Image
 
Image

OTAC TONI SIJA OD SREĆE, DRAGANA PONOSNA! Manuela obradovala roditelje divnim vestima, evo šta je bogata naslednica uradila



Manuela Bijelić, ćerka Dragane Mirković, talentovana za muziku svi su znali.

Prvi put kada je osetila potrebu naslednicu da pohvali pevačica je tu informaciju podelila s javnošću, dok pohvale nije štedeo ni brat Marko, odnedavno takođe u muzičkim vodama.

 

Da peva odlično i ima prelep glas priznala je i sama Manuela, međutim, za razliku od brata doskoro nije pokazivala mnogo interesovanja da javno predstavi svoj talenat.Sudeći po najnovijim vestima ćerka Dragane Mirković odlučno i ozbiljno je zagazila u muzički svet. Kaver, objavljen na You tubeu svedoči tome da je Manuela započela pevačku karijeru i to duetom sa prijateljem Lukom. Istina, prvu pesmu ona će uskoro publici predstaviti na engleskom.

 

 

Nesumnjamo, međutim, da će naslednica pevačice i bogatog biznismena snimiti nešto i na maternjem jeziku, i time zadovoljiti i želje roditelja. Dragana Mirković je jako ponosna na svoju decu i jednom prilikom je otkrila čime se bave i kako ih je vaspitala.

 

- Moja deca su najnormalnija deca na svetu, imali su normalno detinjstvo i bili odlični đaci. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radila je na recepciji u "Ricu" - ispričala je Dragana medijima i otkrila da svoju decu uči pravim vrlinama.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI