Image
 
Image

Prirodna, kakvu je davno niste videli: Ovako zapravo izgleda Jelena Karleuša, ogoljena pred svetom (foto)


Jelena Karleuša bez šminke!!!

Šoubiznis kraljica je od najranije mladosti savršeno je shvatila definiciju svog poziva. Upravo zbog toga što je surovi profesionalac, vrlo retko je možemo videti u prirodnom, opuštenom izdanju. Skupe krpice, torbe i cipele njena su velika ljubav a u garderober, u novoj vili, uložila je mnogo truda i novca.

Dok svetskim zvezdama godine i broj dece pominju kako bi ih pohvalili i naglasili činjenicu da dobro izgledaju, na Balkanu se žene u šoubiznisu, a koje su ostvarene i kao majke i kao umetnici brutalno vređaju. Da, ja imam 43 godine, da, ja imam dvoje dece i da, ja izgledam brutalno dobro. Nisam službenica u banci, nisam vaša mama, nisam vaša žena, nego Jelena Karleuša, žena koja nosi scenske kostime 27 godina karijere i to kostime najboljih svetskih dizajnera. Zato i jesam najbolje obučena žena i ovde i šire – rekla je ranije Jelena.–

Da vam potvrdim, tako je. Počelo je prebacivanje stvari u moj novi garderober u novoj kući. Prebacivanje će sigurno trajati šest do sedam dana –

Rekla je naša pop diva koja je zatim pokazala unutrašnjost luksuznog garderobera koji je ujedno i Jelenin omiljeni deo kuće pored dvorišta i dnevne sobe.

U svojoj najomiljenijij prostoriji u vili, Jelena se oseća sigurno, srećno i zaštićeno a to je pokazala i nova fotografija koju je objavila putem Instagrama. Iako veliki ljubitelj šminke i svega što nosi scena, Jeleni je ponekad potreban predah od svega.

Pop diva nije odolela a da nam ne pokaže kako izgleda bez grama šminke na licu – prirodna lepota, bez traga nesavršenosti na koži nešto je što priželjkuju i mnogo mlađe dame a budući da većina misli da Jelena fotošopira slike, upravo je ovo dokaz da su pogrešili.

Photo Gallery

Podeli vest


Prijatelji sajta

Tags

POVEZANE VESTI