logom popularnog pića i odgovarajućoj mini-suknji, dok se u pozadini čuje pesma "Attention" Omaha Leja i Džastina Bibera.

"Bila sam u kući svoje tete Suzi, napravili smo tri pite za darivanje na misi ove nedelje!!! Čujem da muškarci više vole trešnje, a žene banane!!! U svakom slučaju... Vest o tome da sam pripita je u vestima, a zatim iskorišćavam svoju prošlost jer je pametno da izgledam kao pomilovana žena koju možemo pogledati i reći awww!! Moj prijatelj iz komšiluka kaže da ću to plaćati do kraja života!!! Žao mi je, dragi prijatelju, ali ako ikada probaš moju pitu", napisala je između ostalog u nerazumljivoj objavi.

U drugoj pak objašnjava kako je promenila ime.

"Hvala ti, prijatelju iz detinjstva, ne potcenjuj snagu čistoće!!! Vidim je kroz sve. Ima tekućine i mokra je... Razigrana je i ima masu!!! Promenila sam ime u River Red!!! Ipak, vatra je mesto gde osvetljava. Možete buljiti u nju i skočiti pravo u nju bez imalo straha!!!! Sr*nje. Sada moram da pronađem svoju vilicu", napisala je Britni, a komentara njenih obožavatelja nema jer je isključila tu opciju, a u opisu profila stoji joj ime River Red.

TMZ je pre nekoliko dana pisao da je Britni pretrpela uznemirujuću psihičku epizodu nakon što su ona i njen 28-godišnji suprug Sem Asgari stigli na večeru zajedno sa svojim telohraniteljem.

Pevačica je u jednom trenutku sasvim izgubila kontrolu, nakon čega su ostali gosti restorana počeli da vade svoje mobilne telefone i počeli svi redom da je snimaju. Snimak do koga je došao Daily Mail prikazuje Britni kako pokušava da sakrije lice jelovnikom kako bi se sakrila od znatiželjnih pogleda, a svedoci navode kako je postajala sve uzrujanija, te je počela da urla i priča besmislice, nakon čega je Sem izleteo iz restorana. Nekoliko trenutaka kasnije pričala je sama sa sobom pa izašla s telohraniteljem, koji se potom vratio da plati račun.

Nakon svega se oglasila i na društvenim mrežama tvrdeći da je bila pijana. Britni je 2021. godine otkrila kako joj je dijagnostikovan bipolarni poremećaj, a obožavatelji su zabrinuti za nju nakon niza bizarnih objava na društvenim mrežama poslednjih meseci. Njen suprug je nedavno pak demantovao navode njenih pratilaca da je kontroliše i priznao da razume zašto su njeni obožavatelji stvarali pretpostavke o njegovoj ulozi u Britninom životu. Ali je negirao svoju umešanost i bilo kakvu negativnu ulogu.

"Ne, čak i ne kontrolišem šta ćemo večerati. Znate, u prošlosti se mnogo toga događalo, tako da razumem odakle dolazi ta zabrinutost. Samo se ponašaju zaštitnički, ako ništa drugo, oni su dobri obožavatelji", izjavio je Sem za TMZ.

Uprkos Semovom uveravanju da je s Britni sve u redu, mnogi su stvorili nekoliko teorija o tome šta se događa s njihovom omiljenom zvezdom, koja je poslednjih meseci objavila niz golišavih slika i nesuvislih poruka.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI