Radio Pink - Uzivo radio - Radio Stanica Internet
muzicke zelje,noviteti,estrada,sevdalinke,starogradske,www radio stanica

SVE VESTI MOBILE APP SHOW BIZ Recepti Trepetnik Vicevi Stihovi Oglasi Sanovnik Poslovice Tekstovi pesama Zid

   Pink Magazin

Pink on Facebook
VIP Magazin / NOVO
 
 
 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10  Napred

Strana 1 od 144  | Resultat 1 do 20 od 2878 pronadjenih
Mnoge žene sa javne scene Srbije odborojavaju dane do porođaja. Voditeljka Nikolina Pišek, Ena Popov i Aleksandra Jeftanović su predvodnice.

Nikolina Pišek i njen suprug Vidoje za manje od pet meseci trebalo bi da dobiju devojčicu. Voditeljka je otkrila da čeka ćerku i dodala da je presrećna jer je Vidoje onaj pravi.
BEBI BUM: RODE SU POSETILE ENU POPOV I NENADA CANKA, TAKODJE I ALEKSANDRA, NIKOLINA I ROKSANDA BROJE DANE DO PORODJAJA!
Mnoge žene sa javne scene Srbije odborojavaju dane do porođaja. Voditeljka Nikolina Pišek, Ena Popov i Aleksandra Jeftanović su predvodnice. Nikolina Pišek i njen suprug Vidoje za manje od pet meseci trebalo bi da dobiju devojčicu. Voditeljka je otkrila da čeka ćerku i dodala da je presrećna jer je Vidoje onaj pravi. "Prvi put za nekoga sa sigurnošću mogu da tvrdim da je čovek mog života", rekla je Nikolina, koja već ima sedamnaestogodišnju ćerku, dok Vidoje iz prošle veze ima petogodišnju devojčicu. Rode


Svi znaju da su zlatni, a malo ko je upoznat s tim da se našim vaterpolistima na ime premija duguje skoro milion evra.
 
 Zvuči neverovatno, ali je bolno istinito - 80 odsto duga Vaterpolo Saveza Srbije od 133 miliona dinara odnosi se na nagrade i premije onima koji su ovoj zemlji prethodnih godina doneli toliko uspeha i radosti. Valja istaći da je država Srbija prošle godine dala čak 3,2 miliona evra košarkaškim klubovima Partizanu i Crvenoj zvezdi. Od toga, 1,7 miliona evra crno-belima, a 1,5 miliona timu sa Kališa.
 
 Uzeli 17 titula
 
 Ove podatke Duško Vujošević i Nebojša Čović izneli su u emisiji
HEROJIMA SE DUGUJE MILION, A VECITIMA SU DALI 3,2 MILIONA EVRA!
Svi znaju da su zlatni, a malo ko je upoznat s tim da se našim vaterpolistima na ime premija duguje skoro milion evra. Zvuči neverovatno, ali je bolno istinito - 80 odsto duga Vaterpolo Saveza Srbije od 133 miliona dinara odnosi se na nagrade i premije onima koji su ovoj zemlji prethodnih godina doneli toliko uspeha i radosti. Valja istaći da je država Srbija prošle godine dala čak 3,2 miliona evra košarkaškim klubovima Partizanu i Crvenoj zvezdi. Od toga, 1,7 miliona evra crno-belima, a 1,5 miliona timu sa Kališa. Uzeli 17


Katarina Živković ipak je i dalje sama. Iako se nedavno uselila u svoj stan u Zemunu, pevačica se u poslednje vreme skriva od očiju javnosti, posebno od kada se pronela vest da je obnovila vezu s manekenom Banetom Jankovićem. 
 
 Ona slobodne dane provodi u jednoj vili na Dedinju.
 
 U želji da je nahvatamo sa starim dečkom, Kaću smo uslikali kako samuje na bazenu. Nakon dva sata čekanja pevačica je u jednom trenutku izašla u plavom bikiniju, bez šminke. Ona se prvo okupala u bazenu, a zatim se s koktelom koji je ispijala uputila na ležaljku.
 
 U dvorištu velelepne kuće u najskupljem delu Beograda provela je celo popodne, nakon čega se uputila u svoj stan, no ni tada na vidiku nigde nije bilo Baneta. 
 
 - Kaća je okrenuta karijeri, pa svaki slobodan trenutak koristi da se skloni od javnosti i odmori. Sa Banetom je ostala u prijateljskim odnosima, i to je sve - ističe naš izvor. 

 Izvor: Kurir
KACA ZIVKOVIC SE SKRIVA U PRIVATNOJ VILI NA DEDINJU!
Katarina Živković ipak je i dalje sama. Iako se nedavno uselila u svoj stan u Zemunu, pevačica se u poslednje vreme skriva od očiju javnosti, posebno od kada se pronela vest da je obnovila vezu s manekenom Banetom Jankovićem.  Ona slobodne dane provodi u jednoj vili na Dedinju. U želji da je nahvatamo sa starim dečkom, Kaću smo uslikali kako samuje na bazenu. Nakon dva sata čekanja pevačica je u jednom trenutku izašla u plavom bikiniju, bez šminke. Ona se prvo okupala u bazenu, a zatim se s koktelom koji je ispijala


- Pokušavam da vežbam, ali je teško. Kao tata sam se sjajno snašao. Ma, fantastično, ali da se ne hvalim previše. Ana je ostala sa ćerkicom u Beogradu, uskoro im stižem i ja. Njih dvije su sjajno - rekao je Darko za ``Blic``, a zatim je dodao da već radi na drugoj bebi.

 

- Radim polako ali sigurno. Ne može sve odjednom! Samo da smo zdravi i da je ljubavi - rekao je Lazić.

 Izvor: Ekskluziva
NAKON STO MU JE SUPRUGA RODILA CERKU, DARKO LAZIC PRIZNAO DA..
- Pokušavam da vežbam, ali je teško. Kao tata sam se sjajno snašao. Ma, fantastično, ali da se ne hvalim previše. Ana je ostala sa ćerkicom u Beogradu, uskoro im stižem i ja. Njih dvije su sjajno - rekao je Darko za ``Blic``, a zatim je dodao da već radi na drugoj bebi.   - Radim polako ali sigurno. Ne može sve odjednom! Samo da smo zdravi i da je ljubavi - rekao je Lazić. Izvor: Ekskluziva


 Nakon teškog perioda u životu u kome je izgubila supruga Igora Ramovica pevačica je odlučila da nastavi dalje sa osmehom na licu.
 
 Ona već nekoliko dana boravi na popularnom hrvatskom ostrvu Hvaru, na čuvenoj lokaciji „Karpe dijem“, a društvo joj pravi čuveni italijanski top-model Klaudija, inače muza poznatog kreatora Filipa Plejna.
 
 Udvarači slali piće
 
 A ako je suditi po slikama, Sekulićeva izgleda bolje nego ranije. 

 Izvor: Kurir
GOGA SEKULIC VISE NE TUGUJE!
 Nakon teškog perioda u životu u kome je izgubila supruga Igora Ramovica pevačica je odlučila da nastavi dalje sa osmehom na licu. Ona već nekoliko dana boravi na popularnom hrvatskom ostrvu Hvaru, na čuvenoj lokaciji „Karpe dijem“, a društvo joj pravi čuveni italijanski top-model Klaudija, inače muza poznatog kreatora Filipa Plejna. Udvarači slali piće A ako je suditi po slikama, Sekulićeva izgleda bolje nego ranije.   Izvor: Kurir


Rada i Momoir svoju ljubavnu vezu već skoro dve godine održavaju na daljinu, ali je pevačica poslednjih mesec dana veoma neraspoložena jer su njih dvoje ređe u kontaktu i planira da raskine vezu sa košarkaškim trenerom, koji je u Americi.

Naime, pevačicu je dotuklo to što se Momir, i kada se javi na telefon, brzo prekida razgovor pravdajući se da žuri na sastanak. Čak je odbio i da odu na zajednički odmor.
  
RADA OSTAVLJA MOMIRA!
Rada i Momoir svoju ljubavnu vezu već skoro dve godine održavaju na daljinu, ali je pevačica poslednjih mesec dana veoma neraspoložena jer su njih dvoje ređe u kontaktu i planira da raskine vezu sa košarkaškim trenerom, koji je u Americi. Naime, pevačicu je dotuklo to što se Momir, i kada se javi na telefon, brzo prekida razgovor pravdajući se da žuri na sastanak. Čak je odbio i da odu na zajednički odmor.   "Rada je u depresiji jer je nekada sve funkcionisalo kako treba, čuli su se po nekoliko puta na dan, pričali preko


Marinko Rokvić je još jednom potvrdio da je najveći švaler na estradi! Paparaco Kurira je poznatog pevača ulovio u „akciji“, a ne sluteći da ga slikamo, Marinko je naočigled brojnih kupača demonstrirao svoje zavodničke sposobnosti.
 
 Dok se njegova supruga Slavica odmarala u njihovom stanu u Budvi, Rokvić je već od rane zore stigao na plažu. Međutim, svojom nepažnjom, pevač je povredio koleno, ali ga ni krvava rana nije sprečila da se udvara. Naime, silazeći niz stepenice do mora, Marinku je papuča skliznula sa noge, te se pevač sapleo i pao. Ranu je odmah isprao slanom vodom u plićaku, a onda počeo da šmeka cice. Očigledno da povreda pevaču nije smetala da spopadne zgodne devojke, koje su se u tom trenutku fotografisale. Rokvić, koji je i dalje u odličnoj fizičkoj formi budući da svakodnevno trenira, prišao je zgodnim brinetama i ponudio pomoć, međutim, one su ga 
 odbile.
 
 Ubrzo se pored njega stvorila druga „žrtva“, kojoj je pevač istog momenta prišao, pružio ruku i zatražio broj telefona. Pošto su malo proćaskali i napravili dogovore samo njima poznate, Marinko se pokupio i napustio plažu kako bi se odmorio za nastup.
 
 Ugledavši našeg paparaca, Rokvić se samo nasmejao i, kako bi opravdao ono što je uradio, kratko dobacio:
 - Ja sam uvek bio čovek od akcije. 

 Izvor: Kurir
MARINKO ROKVIC MUVAO DEVOJKE NA PLAZI!
Marinko Rokvić je još jednom potvrdio da je najveći švaler na estradi! Paparaco Kurira je poznatog pevača ulovio u „akciji“, a ne sluteći da ga slikamo, Marinko je naočigled brojnih kupača demonstrirao svoje zavodničke sposobnosti. Dok se njegova supruga Slavica odmarala u njihovom stanu u Budvi, Rokvić je već od rane zore stigao na plažu. Međutim, svojom nepažnjom, pevač je povredio koleno, ali ga ni krvava rana nije sprečila da se udvara. Naime, silazeći niz stepenice do mora, Marinku je


Pevačica je tokom jučerašnjeg dana hitno prebačena naodeljenje za ortopediju bolnice u Lovranu kod Opatije zbog preloma zgloba na desnoj i lakta na levoj ruci.
 
 Pevačica je pala na terasi hotela u Novom Vinodolskom, gde već godinama provodi godišnji odmor, kad se spremala da krene sa doručka na put za Makarsku. Međutim, kako je najpoznatija balkanska muzička zvezda ranije imala trombozu, tim lekara je odlučio da sačeka jutro kako bi eventualno dobri rezultati krvi omogućili hiruršku intervenciju.
 
 Očevici tvrde da je Brena plakala od bolova, ali da je uz nju sve vreme bio suprug Slobodan Živojinović, koji je pozvao lekare hotela i zajedno s njom i Hitnom pomoći otišao u bolnicu. - Nemojte ništa da me pitate. Brena se dobro oseća. Zasad ne znamo kad ćemo se vratiti u Srbiju. Krenuli smo na doručak i ona je pala. Hitna pomoć ju je prevezla, nakon čega je zbrinuta. Nije imala saobraćajnu nesreću, kako su neki mediji preneli, već je samo pala. Telefon nam zvoni ceo dan i svi brinu - rekao je Boba za Kurir.
 
 Da se pevačica dobro oseća, potvrdio je njen najmlađi sin Viktor Živojinović, koji je okačio Breninu fotografiju iz bolničkog kreveta na Fejsbuk.
 
 - Pozdrav svima. Sve je OK - napisao je Viktor uz osmeh.
 
 Kako nam je potvrdila Brenina portparolka Ivana Ðorđević, pevačica do daljeg neće nastupati, a morala je da otkaže rasprodate koncerte u Makarskoj i Bihaću koje je trebalo da održi narednih dana. 

 Izvor: Kurir
DANAS OPERACIJA: BRENA PLAKALA OD BOLOVA, BOBA I SINOVI JE TESILI!
Pevačica je tokom jučerašnjeg dana hitno prebačena naodeljenje za ortopediju bolnice u Lovranu kod Opatije zbog preloma zgloba na desnoj i lakta na levoj ruci. Pevačica je pala na terasi hotela u Novom Vinodolskom, gde već godinama provodi godišnji odmor, kad se spremala da krene sa doručka na put za Makarsku. Međutim, kako je najpoznatija balkanska muzička zvezda ranije imala trombozu, tim lekara je odlučio da sačeka jutro kako bi eventualno dobri rezultati krvi omogućili hiruršku intervenciju. Očevici tvrde da


Pevačica Ivana Selakov odlučila je da letnju turneju prekrati dvonedeljnim odmorom. 
 Ona je u društvu verenika Peđe otputovala pre nekoliko dana na Palma de Majorku, gde dane provodi u kupanju i sunčanju. Iako svoju privatnost štiti od očiju javnosti, Kurir je došao u posed nekoliko fotografija sa Ivaninog letovanja u Španiji.
 
 Budući da je iza nje teška godina, pevačica je zaključila da joj je zdravlje najvažnije, pa slobodno vreme između nastupa koristi da napusti Beograd i otputuje. Ona i Peđa su na letovanju s prijateljima, a tamo su uzeli rentakar, pa gotovo svaki dan borave na nekoj drugoj plaži. Ivanu po povratku očekuju koncerti na Crnogorskom primorju, kao i u nekim gradovima Srbije. 

 Izvor: Kurir
IVANA SELAKOV: OTISLA S VERENIKOM U SPANIJU!
Pevačica Ivana Selakov odlučila je da letnju turneju prekrati dvonedeljnim odmorom.  Ona je u društvu verenika Peđe otputovala pre nekoliko dana na Palma de Majorku, gde dane provodi u kupanju i sunčanju. Iako svoju privatnost štiti od očiju javnosti, Kurir je došao u posed nekoliko fotografija sa Ivaninog letovanja u Španiji. Budući da je iza nje teška godina, pevačica je zaključila da joj je zdravlje najvažnije, pa slobodno vreme između nastupa koristi da napusti Beograd i otputuje. Ona i


Pevačicu Svetlanu Aleksić legitimisala je policija u samom centru Beograda pre dva dana, dok je razgledala radnje s garderobom. Prema rečima očevidaca, Seka je u Knez Mihailovoj bila sama, bez Veljka, a pevačica je iskoristila momenat kada je kiša prestala da istrči iz kafića u kojem je pila kafu i obiđe nekoliko radnji za muškarce kako bi suprugu kupila poklon. Ne sluteći da je naša ekipa prati u stopu, Seka je prvo naručila sladoled, koji je sa slašću lizala, a onda joj se u jednom trenutku desio maler. Naime, pevačici je nasred ulice ispao kornet s kuglama. U tom trenutku na mestu „zločina“ zatekao se i policajac, koji je prvo pomogao pevačici da počisti ostatke sladoleda, a zatim ju je legitimisao.
 
 Nakon što je pregledao dokumenta i utvrdio da je sve u redu, pripadnik MUP jepohvalio Aleksićevu jer nije ostavila smeće nasred ulice, budući da se priča da su javne ličnosti bahate. 

 Izvor: Kurir
SEKU ALEKSIC LEGITIMISALA POLICIJA U CENTRU BEOGRADA!
Pevačicu Svetlanu Aleksić legitimisala je policija u samom centru Beograda pre dva dana, dok je razgledala radnje s garderobom. Prema rečima očevidaca, Seka je u Knez Mihailovoj bila sama, bez Veljka, a pevačica je iskoristila momenat kada je kiša prestala da istrči iz kafića u kojem je pila kafu i obiđe nekoliko radnji za muškarce kako bi suprugu kupila poklon. Ne sluteći da je naša ekipa prati u stopu, Seka je prvo naručila sladoled, koji je sa slašću lizala, a onda joj se u jednom trenutku desio maler. Naime, pevačici


Pevac Halid Beslic posato deda.

Naime, njegov sin Dino i snaja Mahira postali su roditelji blizanaca. Snaja je na svet donela blizance i to dečaka i devojčicu.

Za unuku, koja je na porođaju bila teška 2,7 kg već je određeno ime - Lamija, dok se oko imena dečaka, teškog 2,5 kilograma, još vode porodični
HALID BESLIC POSTAO DEDA BLIZANACA!
Pevac Halid Beslic posato deda. Naime, njegov sin Dino i snaja Mahira postali su roditelji blizanaca. Snaja je na svet donela blizance i to dečaka i devojčicu. Za unuku, koja je na porođaju bila teška 2,7 kg već je određeno ime - Lamija, dok se oko imena dečaka, teškog 2,5 kilograma, još vode porodični "pregovori". Bebe su svetlost dana ugledale jutros u 9 sati u Klinici "Jezero" u Sarajevu, a porođaj je, prema rečima dežurnih doktora, protekao bez komplikacija. Halid je rekao kako je ovo najsrećniji trenutak u njegovom


 Sandra Afrika trenutno se odmara na Crnogorskom primorju, gde uziva na svojoj jahti i u nekretnini koju poseduje na moru.
 

Ona poseduje jahtu, luksuzni automobil BMW X6 i nekoliko nekretnina i sve je, kako je rekla, sama zaradila, a ne od nekih sponzora.

Pored toga što je pazarila nekretnine i automobil, pevačica voli da troši na sandale i tašne.
SANDRA AFRIKA: SAMA SAM ZARADILA JAHTU, BMW I STANOVE!
 Sandra Afrika trenutno se odmara na Crnogorskom primorju, gde uziva na svojoj jahti i u nekretnini koju poseduje na moru. Ona poseduje jahtu, luksuzni automobil BMW X6 i nekoliko nekretnina i sve je, kako je rekla, sama zaradila, a ne od nekih sponzora. Pored toga što je pazarila nekretnine i automobil, pevačica voli da troši na sandale i tašne. "Volim da kupujem torbe i sandale. Volim da kažem da sam zaslužila kada kupim nešto skupo i nema niko da me iskritikuje", rekla je pevačica u emisiji Premijera. Inače, atraktivna


Na Saboru trubača u Guči (6-10. avgust) nastupiće Ceca Ražnatović, Miroslav Ilić i Manjifiko. Publika će moći da uživa i u koncertima majstora trube Dejana Petrovića, Dejana Lazarevića, Dejana Jevtića.

Organizator je odlučio da angažuje Cecu i Miroslava jer su njihovi koncerti bili najposećeniji na prethodnim saborima, a ove godine, s obzirom na to da su njih dvoje u varošici trube istovremeno, očekuje se rekordan broj gostiju.

Ceca će nastupiti u četvrtak u 23 časa na glavnoj bini, dok je nedelja rezervisana za Manjifika i Miroslava. Njihov nastup trajaće od 20 do 22 časa.
CECA I MIROSLAV ILIC PEVAJU U GUCI!
Na Saboru trubača u Guči (6-10. avgust) nastupiće Ceca Ražnatović, Miroslav Ilić i Manjifiko. Publika će moći da uživa i u koncertima majstora trube Dejana Petrovića, Dejana Lazarevića, Dejana Jevtića. Organizator je odlučio da angažuje Cecu i Miroslava jer su njihovi koncerti bili najposećeniji na prethodnim saborima, a ove godine, s obzirom na to da su njih dvoje u varošici trube istovremeno, očekuje se rekordan broj gostiju. Ceca će nastupiti u četvrtak u 23 časa na glavnoj bini, dok


I ako se nedavno špekulisalo da je pjevač u stabilnom stanju, te da su svi zdravstveni problemi sanirani, doktori su ipak Šabanu, kazali da mora strogo mirovati i izbjegavati stresne situacije.

 

Ljubitelji pjevačeve muzike, svim srcem mole za njegovo zdravlje i nadaju se da će još dugo uživati u legendarnim hitovima.

 

Da li će Šaban okončati svoju karijeru i otići u zasluženu ``penziju``, ostaje da vidimo?!

   Izvor: Ekspress
VEST O SABANU SAULICU KOJA JE RASTUZILA SVE LJUBITELJE NJEGOVE MUZIKE!
I ako se nedavno špekulisalo da je pjevač u stabilnom stanju, te da su svi zdravstveni problemi sanirani, doktori su ipak Šabanu, kazali da mora strogo mirovati i izbjegavati stresne situacije.   Ljubitelji pjevačeve muzike, svim srcem mole za njegovo zdravlje i nadaju se da će još dugo uživati u legendarnim hitovima.   Da li će Šaban okončati svoju karijeru i otići u zasluženu ``penziju``, ostaje da vidimo?!    Izvor: Ekspress


Jelena Kostov juče je diplomirala na Muzičkoj akademiji - odsek za opštu muzičku pedagogiju. Diplomski rad pevačica je odbranila sa čistom desetkom!
 
 - Srećna sam što sam završila Muzičku akademiju i što sam sada diplomirani teoretičar umetnosti. Ako se jednog dana umorim od pevanja, moći da predajem deci u školi - našalila se pevačica.
 
 Ipak, čisto sumnjamo da će Kostovka uskoro odlučiti da se povuče sa scene, s obzirom na to da je i ovog leta jedna od najangažovanijih zvezda „Granda“. 

 Izvor: Kurir
JELENA KOSTOV POSTALA PROFESOR MUZIKE!
Jelena Kostov juče je diplomirala na Muzičkoj akademiji - odsek za opštu muzičku pedagogiju. Diplomski rad pevačica je odbranila sa čistom desetkom! - Srećna sam što sam završila Muzičku akademiju i što sam sada diplomirani teoretičar umetnosti. Ako se jednog dana umorim od pevanja, moći da predajem deci u školi - našalila se pevačica. Ipak, čisto sumnjamo da će Kostovka uskoro odlučiti da se povuče sa scene, s obzirom na to da je i ovog leta jedna od najangažovanijih zvezda „Granda“.   Izvor:


Svetlana Ražnatović i Mira Škorić, koje su bile najbolje prijateljice još od početka njihovih karijera, posvađale su se i više ne govore.
 

Ove dve pevačice bile su toliko bliske da su se jedna drugoj godinama uvek nalazile u nevoljama, ali svemu izgleda dođe kraj, pa i najvećim prijateljstvima. Kompletan tekst pročitajte u štampanom izdanju Kurira za sredu 23. jula...

Takođe u današnjem Kuriru, možete da pronađete i sledeće tekstove:

BRUKA I SRAMOTA: Veljoviću, ko ti je izdao naređenje da se ne sprečava paljenje ambasada? 

 Izvor: Kurir
POSVADJALE SE CECA I MIRA!
Svetlana Ražnatović i Mira Škorić, koje su bile najbolje prijateljice još od početka njihovih karijera, posvađale su se i više ne govore. Ove dve pevačice bile su toliko bliske da su se jedna drugoj godinama uvek nalazile u nevoljama, ali svemu izgleda dođe kraj, pa i najvećim prijateljstvima. Kompletan tekst pročitajte u štampanom izdanju Kurira za sredu 23. jula... Takođe u današnjem Kuriru, možete da pronađete i sledeće tekstove: BRUKA I SRAMOTA: Veljoviću, ko ti je izdao naređenje da


Milica Pavlović, atraktivna pevačica Zvezda Granda, upečatljiva po svom izazovnom plesu i mrdanju guzom, nikako ne može da nađe dečka. Ona je otkrila kako treba da izgleda njen idealan muškarac. 
MILICA PAVLOVIC OTKRILA NJENOG IDEALNOG MUSKARCA!
Milica Pavlović, atraktivna pevačica Zvezda Granda, upečatljiva po svom izazovnom plesu i mrdanju guzom, nikako ne može da nađe dečka. Ona je otkrila kako treba da izgleda njen idealan muškarac.  "Dobar, vaspitan i lepuškast. Ne mora da bude lep, ali lepuškast. Ako do sledeće emisije bude neki dečko, slikaću se sa njim", obećala je pevačica. "Nemam dečka. Ne postoji interesovanje od strane jačeg pola ili današnji muškarci ne znaju da mi dokažu da sam poželjna. Zamišljala sam nekada kakav treba da bude


Novak i Jelena Đoković vratili su se juče s medenog meseca, posle glamuroznog venčanja koje je 10. jula upriličeno na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Novopečeni mladenci su na aerodrom „Nikola Tesla“ stigli iz Grčke, gde su uživali u prvom bračnom odmoru.
 
 Njima su na svadbenom putovanju društvo pravili Novakov mlađi brat Đorđe i njegova devojka Ana Denda. Braću Đoković i njihove lepše polovinepaparaco Kurira je uslikao na aerodromu - prvo Đorđa i Anu u jutarnjim časovima, a sinoć oko 19.30 i prvog tenisera sveta i njegovu suprugu. Sve četvoro su se preko Atine vratili u prestonicu.
 
 Prema rečima našeg izvora dobro upućenog u život ove porodice, supružnici su medeni mesec iskoristili za odmor i razonodu.
 
 - Novak i Jelena su se napokon potpuno opustili, s obzirom na to da im je prva polovina meseca bila prilično stresna zbog Vimbldona i organizacije svadbe. Pošto je sve prošlo u najboljem redu, mogli su da se prepuste zadovoljstvima. Dane su provodili na plaži, a večeri u restoranima s prijateljima. Naravno, nisu izostali ni romantični trenuci udvoje - kaže naš sagovornik i dodaje da se Novak potrudio da ispuni sve želje svojoj trudnoj supruzi, koja se po preporuci lekara sklanjala od sunce, pa je na plažu išla u popodnevnim satima.
 
 Po povratku Novaka očekuju pripreme za predstojeće teniske turnire, dok će se Jelena posvetiti humanitarnom radu, onoliko koliko joj to drugo stanje bude dozvoljavalo. 

 Izvor: Kurir
NOVAK I JELENA SE VRATILI S MEDENOG MESECA!
Novak i Jelena Đoković vratili su se juče s medenog meseca, posle glamuroznog venčanja koje je 10. jula upriličeno na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Novopečeni mladenci su na aerodrom „Nikola Tesla“ stigli iz Grčke, gde su uživali u prvom bračnom odmoru. Njima su na svadbenom putovanju društvo pravili Novakov mlađi brat Đorđe i njegova devojka Ana Denda. Braću Đoković i njihove lepše polovinepaparaco Kurira je uslikao na aerodromu - prvo Đorđa i Anu u jutarnjim časovima, a sinoć oko 19.30 i prvog tenisera sveta i njegovu


Pevač je ranije izjavio da mu je život sladak i da uživa u njemu. Napomenuo je da slabije izlazi iz kuće, jer je njegova žena ušla u osmi mjesec trudnoće , te sada više odmaraju i strpljivo čekaju dan kada će dobiti još jednog člana porodice. Njegova supruga se sinoc porodila i dobili su devojcicu. Cestitamo. 

 Izvor: Ekskluziva
NEMANJA STEVANOVIC DOBIO CERKU MASU!
Pevač je ranije izjavio da mu je život sladak i da uživa u njemu. Napomenuo je da slabije izlazi iz kuće, jer je njegova žena ušla u osmi mjesec trudnoće , te sada više odmaraju i strpljivo čekaju dan kada će dobiti još jednog člana porodice. Njegova supruga se sinoc porodila i dobili su devojcicu. Cestitamo.   Izvor: Ekskluziva


Prepun klub u Budvi, masa u delirijumu pozdravlja izlazak folk pevačice na binu. Ceca počinje da peva pesmu ``Beograd``, ali se jedva čuje. Publika peva glasnije. I dalje je pevala, ali se ništa nije čulo zbog problema sa mikrofonom.

 

Vidno je pobesnila zbog problema sa mikrofonijom. Počela je da peva drugu pesmu ``Idi dok si mlad``, ali se i dalje ništa nije čulo. Publika je skandirala ``Uaaaa`` organizatorima, ali su joj pomagali da otpeva!

 

Tehnički problemi su obeležili početak nastupa u ``Top Hilu``. Svetlana je potom sišla sa bine, ljudi su nastavili da skandiraju. Potom je i bend napustio binu, a di-džej je počeo da pušta muziku.

 

- Malo strpljenja, molim vas. Trenutno imamo malih tehničkih problema koji nisu do nas, nego u gradu, a rešavamo ih. Molimo vas za malo strpljenja. Uskoro nastavljamo sa koncertom - rekao je PR kluba, koji se pojavio na bini.

 

Ljudi su skandirali: ``Vratite nam pare!`` Tačno u 2 sata iza ponoći, pevačica se ponovo pojavila na sceni, atmosfera je bila na vrhuncu i svi su opet pevali.

 

Na koncert su došli Aca Lukas sa suprugom, Soraja, Manda Popović i Ceca Šarić, Jovana Pajić, Niša Saveljić, Danijel Alibabić, Marina Visković...

  Izvor: Ekskluziva
SKANDAL NA NASTUPU: CECA POBESNELA PRED HILJADAMA FANOVA!
Prepun klub u Budvi, masa u delirijumu pozdravlja izlazak folk pevačice na binu. Ceca počinje da peva pesmu ``Beograd``, ali se jedva čuje. Publika peva glasnije. I dalje je pevala, ali se ništa nije čulo zbog problema sa mikrofonom.   Vidno je pobesnila zbog problema sa mikrofonijom. Počela je da peva drugu pesmu ``Idi dok si mlad``, ali se i dalje ništa nije čulo. Publika je skandirala ``Uaaaa`` organizatorima, ali su joj pomagali da otpeva!   Tehnički problemi su obeležili početak nastupa u ``Top Hilu``. Svetlana


 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10  Napred

Strana 1 od 144  | Resultat 1 do 20 od 2878 pronadjenih


 
 

 

 
Serbien Haus TOP Putovanja Traum Reisen Reisen Last Minute Anzeiger Luzern FUSH Promostar Subotica DomaciRecepti.net BrziKolaci.com rtv pink Pink Online rtv pink RTV Pink