Image
 
Image

PAPRENO! LEPA BRENA ZA ČETIRI OSOBE 1.400 €! Treba vam bogatstvo da s njom provedete NOVOGODIŠNJU NOĆ!


Lepa Brena je rekorderka kada je u pitanju Nova godina, ako se gleda cena karata za njen nastup. Naime, svako ko bude želeo da u 2023. godinu uđe uz njene hitove, moraće da izdvoji popriličnu svotu - jeftinija karta je 300, dok je skuplja 350 evra.

Novčani iznos koji za najluđu noć treba da izdvojite, ukoliko odlučite da je dočekate s folk zvezdom, zavisi od pozicije stola u sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom noći. Onih koji su u ponudi.

 

Svako piće koje nije u karti, moraće dodatno da se plati. Kako su nam rekli iz ekskluzivnog lokala u kojem će nastupati, razliku u ceni ulaznica određuje pozicija stola. Skuplja mesta su bliže muzici, dok su jeftinija malo udaljenija.Od izvora bliskog pevačici saznali smo da je Brena ovaj nastup debelo naplatila - čak 100.000 evra, što ju je svrstalo u najplaćenije pevače u novogodišnjoj noći. Balkanska zvezda će i reprizu Nove godine pevati u Beogradu, ali na drugom mestu, za takođe veliki honorar.

 

Za razliku od ove godine, prethodnu je pevačica dočekala radno na Kopaoniku i za taj angažman je bila plaćena, kako su tvrdili izvori, 65.000 evra. Njoj je ta tezga uletela u poslednji čas, nakon što je otkazan novogodišnji nastup na Crnogorskom primorju. Godinu pre toga se odmarala, pa je bila u svom domu na Bežanijskoj kosi.Sada je odlučila da bude blizu kuće i zabavlja beogradsku publiku, koja će morati dobro da se isprsi.

 

Zbog paprene cene karata, mnogi su već počeli da se šale koristeći čuvenu repliku iz filma "Tesna koža", koju izgovara Milan Lane Gutović kao Srećko Šojić dok mu pevačica peva u kafani: "Lepa Brena za četiri osobe za 1.400 evra". BRENA U MAJAMIJU IMA VILU OD SKORO 1.000.000 € A MONTAŽNA: Cela popločana običnim pločicamaKuća Lepe Brene u Majamiju je vredna više od 900.000 evra, luksuzna nekretnima ima 400 kvadrata i nalazi se u skupom kvartu u Majamiju na obali mora. Breni i Bobi komšije su mnoge poznate ličnosti, a procenjuje se da mesečno održavanje ovakvog imanja košta 2.000 dolara.

 

Podeli vest


Prijatelji sajta

Tags

POVEZANE VESTI