Image
 
Image

SRBIJA MOŽE DA ODAHNE: Mitrović i Vlahović trenirali u Staroj Pazovi (FOTO)



Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se u sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, gde je odradila prvi trening u sklopu priprema za predstojeći Mundijal u Kataru.

Ono što ljubitelje fudbala u ovom momentu verovatno najviše zanima jeste stanje dvojice srpskih napadača Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića, koji su poslednjih nedelja mučili muku sa povredama i nisu bili u sastavu svojih klubova u prethodnim mečevima.

Iz Stare Pazove su u ponedeljak uveče stigle sjajne vesti, pošto su obojica igrača trenirala sa ostatkom ekipe što je svakako dobar znak i obećava da će udarne igle tima Dragana Stojkovića Piksija biti spremne za prvi meč Svetskog prvenstva sa selekcijom Brazila, koji je na programu 24. novembra. Stojković je bio nasmejan i dobro raspoložen, a pored njega je bio i zamenik predsednika FSS Nenad Bjeković.

Podsećamo Vlahović je zbog problema sa aduktorom koje je osetio tokom meča petog kola Lige šampiona sa Benfikom propustio prethodnih pet mečeva Juventusa (sa PSŽ-om, Lećeom, Interom, Veronom i Lacijom), dok Mitrović vuče povredu zgloba još od prethodnih reprezentativnih akcija u okvriru Lige nacija.

Napadač Fulama je krajem septembra u duelima sa Švedskom i Norveškom osetio tegobe, a situacija se u međuvremeni malo pogoršala pa je srpski golgeter propustio prethodna dva meča sa Mančester sitijem i Mančester junajtedom.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI