Image
 
Image

SMAK SVETA U BRAZILU! Čuveni fudbaler OSUO PALJBU: Ti si IDIOT! SRAMOTA! Završio si sa zemljom koja PATI i plaća 300 reala za dres



Fudbaleri Hrvatske plasirali su se u polufinale Svetskog prvenstva u Kataru, pošto su posle penala pobedili Brazil na stadionu "Edukejšn" pred 45.000, mahom Brazilskih, gledalaca.

Veliko razočaranje usledilo je posle ovog duela četvrtfinala, a jedan od najvećih favorita za titulu pakuje kofere i ide kući mnogo ranije nego što je bilo ko očekivao.

Bivši brazilski fudbaler Neto osuo je žestoku paljbu po, prema njegovim rečima, najvećem krivcu za ovaj poraz - selektoru.

"Gotovo je! Ovo je Titeova greška. Potpuna sramota. Ku**in sin nije dao Nejmaru da izvodi jedanaesterac. Najboljem izvođaču jedanaesteraca na svetu nisi dao da šutira. Bestidni čoveče", rekao je Neto za brazilske medije i dodao:

"Ti si idiot. Sramota od trenera. Najgori trener u istorijii brazilske fudbalske reprezentacije. Ne zaslužuješ da budeš tu. Završio si sa zemljom, zemljom koja pati, gde ljudi plaćaju po 300 reala za dres", kazao je Neto.

Selektor Brazila je pokušao da objasni zašto Nejmar nije šutirao penal.

"On je peti izvođač, odlučujući. Igrač koji ima kvalitet i karakter da preuzme odgovornost pod pritiskom", pravdao se Tite.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI