Image
 
Image

MAJA SAZNALA DA SE CAR LJUBAKAO S MILICOM! Nastao KARAMBOL: Pobacale bunde i posteljinu u jezero, obezbeđenje uletelo! HAOS



Potpuni karambol u "Zadruzi" nastao je kada je starleta Maja Marinković saznala da je njen dečko Filip Car bio sam sa Milicom Veselinović s kojom je razmenjivao nežnosti.

Maja je fizički nasrnula na Filipa Cara, a obezbeđenje je odmah uletelo da pokuša da smiri situaciju. Ipak, tokom cele noći vladao je potpuni haos na imanju.

Marinkovićeva je rešila da se u jednom momentu obračuna i sa suparnicom Milicom Veselinović.

Nakon što su se Car i Milica zatvorili u rehabilitaciju, Maja je uzela Miličinu posteljinu, a potom krenula da je baci u jezero.

Ubrzo joj je Milica uzvratila, pa je uzela Majine bunde i takođe ih bacila u jezero, a obezbeđenje ih je sve vreme razdvajalo.

Maja Marinković nastavila je da provocira Filipa Cara, te se on tom prilikom zaleteo ka radionici, gde je uzeo džak i počeo da se otima sa njom.

Nakon toga, on je bundu bacio u jezero, te je posle toga bacio i džak sa bundama o pod, dok je Slađa Lazić držala Maju.

Obezbeđenje je poletelo ka Maji i Caru u radionici, gde je došlo do okršaja.

Podsetimo, neposredno pred sam završetak emisije "Pretres nedelje", Filip Car ušao je u pušionicu u kojoj je Milica Veselinović bila sama, te je on zatvorio vrata i počeo da je ljubi.

- Ti si dečko koji je neozbiljan - rekla je Milica. - Jao moja Milkica...Celu noć sam razmišljao - rekao je Car.

- Šta si meni pričao za par dana - rekla je Veselinovićeva.

- Daj Milkice moja - pričao je Car dok je ljubio Milicu.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI