Image
 
Image

UHAPŠEN PREDSEDNIK FUDBALSKOG SAVEZA TZV. KOSOVA! Čovek koji je pljuvao po Piksiju i želeo meč protiv Srbije u Prištini



Agim Ademi, predsednik FS tzv. Kosova uhapšen je u Prištini, prenosi televizija T7.

Razlozi za hapšenje Ademija još uvek nisu poznati, ali se zna da je on imao veze sa navodnim privrednim kriminalom.

Ovaj fudbalski radnik je nedavno odlukom Suda oslobođen po optužnici iz 2012. godine koja se vodili protiv njega, ali očito tu još ima neki nedozvoljnih radnji za koje se tereti.

Ademi je dospeo u centa pažnje javnosti kada je izrazio želju da igraju meč protiv Srbije u Prištini?!

- Garantujem da bi održavanje tog meča bilo izvodljivo i organizovano na najvišim standardima - pričao je Ademi pre dve godine za italijanski Tutosport.

Inače, pomenuti predsednik FS tzv. Kosova je imao javno prozivao Dragana Stojkovića Piksija posle meča Srbija - Švajcarska.

- Od legende poput Piksija nisam očekivao da će da nam psuje majku albansku. Bio je igračka legenda Jugoslavije, navijali smo za njega dok smo živeli u zajedničkoj državi, uživali smo u njegovim driblinzima i majstorijama, gledali smo ga i uživo u tadašnjoj Prvoj ligi. Mnogi Albanci s Kosova su ga voleli kao fudbalera i iznenađeni su da se on tako ponašao, i to čak na meču koji nije bio protiv Kosova nego protiv Švajcarske. Takve stvari ne priliče da uzvikuju ni navijači na tribinama, a kamoli učesnik utakmice na terenu - pričao je Ademi za Danas.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI