Radio Pink - Uzivo radio - Radio Stanica Internet
muzicke zelje,noviteti,estrada,sevdalinke,starogradske,www radio stanica

SVE VESTI MOBILE APP SHOW BIZ Recepti Trepetnik Vicevi Stihovi Oglasi Sanovnik Poslovice Tekstovi pesama Zid

   Pink Magazin

Pink on Facebook
VIP Magazin / NOVO
 
 
 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10  Napred

Strana 1 od 126  | Resultat 1 do 20 od 2516 pronadjenih
Ognjen Amidžić je, kao i svakog utorka u studiju imao sjajne goste.

On je ovoga puta pozvao veoma akutelne javne ličnosti: Kebu, Milana Stankovića, Anabelu Atijas i Marinu Visković.

Oni će pričati o aktuelnim temama, kao i o Pink mjuzik festivalu koji je pred nama i šta očekuju od njega.

Tok emisije gledajte ovde.

00.05 Keba je branio svoju decu Tašu i Igora.
KEBA PRIZNAO: JA SAM ISKORISCEN, UPOTREBLEJN I ZLOUPOTREBLJEN OD STRANE PSIHOPATE!
Ognjen Amidžić je, kao i svakog utorka u studiju imao sjajne goste. On je ovoga puta pozvao veoma akutelne javne ličnosti: Kebu, Milana Stankovića, Anabelu Atijas i Marinu Visković. Oni će pričati o aktuelnim temama, kao i o Pink mjuzik festivalu koji je pred nama i šta očekuju od njega. Tok emisije gledajte ovde. 00.05 Keba je branio svoju decu Tašu i Igora. "Taša studira u Americi, u Los Anđelesu već 4 godine. Završila je Berkli, i sad piše filmsku muziku", rekao je Keba. "Nemam strah od pričanja


Prethodne nedelje sestričina Cece Ražnatović,Helena Ocokoljić proslavila je 9 rođendan.

Ceca je ostavila sve teške trenutke iza sebe, i dečja graja ispunila je njen dom. Ona je imala važan povod za slavlje, 9. rođendan sestričine Helene.
CECA: Helena je najbolje dete, ostali su razmazeni i lenji!
Prethodne nedelje sestričina Cece Ražnatović,Helena Ocokoljić proslavila je 9 rođendan. Ceca je ostavila sve teške trenutke iza sebe, i dečja graja ispunila je njen dom. Ona je imala važan povod za slavlje, 9. rođendan sestričine Helene. "Otpočeli smo sezonu rođendana, a sada se to nastavlja sve do 14. juna, pa pauza do decembra", rekla je Ceca. "Svako dete je za sebe i ima svoj identitet. Međutim, Helena je najbolja. Ne šalim se u opšte. Svi su lenji, razmaženi, ona je najbolja. Uopšte ne lažem. Baš je


Da bi postao kralj narodne muzike, Šaban Šaulić morao je da pređe trnovit put. Otkrio je da je oduvek želeo da bude fudbaler, dok mu je muzika bila usputni hobi.

Šaulić je ispkreno otkrio da sebi neće nikada oprosititi prvi put otvara bolnu temu i priča kako ni danas ne može sebi da oprosti što oca nije sahranio zbog turneje u Australiji, dok je isto tako zbog posla propustio sahranu omiljenog strica.
SABAN SAULIC: Plakao sam i pevao na bini dok su mi sahranjivali oca!
Da bi postao kralj narodne muzike, Šaban Šaulić morao je da pređe trnovit put. Otkrio je da je oduvek želeo da bude fudbaler, dok mu je muzika bila usputni hobi. Šaulić je ispkreno otkrio da sebi neće nikada oprosititi prvi put otvara bolnu temu i priča kako ni danas ne može sebi da oprosti što oca nije sahranio zbog turneje u Australiji, dok je isto tako zbog posla propustio sahranu omiljenog strica. "Desilo se iznenada da mi je otac umro, dok sam bio na turneji u Australiji, a tek sam otpevao dva manja grada. U to vreme Folk zvezda Dragana Mirković se veoma iznervirala kad je na snimanju spota sa čuvenim Hoseom Felisijanom za duetsku pesmu „Don‘t Go Away“ u KPGT shvatila da joj je nestao prsten vredan 5.000 evra!
 
 Svi na nogama
 
 - Dragana je skupoceni nakit skinula kako bi se pripremila za snimanje tokom kojeg je nosila ono što joj je namenio stilista. Jedna devojka iz njenog tima je sklonila vrednosti na sigurno, ali je zaboravila da to prijavi pre nego što je otišla do grada da završi neke obaveze. 
 
 Kad je Dragana došla po prsten, sačekalo ju je neprijatno iznenađenje. Od nakita ni traga! Uspaničila se i svi su se dali u potragu. Dobrih pola sata su pokušavali da odgonetnu tajnu nestanka Gaginih stvari, među kojima je bio i prsten vredan 5.000 evra. Ni Hose, pa čak ni njen suprug Toni nisu uspevali da je uteše, jer je njoj taj komad nakita veoma draga uspomena - priča naš izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje:
 
 Spas u zadnji čas
 
 - Kad je izgubila poslednju nadu da će pronaći prsten, pojavila se devojka, kojoj nije bilo jasno zašto su svi usplahireni. Čim je čula šta je posredi, otišla je po nakit i Draganinoj sreći nije bilo kraja! Zagrlila je saradnicu i zahvalila joj se iako je trenutak ranije bila u agoniji, a ova joj se izvinila što je zaboravila da kaže da je sklonila prsten.
 Inače, ovaj spot je početak promotivne kampanje za veliki koncert koji će Dragana Mirković održati 3. oktobra u Kombank areni povodom 30 godina uspešne karijere.

 Izvor: Kurir
DRAGANI MIRKOVIC NESTAO PRSTEN OD 5. 000 EVRA!
Folk zvezda Dragana Mirković se veoma iznervirala kad je na snimanju spota sa čuvenim Hoseom Felisijanom za duetsku pesmu „Don‘t Go Away“ u KPGT shvatila da joj je nestao prsten vredan 5.000 evra! Svi na nogama - Dragana je skupoceni nakit skinula kako bi se pripremila za snimanje tokom kojeg je nosila ono što joj je namenio stilista. Jedna devojka iz njenog tima je sklonila vrednosti na sigurno, ali je zaboravila da to prijavi pre nego što je otišla do grada da završi neke obaveze. 


Ispunjen i na poslovnom i na privatnom planu.
 Saša Kovačević radi punom parom. Nedavno je snimio spot za pesmu „Branim“, koji će uskoro promovisati. Iako je zbog poslovnih obaveza retko kad slobodan, uspeva da postigne da mu ljubavni život ne trpi. Uživa u vezi s devojkom Jovanom, s kojom je započeo zajednički život u novom stanu na Novom Beogradu.
 
 Kakva su ti očekivanja od novog spota.
 - Završili smo snimanje i ostaje nam da napravimo neke korekcije. Tema je zanimljiva ljubavna priča, tačnije standardna. Ne mogu izmišljati toplu vodu, ali siguran sam da će se publici dopasti.
 
 Da li se i u njemu pojavljuje neka poznata manekenka?
 - Ne. Ovaj spot je sa mnom radila glumica Matea, s kojom prvi put sarađujem i prezadovoljan sam što je ona preuzela ceo posao na sebe.
 
 Ognjen Amidžić te je nedavno prozvao da si platio manekenki Dejani Živković, s kojom si snimio prethodni spot, da te hvali?
 - To je Ognjenova šala. Dejana je super devojka i imali smo divnu saradnju.
 
 Da pustimo manekenke i pređemo na pevačice. Da li bi nekad bio u vezi s koleginicom, a kasnije se i oženio njome?
 - Ne bih se oženio pevačicom. Pritisak koji imam s moje strane ne bih želeo da osećam i s njene strane. To ne bi bilo dobro.
 
 U dugoj vezi si s Jovanom. Hoće li uskoro biti venčanja?
 - Neću se još ženiti. Želim da se posvetim karijeri što više. Samo bog zna kad će se to dogoditi, ali pre 33. godine neću. Mnogo volim decu, ali što se tiče braka, nema potrebe da žurim. Mogu da živim s devojkom, i to je zajednica.
 
 Da li su devojke sa kojima si bio u vezi bile ljubomorne zbog tvog posla?
 - Uglavnom jesu, ali mora da postoji neki kompromis.
 
 Zbog čega nikad nisi prihvatio učešće u nekom rijalitiju?
 - Ne postoji novac za koji bih ušao tamo. Smatram da privatnost treba da ostane u kući, pa makar mi obećali ne znam šta. Jedino „Survajver“ dolazi u obzir.

 Izvor: Kurir
SASA KOVACEVIC: NIKADA SE NE BIH OZENIO PEVACICOM!
Ispunjen i na poslovnom i na privatnom planu. Saša Kovačević radi punom parom. Nedavno je snimio spot za pesmu „Branim“, koji će uskoro promovisati. Iako je zbog poslovnih obaveza retko kad slobodan, uspeva da postigne da mu ljubavni život ne trpi. Uživa u vezi s devojkom Jovanom, s kojom je započeo zajednički život u novom stanu na Novom Beogradu. Kakva su ti očekivanja od novog spota. - Završili smo snimanje i ostaje nam da napravimo neke korekcije. Tema je zanimljiva ljubavna priča, tačnije standardna.


Melina Džinović privela je kraju rad na novoj kolekciji. Modeli koji ističu ženstvenost i seksepilnost i ovoga puta će dominirati na reviji koju će supruga Harisa Džinovića prirediti 17. aprila u Big holu u tržnom centru „Stadion“. Ambijent u kojem će Melina prezentovati nove haljine biće u beloj boji, a garderoba jarkih nijansi i veoma raskošnog kroja. Na ovom događaju očekuju se veliki broj poznatih ličnosti. Kreatorka je nedavno sa suprugom Harisom i decom Đinom i Kanom boravila neko vreme u Americi, a potom se puna elana vratila svojim obavezama.

 Izvor: Kurir
HARISOVA ZENA MELINA, SPREMILA REVIJU!
Melina Džinović privela je kraju rad na novoj kolekciji. Modeli koji ističu ženstvenost i seksepilnost i ovoga puta će dominirati na reviji koju će supruga Harisa Džinovića prirediti 17. aprila u Big holu u tržnom centru „Stadion“. Ambijent u kojem će Melina prezentovati nove haljine biće u beloj boji, a garderoba jarkih nijansi i veoma raskošnog kroja. Na ovom događaju očekuju se veliki broj poznatih ličnosti. Kreatorka je nedavno sa suprugom Harisom i decom Đinom i Kanom boravila neko vreme u Americi,


Svetlana Seka Aleksić (33), iako je imala jedan bezuspešan pokušaj vantelesne oplodnje, ne odustaje od želje da postane majka, te će se do kraja godine ponovo pokušati. Kako saznajemo, Seka pozitivno razmišlja kada je uloga roditelja u pitanju i ne gubi nadu da će sledeća vantelesna oplodnja biti uspešna
SEKA PONOVO IDE NA VESTACKU OPLODNJU!
Svetlana Seka Aleksić (33), iako je imala jedan bezuspešan pokušaj vantelesne oplodnje, ne odustaje od želje da postane majka, te će se do kraja godine ponovo pokušati. Kako saznajemo, Seka pozitivno razmišlja kada je uloga roditelja u pitanju i ne gubi nadu da će sledeća vantelesna oplodnja biti uspešna "S obzirom na to da se već jednom podvrgla ovakvom načinu oplodnje, koji nije uspeo, Seka je u dogovoru sa lekarima odlučila da napravi kratku pauzu, pa da se ponovo podvrgne ovom zahvatu. Nije joj bilo lako kada


Ruše rekorde velikih zvezda.
 Pop senzacija Miligram pre dve večeri održali su koncert u dvorani Mejdan u Tuzli.Ova sportska dvorana bila je tesna da primi sve ljubitelje njihove muzike, pa je upravo zbog velike gužve ispred ulaza nastup kasnio pola sata. Prema rečima organizatora, koji je i ranije bio zadužen za spektakle velikih zvezda, Miligram je novi rekorder kad je reč o broju posetilaca. Ovaj popularni sastav potukao je čak i Zdravka Čolića što se tiče posećenosti. Naime, Čola je na ovom mestu pevao 2007. godine, kada je bilo oko 8.000 ljudi, dok je Miligram preksinoć imao nekoliko stotina više posetilaca.
 
 Ekipa Kurira provela je 24 sata sa Milijem, Alenom i ostalim momcima u Tuzli. Pre svirke, u bekstejdžu, ekipa se dobro zagrevala. Oni su jedva čekali da izađu na scenu kako bi što pre započeli druženje s publikom, koja je kupila sve karte čak tri dana pred održavanje spektakla. Kad su izašli na scenu, fanovi su ih dočekali ovacijama. Miligram je koncert otvorio pesmom „Libero“, a potom su se čuli vrisci devojaka.
 
 - Tuzla voli Miligram, Tuzla voli Miligram - orilo se Mejdanom.
 
 Pevač grupe Alen Ademović ređao je hitove benda sa sva tri albuma „Kruška“, „Beograd noću“, „Vrati mi se, nesrećo“ i druge. Svirka je trajala skoro tri sata, a Miligram je s velikim uzbuđenjem zbog još jednog odličnog koncerta sišao s bine.
 
 Mili je ispunio očekivanja.
 
 - Bilo je naznaka da će koncert biti uspešan, a ovo je prevazišlo sva naša očekivanja. Prvi put mi se desilo da nisam čuo monitore koliko je publika bila glasna. Ako se po jutru dan poznaje i ako nam turneja približno ovako bude izgledala, mogu da kažem da smo uspeli.

 Izvor: Kurir
NEPREVAZIDJENI: MILIGRAM POBEDIO COLU U TUZLI!
Ruše rekorde velikih zvezda. Pop senzacija Miligram pre dve večeri održali su koncert u dvorani Mejdan u Tuzli.Ova sportska dvorana bila je tesna da primi sve ljubitelje njihove muzike, pa je upravo zbog velike gužve ispred ulaza nastup kasnio pola sata. Prema rečima organizatora, koji je i ranije bio zadužen za spektakle velikih zvezda, Miligram je novi rekorder kad je reč o broju posetilaca. Ovaj popularni sastav potukao je čak i Zdravka Čolića što se tiče posećenosti. Naime, Čola je na ovom mestu pevao 2007.


Jovana Joksimović je na privatnoj klinici na Novom Beogradu carskim rezom na svet donela sina, a ponosni roditelji su za porođaj izdvojili 3.000 evra, koliko je koštao ovaj hirurški zahvat.
CARSKI: ZELJKO ISKESIRAO 3.000 EVRA ZA PORODJAJ!?
Jovana Joksimović je na privatnoj klinici na Novom Beogradu carskim rezom na svet donela sina, a ponosni roditelji su za porođaj izdvojili 3.000 evra, koliko je koštao ovaj hirurški zahvat. "Jovana je u četvrtak u18.13 na svet donela prelepog dečaka kome su dali ime Kosta. Ona se porodila carskim rezom, a kako je porođaj bio u jednoj poznatoj poliklinici, Jovana i Željko su morali da plate 299.000 dinara, što je oko 3.000 evra. Oni su želeli da Jovana ima sav komfor dok se porađa, pa su zato izabrali privatnu kliniku", rekao je izvor


Ljubavni život za knjigu.
 Bora Đorđević razveo se od 28 godina mlađe supruge Aleksandre. Njihov brak,dug četiri i po godine, zvanično je okončan u utorak. Bora i Aleksandra rastali su se pre nekoliko meseci, ali je frontmen Riblje čorbe ćutao o tome. Želeo je da poštedi bivšu ženu povlačenja po novinama, ali sada, kada je sve gotovo, rešio je da progovori. Da više nije u braku otkrio je voditelju Stevici Nikoliću u emisiji „Maksimalno opušteno“ televizije DM sat, koja će biti emitovana večeras.
 - Razveo sam se pre dva dana, sad to mogu i javno da kažem - rekao je Bora, ali onda i sve iznenadio priznanjem da ipak nije sam.
 
 Poznati roker je otkrio da ima novu devojku, koja živi u Sloveniji.
 - Zaista se nikad nisam bolje osećao, non-stop sam na relaciji Srbija- Slovenija, postoji žena u Sloveniji koja mi je ukrala srce! Kad nismo zajedno, ne silazim s telefona. Zaljubljen sam, nemam šta da krijem, neka zna ceo svet! - iskren je Bora, koji je premijerno izrecitovao i četiri pesme koje će se naći na novom albumu.

Bora i Aleksandra upoznali su se 2007. godine u Americi, gde je ona živela, a on bio na turneji. Odmah mu je osvojila srce, ali je njihova ljubav bila turbulentna. Nekoliko puta su raskidali. Tokom jednog prekida on je započeo vezu sa izvesnom Kaćom, s kojom je bio dva meseca, ali kad je Aleksandra došla u Srbiju, on ju je ostavio i vratio se ženi s kojom se venčao 2009. godine.

Pre nje Đorđević je 30 godina bio u braku s Draganom, koja je umrla u martu 2007. godine, samo nekoliko meseci pošto su se razveli. Pored nje su nađeni antidepresivi koje je pila, kako su izjavili njeni prijatelji, pošto nije mogla da podnese činjenicu da je ostala bez Bore. S njom ima sina Borisa, a njenu ćerku Tamaru iz prvog braka prihvatio je kao svoju i dao joj prezime. Sa Aleksandrom nema potomke.

 Izvor: Kurir
BORA DJORDJEVIC: RAZVEO SAM SE OD ALEKSANDRE, U SLOVENIJI IMAM NOVU DEVOJKU!
Ljubavni život za knjigu. Bora Đorđević razveo se od 28 godina mlađe supruge Aleksandre. Njihov brak,dug četiri i po godine, zvanično je okončan u utorak. Bora i Aleksandra rastali su se pre nekoliko meseci, ali je frontmen Riblje čorbe ćutao o tome. Želeo je da poštedi bivšu ženu povlačenja po novinama, ali sada, kada je sve gotovo, rešio je da progovori. Da više nije u braku otkrio je voditelju Stevici Nikoliću u emisiji „Maksimalno opušteno“ televizije DM sat, koja će biti emitovana večeras.


Pocepali srećnog oca!
 

Srecni tata obreo se sinoć na Adi Ciganliji, u restoranu „Jezero“, gde je s najbližim prijateljima proslavio rođenje drugog deteta.
 
 Među prvima je na slavlje stigao Željkov rođeni brat Saša, u pratnji supruge Nevene i roditelja.
 
 - Fenomenalan je osećaj biti stric. Sad ćemo da slavimo kao da je u najmanju ruku Ivkova slava. Ne volim običaj da se cepa ponosni otac, ali pašće cepanje odmah s vrata. Nadam se da je poneo dovoljno košulja - kaže Saša. Na žurki su bili i Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Jelena Tomašević, Slobodan Boba Živojinović, Srđan Predojević u pratnji supruge, Svetlana Ceca Ražnatović, Mira Škorić, Haris Džinović, Zorica Brunclik i Kemiš.
 
 - Presrećna sam zbog Jovane i Željka. Mnogo mi se dopada ime koje su odabrali - rekla je Ceca.Nešto ranije u toku dana Joksimović je u opštoj bolnici „Medigrup“ na Novom Beogradu čak dva puta posetio suprugu i sina.
 
 - Fantastično se osećaju Jovana i Kosta. Supruga i ja smo izabrali ime koje nam se oboma dopada - otkriva Joksimović. 

 Izvor: Kurir
ESTRADA SLAVILA SA ZELJKOM!
Pocepali srećnog oca! Srecni tata obreo se sinoć na Adi Ciganliji, u restoranu „Jezero“, gde je s najbližim prijateljima proslavio rođenje drugog deteta. Među prvima je na slavlje stigao Željkov rođeni brat Saša, u pratnji supruge Nevene i roditelja. - Fenomenalan je osećaj biti stric. Sad ćemo da slavimo kao da je u najmanju ruku Ivkova slava. Ne volim običaj da se cepa ponosni otac, ali pašće cepanje odmah s vrata. Nadam se da je poneo dovoljno košulja - kaže Saša. Na žurki su bili i Ana Bekuta i


Ćerka Cece Ražnatović, Anastasija (16) u ljubavnoj je vezi sa Kostadinom Terzićem (22), sinom Zvezdana Terzića. Ljubav dvoje mladih ne bi bila sporna da Kostadinova sestra Maša i Veljko nisu vereni i da često pune novinske strane kao atraktivni potomci poznatih roditelja, kojima se to uopšte ne dopada.

Ipak, ni Anastasija ni Kostadin ne mare za negativne komentare i sve slobodno vreme provode zajedno. Zaljubljeni su i to ne kriju. Doduše, Anastasija u tome prednjači, pa je na Fejsbuku istakla da je u vezi s njim.
SRPSKA DINASTIJA: Cecina cerka sa Terzinim sinom, Cecin sin sa Terzinom cerkom!
Ćerka Cece Ražnatović, Anastasija (16) u ljubavnoj je vezi sa Kostadinom Terzićem (22), sinom Zvezdana Terzića. Ljubav dvoje mladih ne bi bila sporna da Kostadinova sestra Maša i Veljko nisu vereni i da često pune novinske strane kao atraktivni potomci poznatih roditelja, kojima se to uopšte ne dopada. Ipak, ni Anastasija ni Kostadin ne mare za negativne komentare i sve slobodno vreme provode zajedno. Zaljubljeni su i to ne kriju. Doduše, Anastasija u tome prednjači, pa je na Fejsbuku istakla da je u vezi s njim. "Posle


Jovana Joksimović porodila se večeras u jednoj privatnoj klinici! Ona i i Željko Joksimović dobili su sina Kostu! Tata Željko obratio se fanovima na Tviteru večeras!
- Danas u 18:13h nas sin Kosta, udahnuo je zivot punim plucima. Srećan sam što liči na moju ljubav - napisao je pevač na svom Tviter profilu!
Kosta je dugačak 49 cm i težak 2.800 grama. Kako saznajemo, Jovana se porodila dvadesetak dana pre termina. Zanimljivo je i to da su Jovana, Željko i Kosta rođeni u aprilu!
RODIO SE KOSTA: JOVANA I ZELJKO JOKSIMOVIC DOBILI SINA!
Jovana Joksimović porodila se večeras u jednoj privatnoj klinici! Ona i i Željko Joksimović dobili su sina Kostu! Tata Željko obratio se fanovima na Tviteru večeras! - Danas u 18:13h nas sin Kosta, udahnuo je zivot punim plucima. Srećan sam što liči na moju ljubav - napisao je pevač na svom Tviter profilu! Kosta je dugačak 49 cm i težak 2.800 grama. Kako saznajemo, Jovana se porodila dvadesetak dana pre termina. Zanimljivo je i to da su Jovana, Željko i Kosta rođeni u aprilu!


Konacan redosled kojim ce ucesnici nastupati bice objavljen u subotu uvece, uzivo, na televiziji
OVO SU UCESNICI PINK FESTIVALA!
Konacan redosled kojim ce ucesnici nastupati bice objavljen u subotu uvece, uzivo, na televiziji "Pink" nakon serije "Sila".  Na "Pink music" festivalu, koji se odrzava 28. i 29. aprila. ucestvovace 25 takmicara, medju kojima se nalazi Zeljko Samrdzic, Viki Miljkovic, Goca Trzan, Lexington bend, Tropiko bend, OK. bend, Marina Viskovic, Romana Panic, Dado Polumenta, Milan Stankovic i drugi...  Izvor: Telegraf


Poznati pevac Aca Lukas juče je operisao sinuse, sa kojima je imao problema već godinama i zbog kojih je trpeo jake bolove i pritisak u slepoočnicama. Operacija je izvrsena endoskopskim putem, bezbednijom i bezbolnijom metodom. Uz njega je sve vreme bila njegova supruga Sonja Vuksanovic.

 Izvor: Telegraf
Aca Lukas operisan hitno na Novom Beogradu!
Poznati pevac Aca Lukas juče je operisao sinuse, sa kojima je imao problema već godinama i zbog kojih je trpeo jake bolove i pritisak u slepoočnicama. Operacija je izvrsena endoskopskim putem, bezbednijom i bezbolnijom metodom. Uz njega je sve vreme bila njegova supruga Sonja Vuksanovic. Izvor: Telegraf


Tuča na svečanoj ceremoniji.
 Na svadbi  Stefana Karica, sina odbeglog biznismena Sretena, prošle nedelje došlo je do manjeg incidenta. Naime, dva muškarca su se potukla, a veći skandal sprečilo je obezbeđenje vile „Jelena“, koje je intervenisalo i obojicu ih izbacilo napolje!
 
 Čaša zakačila devojku
 
 Kako saznajemo, svađa je usledila nakon što je jedan od aktera tuče razbio čašu i slučajno povredio devojku drugog muškarca. Počelo je koškanje, i tada se uključilo obezbeđenje.
 - Sve se odigralo u nekoliko minuta. Neki gosti od muzike nisu ni čuli šta se dešava. Uglavnom, do incidenta je došlo uveče, kad su mnogi već bili pripiti, tako da nije ni čudo što je jedna iskra bila dovoljna da tuča krene - kaže naš izvor, koji je prisustvovao venčanju, i dodaje:
 
 - Srećom, jako obezbeđenje na vreme je reagovalo, pa nije bilo veće neprijatnosti. Ovaj peh nije pokvario raspoloženje gostima i mladencima, koji su blistali od sreće. Čuo sam da su pripadnici porodice zabranili da se fotografije sa svadbe postavljaju na Fejsbuk ili Tviter, a eto, desilo se da ovakvo nešto procuri u javnost. Mladoženja po drugi put
 
 Da podsetimo, Stefan je prošlog utorka skinuo nanogicu posle devet meseci, koliko je bio u kućnom pritvoru zbog izazivanja teške saobraćajne nesreće u kojoj je njegova saputnica Stanislava Pavlović ostala invalid. Samo pet dana kasnije oženio se svojom devojkom Marijom Maksić, koja je u drugom stanju. Stefanu je ovo drugi brak, dok je Marija prvi put stala na ludi kamen. 

 Izvor: Kurir
Incident: Svatovi se pobili na Karicevoj svadbi!
Tuča na svečanoj ceremoniji. Na svadbi  Stefana Karica, sina odbeglog biznismena Sretena, prošle nedelje došlo je do manjeg incidenta. Naime, dva muškarca su se potukla, a veći skandal sprečilo je obezbeđenje vile „Jelena“, koje je intervenisalo i obojicu ih izbacilo napolje! Čaša zakačila devojku Kako saznajemo, svađa je usledila nakon što je jedan od aktera tuče razbio čašu i slučajno povredio devojku drugog muškarca. Počelo je koškanje, i tada se uključilo obezbeđenje. - Sve se odigralo


Nema ništa od pomirenja!
 Adil Maksutović, koji se sumnjiči da je 6. decembra prošle godine pretukao nevenčanu suprugu Anu Ramadanovski, odustao je od nagodbe s Prvim osnovnim tužilaštvom. Kako je potvrdio za Kurir njegov branilac Goran Petronijević, pevač je razmišljao o tome da na ceo slučaj stavi tačku tako što će uplatiti određenu sumu novca u humanitarne svrhe, ali je ipak odlučio da dokazuje nevinost pred sudom.
 
 - Odlučili smo da odustanemo od nagodbe i da ceo slučaj poverimo sudu, koji će na osnovu dokaza proceniti da li je nasilja bilo ili ne. Mi smo već predložili svedoke - kaže advokat Petronijević.
 
 Podsetimo, Adil je na saslušanju tvrdio da svoju nevenčanu suprugu, inače ćerku Džeja Ramadanovskog, nikad nije udario.
 - Tačno je da smo se toga dana, 6. decembra prošle godine, Ana i ja posvađali, ali nisam je udario! Nikad to ne bih učinio. Ona je majka mog deteta, a to nije mala stvar - izjavio je Adil na saslušanju.
 
 Ana Ramadanovski, međutim, izjavila je da ju je pevač tokom svađe prvo gurnuo na pod, zatim udario po glavi s obe šake u isto vreme, a onda je šutnuo u stomak. Međutim, navela je da nije imala nikakve vidljive povrede, kao i da se ne pridružuje njegovom krivičnom gonjenju. 
 - Dve strane, pre nešto više od mesec dana, izrazile su spremnost da se na ceo slučaj stavi tačka sklapanjem sporazuma. Međutim, očigledno je da su se u međuvremenu odnosi ponovo pogoršali, pa će konačnu reč o svemu dati sud. 

 Izvor: Kurir
OBRT: Adil nece nagodbu s tuzilastvom!
Nema ništa od pomirenja! Adil Maksutović, koji se sumnjiči da je 6. decembra prošle godine pretukao nevenčanu suprugu Anu Ramadanovski, odustao je od nagodbe s Prvim osnovnim tužilaštvom. Kako je potvrdio za Kurir njegov branilac Goran Petronijević, pevač je razmišljao o tome da na ceo slučaj stavi tačku tako što će uplatiti određenu sumu novca u humanitarne svrhe, ali je ipak odlučio da dokazuje nevinost pred sudom. - Odlučili smo da odustanemo od nagodbe i da ceo slučaj poverimo sudu, koji će na


 
Stopa nezaposlenosti u Kraljevu je čak 35 odsto, a zaposlenih je svega 10.000 više od nezaposlenih. Prosečna plata je nešto više od 300 evra, a retke su porodice u kojima dva člana imaju posao. 
  

Usluge Narodne kuhinje svakodnevno koristi 600 Kraljevčana, a zahvaljući donatorima hrana je obezbeđena do kraja 2014. godine. 


 

Nikada nisam uspela da nađem stalni posao, dok je suprug nekada radio u „Magnohromu“. Poslednjih godina je na Zavodu za zapošljavanje bez ikakvih izgleda da će ga neko zaposliti, jer ima 55 godina. Ja čistim jednu zgradu u gradu, a suprug Milan ponekad ode na građevinu. Sin Goran je završio srednju mašinsku i nigde ne radi. Ima dana kada bukvalno preživljavamo - priča Gordana Bojović, koju zatičemo u mesari kako razmišlja od čega danas da skuva ručak sa svega nekoliko stotina dinara.

  Izvor: Blic
GRAD GLADNIH: KAO I CELA SRBIJA U KRALJEVU NEMAJU PARA ZA VISE OD 100 GRAMA MESA!
  Stopa nezaposlenosti u Kraljevu je čak 35 odsto, a zaposlenih je svega 10.000 više od nezaposlenih. Prosečna plata je nešto više od 300 evra, a retke su porodice u kojima dva člana imaju posao.    Usluge Narodne kuhinje svakodnevno koristi 600 Kraljevčana, a zahvaljući donatorima hrana je obezbeđena do kraja 2014. godine. Nikada nisam uspela da nađem stalni posao, dok je suprug nekada radio u „Magnohromu“. Poslednjih godina je na Zavodu za zapošljavanje bez ikakvih izgleda da će ga neko zaposliti,


BEOGRAD - Narko-estrada!
 

Pevači Dragan Kojić Keba i Mile Kitić nalaze se na spisku kupaca narkotika koji je nađen u stanu narko-dilera Marka Lugonje (33), ekskluzivno saznaje Kurir. 
 
 Njih dvojica razotkriveni su u okviru istrage koja je pokrenuta protiv frontmena grupe Sansajn Branka Bojovica (45), tokom koje je utvrđeno da je Bojović upravo od Lugonje kupio sedam paketića spida.

 Izvor: Kurir
KEBA I KITIC KUPOVALI DROGU OD BANETOVOG DILERA!
BEOGRAD - Narko-estrada! Pevači Dragan Kojić Keba i Mile Kitić nalaze se na spisku kupaca narkotika koji je nađen u stanu narko-dilera Marka Lugonje (33), ekskluzivno saznaje Kurir.  Njih dvojica razotkriveni su u okviru istrage koja je pokrenuta protiv frontmena grupe Sansajn Branka Bojovica (45), tokom koje je utvrđeno da je Bojović upravo od Lugonje kupio sedam paketića spida.  Izvor: Kurir


BEOGRAD - Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović (40) jutros je, nešto pre 10 časova, stigla u beogradsku Palatu pravde gde joj je nastavljeno suđenje za napad na vlasnika FK Mladi proleter Aleksandra Olarevića.

Uz nju optužen je i njen zet Predrag Ocokoljića u čijoj je pratnji jutros i došla u sud. S njima su bila i dvojica advokata.
 Cecu je ispred suda dočekalo pedesetak fanova
CECA NASMEJANA DOSLA U SUD!
BEOGRAD - Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović (40) jutros je, nešto pre 10 časova, stigla u beogradsku Palatu pravde gde joj je nastavljeno suđenje za napad na vlasnika FK Mladi proleter Aleksandra Olarevića. Uz nju optužen je i njen zet Predrag Ocokoljića u čijoj je pratnji jutros i došla u sud. S njima su bila i dvojica advokata. Cecu je ispred suda dočekalo pedesetak fanova "naoružanih" poklončićima, cvećem i plakatima. Prema najavama iz Palate, postoji mogućnost da presuda u ovom slučaju bude doneta već danas.


 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10  Napred

Strana 1 od 126  | Resultat 1 do 20 od 2516 pronadjenih


 
 

 

 
Serbien Haus TOP Putovanja Traum Reisen Reisen Last Minute Anzeiger Luzern FUSH Promostar Subotica DomaciRecepti.net BrziKolaci.com rtv pink Pink Online rtv pink RTV Pink