Image
 
Image

"JOVANA ME NE ZANIMA! JA NISAM UČITELJ LEPOG PONAŠANJA" Marić je ovako odgovorio Jeremićevoj na PROZIVKE!


Vodteljka Jovana Jeremić žestoko je oplela po Milomiru Mariću nakon njegovih izjava tokom jutarnjeg programa, a sada se oglasio i on.

Naime, Jovana je oštro odbrusila nekadašnjem saradniku i uredniku televizije, Milomiru Mariću sa kojim je sarađivala punu deceniju, pa istakla da je ona njegovo remek-delo, ali i najveća kazna.

Posle njenih prozivki, oglasio se i Marić koji joj je poručio da je "učitelj novinarstva, a ne lepog ponašanja".

- Nismo se čuli. Nikad joj ništa loše uradio, samo dobro. Najmanje se od mene očekuje da je ismevam. Mene ne zanima Jovana! Ja sam učitelj novinarstva, a ne lepog ponašanja, to se uči kod kuće - poručio je Marić kratko za 24sedam.

- Ja sam kolegama poslala gošću, koja je prvo kod mene gostovala i pričala o silovanju u konjičkom sportu, a kada je ona spomenula moje ime, Marić je počeo pod****vački da nastupa! Na to se nadovezala njegova saradnica, "Alisa u zemlji čuda", i ja to neću da dozvolim! Da moje dobro bude uzvraćeno ružnim i nekorektnim ponašanjem. Ponašanjem koje pokazuje zavist i ljubomoru prema mom uspehu, a moj postupak govori o mojoj širini, pre svega uredničkoj, jer sam im ustupila gosta nakon moje emisije. Ja volim prema takvima da ispadnem dobar čovek, čisto da se zna u čemu je razlika - pričala je Jovana Jeremić.

Podeli vest


Prijatelji sajta

Tags

POVEZANE VESTI