Image
 
Image

Prvo oglašavanje Cece Ražnatović nakon dojave o bombi



SVETLANA Ceca Ražnatović trebalo je u subotu da nastupi u Švajcarskoj, međutim dojava o bombi je to sprečila.

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je koncert, koji je u subotu uveče trebalo da bude održan u Švajcarskoj, otkazan zbog dojave o bombi, a pre nastupa oglasila se Svetlana Ceca Ražnatović koja je na istom trebalo da nastupi.

 

Naime, Ceca je pre incidenta otkrila da joj se ovo dešava prvi put u dugogodišnjoj karijeri. - Ovo mi se prvi put desilo u karijeri da bude dojava bombe. Pre mene je nastupala Prija, pa Lazić. Svi smo čekali da se situacija smiri - rekla je Ceca. Koncert su otvorili reperi koji su zagrejali atmosferu i podigli okupljene goste na noge.

 

Odmah nakon Vojaža, Raste i Nućija na scenu je trebao da izađe Darko Lazić, ali oko 23 sata "Štathalu" je ispraznila policija zbog dojave o bombi. Samo 15 minuta od kada je policija ušla u lokal, sala je bila ispražnjena, a ekipe za evakuaciju i deaktivaciju bombi ušle su u objekat. Ispred velike hale nalazilo se nekoliko stotina ljudi, koji su strpljivo čekali da dežurne službe završe posao kako bi se vratili i nastavili da uživaju u nastupu za koji su kupili karte. Na video snimcima koji kruže društvenim mrežama usnimljen je i veliki broj vozila hitne pomoći.

 

Međutim, ono što je mnogima zapalo za oko jeste prizor ispred hale u Ditikonu, kada su se evakisani posetioci uhvatili za ruke i zaigrali kolo dok se u blizini njih vršio pretres. Skratili nastupe Nakon što je ustanovljeno da se radi o lažnoj dojavi, svi gosti su se vratili na nastup, a izvođači su izašli na binu kako bi ih ispoštovali. Na veliku žalost publike, ali i pevača, oni nisu uspeli da otpevaju ceo blok pesama, kako je bilo predviđeno, već su svoj nastup skratili.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI