Image
 
Image

CECA OTKRILA ŠTA NAS OČEKUJE U SERIJALU O NJENOJ PORODICI! Pevačica će prvi put otvoriti vrata svoje vile na Dedinju!



Serijal "Ceca show" samo što nije počeo.

Prva sezona koja nosi naziv "Ceca & deca" otkriće nam mnoge stvari iz privatnog života folk zvezde, koje niste ni slutili Ekskluzivno pred emitovanje prve epizode, folk diva Svetlana Ceca Ražnatović dala je izjavu i pozvala sve da "zavire u njen dom" 07. oktobra od 22 sata na Blic televiziji

 

.- U mom životu nije sve uvek bilo kako sam želela. Priča u javnosti ima raznih, pravih, lažnih, tendencioznih, izmišljenih, a kakva je zaista moja svakodnevica daleko od scene? Koga ja istinski volim? Ko me najbolje poznaje? U čemu uživam? Ko me najlakše izbaci iz takta? I koliko se zaista trudim da mi život bude lep videćete u serijalu koji je pred vama.

 

Nakon više od 35 godina karijere i javnog života, otvaram vrata svog doma za kamere koje će pratiti moju porodicu i mene. Dobrodošli - rekla je Ceca Ražnatović. Serija “Ceca i deca”, prva sezona serijala “Ceca show” počeće 7. oktobra u 22 sata, a gledaoci će imati prilike da na MTS kanalu 115 već u prvoj epizodi vide retke scene iz privatnog života porodice Ražnatović.Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović otvoriće posle 35 godina karijere vrata velelepne vile i upzonati nas sa svim članovima njene porodice.

 

 

Važno je znati da je ovaj igrano dokumentarni program zasnovan na istinitim pričama iz života porodice Ražnatović te će to biti momenat kada će biti po prvi put otkriveni nepoznati detalji o kojima javnost nikada nije čula. Tokom 40 epizoda prve sezone “Ceca show-a” kamere će zabeležiti brojne momente od rada na novom albumu, preko priprema za koncert, porodične razgovore Cece i Lidije, odlazak u porodičnu kuću na Kipru, momente koje provodi sa unukom Željkom, brojne situacije u kojima će se naći Anastasija i Veljko, a to je samo deo prvih epizoda koje će gledaoci imati prilike da vide. Ovaj visokobudžetni projekat je počeo pre nekoliko meseci, a snimao se u nekoliko država Evrope.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI