Image
 
Image

U SRBIJI SVAKI PETI MUŠKARAC IMA MIKRO-PENIS: 60 odsto spada u prosek, ZNA SE KOLIKO JE TO TAČNO, a oni važe za OBDARENE (FOTO)



U obdarene se svrstavaju oni čiji je polni organ duži od 14 cm, a tom "titulom" može se pohvaliti 20 odsto muških stanovnika naše zemlje, kaže urolog prof. dr Aleksandar Milošević

U Srbiji 20 odsto muškaraca ima penis manji od proseka, a među njima su i muškarci koji imaju mikropenise! Mikropenis je stvarno medicinsko stanje koje se može dijagnostikovati i odnosi se na stanje kada je penis manji od dve trećine onih standardne veličine. Prof. dr. Aleksandar Milošević, urolog,  kaže da se sve manje od oko devet centimetara u erekciji može smatrati - mikroveličinom!

 

 

- Prosečna veličina penisa u erekciji je 13-14 centimetara, i u Srbiji u taj prosek ulazi 60 odsto muškaraca. Svaki muški polni organ koji je veći od toga karakteriše muškarca kao obdarenog, i njih je 20 odsto, a isto toliko ima i onih sa penisom manjim od prosečnih i njihov organ je manji od devet centimetara - kaže Milošević i dodaje da se ovaj problem najčešći kod gojaznih muškaraca: - Kod nekih gojaznih muškaraca taj deo tela pun je masti. To je takozvani ukopani penis, jer je on ukopan u masno tkivo.

 

Taj pubični deo je tako veći, a penis bude kraći, oko šest centimetara. Ipak, kada se bilo koji penis otvori na nekoj intervenciji, oni su u suštini isti - priča Milošević.20% muškaraca ima penis mikroveličine (manji od 9 cm) 60% muškaraca ima penis prosečne veličine (13-14 cm) 20% muškaraca je obdareno (veći od 14 cm) Osobe koje imaju mikropenis mogu postići erekciju, masturbirati, imati orgazam i mokriti, ističe dr Milošević i dodaje da je ovim muškarcima ipak ugroženije psihičko od zdravstvenog stanja.

 

- Muškarci sa malim penisom mogu da funkcionišu normalno, da imaju erekciju i orgazam. Ipak, oni veoma često imaju psihički problem, zbog čega sa njima nekad moraju da rade i psihijatri. Imaju strah od neuspeha, ne prihvataju sebe i misle da ih neće prihvatiti ni žena. Stoga ne mogu da imaju normalnu erekciju kakva je potrebna za jedan odnos, razlog tome je manjak samopouzdanja. A veličina nije bitna, bitna je emocija koju muškarac ima prema ženi - navodi Milošević. Pojedini muškarci koji imaju problem sa tim što imaju manji penis od prosečnog traže pomoć lekara.

 

- Mesečno radimo dve-tri operacije kojima povećavamo penis. Ovaj organ se može povećati i za nekoliko centimetara, a sa pacijentom, osim celog tima lekara, opet rade i psihijatri. Oni rade na osnaživanju muškaraca, da prihvate sebe, imaju samopoudanje i funkcionišu normalno - zaključio je doktor. Mikropenis se dijagnostikuje kod novorodenčadi. Dakle, to nije stanje u kojem se penis normalne veličine iznenada smanjuje. Mali, ali funkcionalan Na promenama pola prave mikropenise Dr Milošević kaže da se prilikom operacija promena pola uglavnom prave manji penisi. - Kada žena postaje muškarac i kada se od vagine i te kože pravi penis, to uglavnom bude manji organ, od sedam ili osam centimetara. Ipak, i bez obzira na veličinu, taj organ je funkcionalan.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI