Image
 
Image

Kako je uopšte živa: Devojka iz Bosne "naduvala" neverovatnih 5,19 promila



Tokom navedene akcije, 24 vozača su sankcionisana zbog prisustva alkohola u organizmu Policijska uprava Gradiška sprovela je tokom vikenda akciju čiji je cilj povećanje stepena sigurnosti svih učesnika u saobraćaju, sa akcentom na kontrolu prisustva alkohola u organizmu.

Kod 16 vozača je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 0,31 do 0,80 g/kg, kod šest vozača je utvrđena koncentracija alkohola od 0,81 do 1,50 g/kg i kod 2 vozača utvrđena je koncentracija alkohola u organizmu preko 1,51 g/kg, koji su i lišeni slobode.

 

Tokom navedene akcije, 24 vozača su sankcionisana zbog prisustva alkohola u organizmu. Kako navodi portal Micro Mreža pozivajući se na nezvanična saznanja, kod osobe ženskog pola je u pomenutoj akciji registrovano čak 5,19 promila alkohola u krvi, te je posle alkotestiranja lišena slobode.Policijska uprava Gradiška nastaviće sa sličnim aktivnostima i u narednom periodu, a sve sa podizanjem svesti o bezbednosti svih učesnika u saobraćaju. Apelujemo na sve građane da se pridržavaju odredbi Zakona o osnovama bezbednosti saobraćaja na putevima u BiH, kako bi vlastitu bezbednost i bezbednost drugih građana podigli na što veći nivo.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI