Image
 
Image

KIM KARDAŠIJAN IŠLA BOSA U TOALET, A ONA 7 SATI NIŠTA NIJE OKUSILA: Bivša stjuardesa otkrila kako se SLAVNI ponašaju u avionu



Bivša stjuardesa kompanije Delta Air Lines prisetila se najupečatljivijih susreta sa slavnima tokom šest godina rada u avionu i nekima je dala ocenu za ponašanje tokom leta.

Kat Kamalani (32) odlučila je da preusmeri karijeru nakon pandemije koronavirusa i sada živi na Havajima, a njene objave na društvenoj mreži TikTok prati preko 960.000 ljudi.

Ona je ispričala kako je pazila na Kim Kardašijan na letu od Los Anđelesa do Njujorka. Kaže da je bila toliko slatka da joj nije zamerila ni to što je otišla u toalet bez cipela. Dala joj je ocenu 10 od 10.

Bivša manekenka Viktorijas Sikreta Rouzi Hantington Vajtli nije zauzela tako visoko mesto na Katinoj listi zbog svoje izbirljivosti i navika u jelu i piću tokom sedmočasovnog leta.

"Letela je iz Njujorka u London. Miriše neverovatno i izgleda fotošopirano u stvarnom životu. Ali ona nije ništa pojela iz aviona, niti popila. Samo je kupila izvorsku vodu", ispričala je Kat, a prenosi Daily Mail.

Britanska lepotica dobila je ocenu 8 od 10.

Glumicu Elizabet Berkli opisala je kao "j*beno slatku".

"Bilo je pomalo ludo s njom, njenim detetom i dadiljom, ali bila je tako ljubazna... baš poput anđela."

Dok bi obožavatelji mešovitih borilačkih veština bili uzbuđeni zbog jednog njenog putnika, Kat se prisetila kako nije imala pojma ko je UFC prvak Konor Mekgregor. Morala je da nazove supruga da ga pita ko je on, a kad ga je upoznala, nije joj se preterano dopao jer se nije obraćao nikome iz posade, pa mu je dala 7 od 10 bodova.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI