Image
 
Image

ZA ČETIRI DANA POTROŠILA 48.000 EVRA Snežana Borjan nije žalila novac, uživala u luksuzu: "Sviđa joj se vila kod Noletove kuće"



Snežana Borjan, supruga golmana Crvene Zvezde Milana Borjana, zbog poslovnih obaveza otputovala je u Crnu Goru, a za nekoliko dana potrošila je čitano bogatstvo.

Snežana je iznajmila predsednički apartman koji je papreno skup, a svakog jutra je trenirala, jela suši, pila ceđene sokove i išla u spa, što se dodatno naplaćuje.

 

 

Kako tvrdi "Informer", Borjanka je za samo četiri noći u jednom od elitnijih hotela u Crnoj Gori potrošila čak 48.000 evra! Supruga Milana Borjana odsela je u predsedničkom apartmanu u Portonovom, u kom noćenje košta neverovatnih 12.000 evra. - Snežana je u Crnu Goru došla zbog sastanaka sa strancima, jer uskoro pokreće novi biznis. Pošto su njeni poslovni partneri mahom smešteni u jednom od najskupljih hotela u Portonovom i ona je odlučila da tu odsedne.

 

 

S obzirom na to da je veliki hedonista i da dinara ne štedi na sebe, iznajmila je apartman sa pogledom na more od čak 300 kvadrata. Ona je jedna od retkih Srpkinja koje su boravile u tom apartmanu, jer je mahom rezervisan za ljude iz inostranstva zbog paprenih cena - tvrdi izvor blizak porodici Borjan i nastavlja: - Snežana je uglavnom bila van apartmana, jer je imala sastanke. Dan joj je započinjao kafom i voćem, a za ručak je jela suši i pila ceđene sokove. Uopšte se nije bahatila, kao što to čine mnogi kada dođu u predsednički apartman. Svaki dan je trenirala, a po kompleksu je šetala u helankama, dukserici i bez grama šminke - priča izvor za "Informer" i dodaje:

 

- Najviše su je fascinirali kupatilo i kada, koja je drugačija nego u bilo kom drugom hotelu. Uživala je u toplim kupkama i pogledu na more koji oduzima dah. Išla je i u spa, koji je jedan od najboljih u Evropi. Ima nekoliko sauna, slanu sobu, tursko kupatilo i džakuzi sa brojnim masažerima - rekao je izvor i naglasio da je Snežana svakog dana plaćala masaže: - Snežana je imala toliko sastanaka da su je leđa bolela od sedenja, pa je svako veče išla da je masiraju. Davala je čak 100 evra po masaži. Ali nije se pokajala, jer je nakon masaža bila kao nova.

 

 

Takođe, Borjanka je navodno pronašla i vilu koja joj je zapala za oko, a u pitanju je kuća koja se nalazi pored kuće Novaka Đokovića. - Po ceo dan je sa nekim ljudima obilazila apartmane, a u rukama je držala veliku fasciklu sa gomilom papira. Sa poslovnim partnerima je na engleskom komentarisala luksuzne apartmane. Rekla im je da joj se sviđaju dve vile - jedna pored Noletove kuće, a druga u blizini apartmana Janka Tipsarevića. Sve vreme ih je fotografisala, ali se nije izjasnila da li planira da kupi vilu za iznajmljivanje ili za sebe i svoju porodicu - završava izvor.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI