Image
 
Image

Prve fotografije Cece Ražnatović iz bolnice: Pevačica operisana u Turskoj (FOTO)


Sve je prikazano u novoj epizodi "Ceca show" Ceca Ražnatović je prikazala u svom serijalu "Ceca show" kako je izgledao odlazak u Tursku, gde je otišla zbog operacije.

Ovom prilikom smo mogli da vidimo kako pevačica leži u bolničkom krevetu klinike u Turskoj, koja je specijalizovana za njen zdravstveni problem. Ceca je prethodno objasnila da je operacija neizbežna i iznela detalje intervencije koja se obavlja u Istanbulu.

 

 

- Najmanje ćemo 12 dana tamo ostati. Rekao mi je doktor da će operacija trajati 6 sati, da je to standard za tu intervenciju. Ja moram da idem na tu operaciju, da li sada ili za dva meseca, ja moram da idem. Znam da operacija traje, ali ja želim da rešim to i da se osećam dobro u svojoj koži - ispričala je Ceca.Sa Ražnatovićkom su u Istanbul na konsultacije sa doktorom otišle Anastasija i Lidija kako bi joj pružile podršku.

 

 

- Nekoliko nedelja pre operacije, bile smo zajedno na konsultacijama u Istanbulu. Obavile smo razgovor, a nakon toga smo se sjajno provele - rekla je Anastasija. - Svi su bili iznenađeni zašto operacija traje 6 sati i naravno uvek postoji briga, nikad ništa nije bezazleno - ispričala je Lidija.

 

 

Ceci je bilo najvažnije da je operiše vrhunski hirurg, kako ne bi imala vidljive posledice na koži. - Znala sam da odlazim u profesionalne, dobre ruke. Poznajem osobe koje su već bile kod tog doktora, koje su imale iskustva sa njim. Želela sam prvo da ga upoznam i da napravimo konsultacije kako bih videla da li imam poverenja u njega - rekla je Ceca.Iako oporavak traje dugo, Ceca je nakon dve nedelje nastavila sa svojim radnim obavezama. - Već nakon dve nedelje od operacije, ja sam bila na bini, iako to nije bilo preporučljivo - kaže Ceca.

Podeli vest


Prijatelji sajta

Tags

POVEZANE VESTI