Image
 
Image

NASTAVLJA SE RAT BIVŠIH! Šakira oko kuće gradi ZID? Isprozivala oca svoje dece u pesmi, a sada je na njenom posedu viđeno OVO!



Pošto su se pevačica Šakira (45) i bivši španski fudbaler Žerar Pike (35) razdvojili, ona je nastavila da živi u njihovom nekadašnjem domu.

Ovakav životni aranžman je sa sobom doneo probleme, jer je imanje na kome živi pevačica bilo odmah pored njegovih roditelja.

Šakira planira da se preseli u Majami, ali za sada još uvek živi u Barseloni. Nedavno je objavila novu pesmu u kojoj kritikuje Pikea, hit koji je glasno puštala iz svoje kuće da čuju komšije, odnosno bivša svekrva Monserat Bernabeu.

Šakira je stavila crnu lutku vešticu na terasu koja gleda direktno u svekrvinu kuću, a Pikeova majka je navodno zamolila da je ukloni.

Međutim, to nije sve, čini se da muzičarka gradi zid kako bi pravilno razdvojio dva imanja, pošto su dve kuće, uprkos tome što su nezavisne, na nekim delovima povezane. Televizijske kamere primetile su mešalicu cementa koja radi u blizini kuće, navodi španska "Marca".


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI