Image
 
Image

Norveški novinar hteo da pita Tadića zašto neće nositi traku sa duginim bojama, a onda je stigla intervencija


Nezgodno pitanje stiglo je već na početku konferencije, ali je naš tim bio spreman!

Fudbalska reprezentacija Srbije od 20.45 časova gostuje reprezentaciji Norveške na stadionu "Uleval" u Oslu u okviru šestog kola grupne faze Lige nacija, gde bi ih pobeda lansirala na prvo mesto i promociju u Diviziju A.

Ipak, novinare u Norveškoj više od same utakmice interesovalo pitanje vezano za to što Srbija na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru neće nositi kapitenske trake sa duginim bojama, zajedno sa još četiri selekcije, među kojima je i Hrvatska.

Norvežanin je to pitanje pokušao direktno da uputi Dušanu Tadiću.

- Srbija je odlučila da ne bude deo kampanje "jedna ljubav", koja se bori protiv diskriminacije, a koja podrazumeva nošenje kapitenske trake duginih boja oko rukava. Šta ti misliš o tome? - pitao je novinar Tadića, ali je vrlo brzo stigla intervencija.

PR našeg nacionalnog tima gestikulacijom rukom je odmah pokazao Piksiju i Tadiću da ne odgovaraju na pitanje, a onda je sam dao objašnjenje novinaru o stavu našeg Saveza.

- Dakle, saopštenje o tome smo već objavili u medijima pre dva dana. Generalni sekretar je takođe pričao o tome, tako da selektor i igrač nacionalnog tima neće sada pričati o tome, niti će pričati sutra. Govorićemo samo o susretu sa Norveškom - istakao je on.

Pogledajte kako je to izgledalo u snimku.

Podeli vest


Prijatelji sajta

Tags

POVEZANE VESTI