Image
 
Image

JOVANI JEREMIĆ SE UDVARA REPREZENTATIVAC! Voditeljka otkrila istinu i odbrusila: "Zašto se i ja ne bih udala za fudbalera?"


Neko vreme spekuliše se da se voditeljki Jovani Jeremić udvara jedan fudbaler, a sada je ona otkrila istinu o tome.

Jeremićka je istakla da je do skoro fudbal nije zanimao, ali da je zbog posla bila primorana da se zainteresuje za njega.

- Neko sam ko se ne razume u fudbal, ali sam po snimanju reklame sa Batistutom morala da se zainteresujem. Mislim da se sve stvari u životu dešavaju sa nekim razlogom i da je sada pravi momenat da i ja malo više izveštavam o fudbalu. Kada su izveštavale novinarke koje nemaju veze sa fudbalom da bi se dobro udale, zašto ne bih i ja koja imam sve predispozicije da u izveštavanju budem apsolutno najbolla? (smeh) - kaže ona.

Jovana je priznala da je istina da se reprezentativac, čije ime ne želi da otkrije, interesuje za nju.

- Ne mogu ništa da ti otkrijem, ali tačna je informacija. Još uvek ne bih pričala o tome. Trenutno sam sama, izašla sam iz emotivne veze, moj bivši muš i ja smo stvarno veliki prijatelji, a u budučnosti ću tri puta da merim, jednom da sečem. Znate da sam ja ozbiljna žena i da su sve moje veze bile ozbiljne. Ako uđem u vezu sa fudbalerom, to mora biti ozbiljno. Jedino, ja volim starije, a ovo su mlađi (smeh) - rekla je Jovana i istakla da joj treba stabilnost u vezi, dok je javnosti poznato da je nedavno bila u ljubavi sa Nenadom Sankovićem.

- Ako odem dekoncentrisaću reprezentaciju (smeh), napraviću haos, tako da ostajem u Beogradu i podržavam ih odavde.

Jovana je, takođe, istakla da priželjuje još jedno dete.

- Volela bih da se ostvarim opet kao majka, ali ne sada, kroz par godina. Ja sam žena koja sada gradi karijeru i želi neke materijalne stvari da obezbedi.

Podeli vest


Prijatelji sajta

Tags

POVEZANE VESTI