Image
 
Image

Ivan Marinković se potresao kad je čuo da Miljana ulazi u Zadrugu: Spomenuo Kuliće, evo u kakvom su odnosu


On kaže da je u dobrim odnosima s njenom majkom Marijom Kulić, a kada je saznao da je njegova bivša najavila ulazak u rijaliti, nije mu bilo svejedno

Učesnik "Zadruge 6" Ivan Marinković konačno je otkrio ono što mnoge zanima, a to je odnos sa Miljanom Kulić i priznao da se pribojava njenog ulaska u rijaliti. On kaže da je u dobrim odnosima s njenom majkom Marijom Kulić, a kada je saznao da je njegova bivša najavila ulazak u rijaliti, nije mu bilo svejedno.

{reklama}

- Baš sam se potresao. Sa Marijom sam dobar, a Zola mi deluje kao ozbiljan Indijanac. Miljana je dosta sujetna i mogu da očekujem da me prati u stopu, da pokušava nešto. Nisam je video dugi niz godina, ne znam. Želim joj da se skrasi, ali teško - govorio je Ivan, a Lepi Mića se nadovezao:

- Ivan je neko ko je bio sa Miljanom, ali mislim da je to bilo i završeno. Mislim da ona ima najveću emociju prema Zoli, a da je Danijel najmanje bitan.

Najveći sukob može biti sa Bebicom jer će želeti da je štiti od sebe same. Odlično znam šta će Bebica da radi, skupljaće poene, a Zola će biti iskusan i stajaće sa strane. Čekaće priliku da uskoči i pokaže da je glavni 'tata' - dodao je Mića.

Podsetimo, Miljana je po izlasku iz bolnice najavila je da će se vratiti u rijaliti već u novembru sa dečkom Bebicom.

Podeli vest


Prijatelji sajta

Tags

POVEZANE VESTI