Image
 
Image

TEŽAK PORAZ! KOŠARKAŠI ZVEZDE DEKLASIRANI NA KIPRU: Olimpijakos PREJAK za prvaka ABA lige, slavio sa 39 razlike!



Košarkaši Crvene zvezde odigrali su u Nikoziji poslednji kontrolni meč pred početak nove sezone, u kome su deklasirani od bratskog kluba iz Grčke Olimpijakosa sa 94:55 (24:13, 23:24, 27:12, 20:6).

Prvak ABA lige i Srbije je doživeo težak poraz na Kipru, izgubivši sa čak 39 poena razlike! Potpuno je slomljena bila Zvezda od grčkog tima u drugom poluvremenu, dok su u poslednjoj četvrtini izabranici Vlade Jovanovića postigli svega šest poena.

Crveno-beli su dan ranije na istom turniru slavili protiv grčkog Peristerija (73:72), a duel sa najpopularnijim grčkim klubom je bio najjača provera uoči starta još jedne sezone u kojoj ekipa trenera Vlade Jovanovića ima visoke ambicije.

Crveno-beli su izmenili sastav u odnosu na prošlu sezonu, klupu je napustio i trener Dejan Radonjić, a prvi meč u novoj sezoni će odgrati na svom terenu u dvorani "Aleksandar Nikolić" protiv ekipe MZT iz Skoplja u okviru ABA lige u kojoj brane šampionski pehar.

Što se obaveza u Evroligi tiče, Crvena zvezda meč 1. kola najjačeg košarkaškog takmičenja u Evropi igra 7. oktobra kad u Istanbulu gostuje aktuelnom šampionu "Starog kontinentna", ekipi Efesa.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI