Image
 
Image

NIKOLA RAĐEN I MILICA IZGOVORILI SUDBONOSNO "DA"! Mlada zablistala u venčanici, PAO POLJUBAC PRED SVIMA



Nikola Rađen i njegova izabranica Milica Ristić venčali su se danas u jednom prestižnom restoranu. Srećni mladenici izgovorili su sudbonosno „da“, a potom se u sali začuo vrisak.

Naime, proslavljeni sportista i mlada pevačica su priredili proslavu za pamćenje u jednom prestoničkom lokalu povodom venčanja, a mlada je zasenila sve prisutne svojim izgledom.

Mladenci su samo nekoliko minuta pred venčanje pozirali pripadnicima sedme sile koji su im poželeli dug i srećan zajednički život.

Milica se pojavila u elegantnoj venčanici sa golim ramernima, gde se nazirao trudnički stomak, a Nikola je zablistao u jednostavnom odelu.

Nikola Rađen i njegova izabranica okupili su poznate sportiste na svom veselju, koji su zablistali u elegantnim odelima na svdbi. Među onima koji su došli su bili bivši selektor vaterpolo reprezentacije Dejan Savić, Vanja Udovičić, Filip Filipović.

Inače, Milica i Nikola su se verili u manastiru Draganac na Kosovu, a sudbonosno "da" pred Bogom su izgovorili 20. novembra u Hramu Svetog Save, nakon čega je usledilo intimno veselje za najbliži krug prijatelja.

Podsetimo, Nikola Rađen često posećuje manastir Gračanica, a upravo ono što ga je veoma obradovalo, jeste poklon koji je dobio iz manastira. Mladenci su zajedno sa zvanicama otvorili paket koji im je stigao, a kada su videli šta je pitanju, gromoglasnim apaluzom su pozdravili ovaj čin.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI