Radio Pink - Uzivo radio - Radio Stanica Internet
muzicke zelje,noviteti,estrada,sevdalinke,starogradske,www radio stanica

SVE VESTI MOBILE APP SHOW BIZ Recepti Trepetnik Vicevi Stihovi Oglasi Sanovnik Poslovice Tekstovi pesama

   Pink Magazin

Pink on Facebook
VIP Magazin / NOVO
 
 
 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10  Napred

Strana 1 od 169  | Resultat 1 do 20 od 3369 pronadjenih
Svetlana Ceca Ražnatović pre tri večeri na svom koncertu u Minhenu doživela je šok kad su se dve zaljubljene devojke pred njom poljubile u usta.
 
 Ekipa emisije „Premijera“ pratila je pevačicin nastup i snimila njenu reakciju na ovaj zanimljiv i savremen par srpskog porekla, što se dosad nijednoj poznatoj ličnosti nije dogodilo.
 
 Nakon što je folkerka oduševila publiku svojim najpoznatijim hitovima, kao i prethodnih godina, u garderobi su je sačekali najverniji fanovi, između ostalog i dve lezbijke. Ceca se pozdravila s njima, potpisala autograme, fotografisala se i razmenila nekoliko rečenica. Devojke su zatim iznenada, izgleda od silnog uzbuđenja, počele da se ljube u usta, što je pevačicu prvo zbunilo, a potom nasmejalo.
 
 U toku jučerašnjeg dana pozvali smo Ražnatovićevu da nam prokomentariše situaciju iz Nemačke, ali je ona bila u žurbi zbog snimanja „Pinkovih zvezda“ i nije mogla da razgovara.
 
 - Ne bih stvarno ništa komentarisala-rekla je Ceca

 Izvor: Kurir
SOKIRANA: DVE LEZBIJKE SE LJUBILE PRED ZBUNJENOM CECOM!
Svetlana Ceca Ražnatović pre tri večeri na svom koncertu u Minhenu doživela je šok kad su se dve zaljubljene devojke pred njom poljubile u usta. Ekipa emisije „Premijera“ pratila je pevačicin nastup i snimila njenu reakciju na ovaj zanimljiv i savremen par srpskog porekla, što se dosad nijednoj poznatoj ličnosti nije dogodilo. Nakon što je folkerka oduševila publiku svojim najpoznatijim hitovima, kao i prethodnih godina, u garderobi su je sačekali najverniji fanovi, između ostalog i dve lezbijke. Ceca se pozdravila


Lepa Brena zajahala je Gocu Božinovsku i Vesnu Zmijanac na snimanju novogodišnjeg programa za Grand narodnu televiziju. 
 
 Pevačice su pravile šale na svoj račun i ponašale se kao tinejdžerke. Dok je Brena davala intervjue, Vesna je sedela i odmarala se jer ju je nažuljala tesna obuća. 
 Kada je Božinovska završila izvođenje pesme, došla je u bekstejdž i naskočila na Zmijančevu, pa je počela da je grli i ljubi. Brena je to spazila, pa se usred intervjua u kratkoj haljini bacila na njih dve i podigla noge uvis.  
 Vesna je jedva izdržala toliku kilažu na sebi, ali od smeha nije mogla da im kaže da ustanu. 
 Duge noge za igranje
 
 Zlata Petrović je sve to posmatrala sa strane i zapevala koleginicama „Duge noge za igranje, vitko telo za gledanje“. Pevačicama je dugo trebalo da prestanu da se kikoću, a njihovu igru prekinuli su Brenini fanovi.  

  Izvor: Kurir
BRENA ZAJAHALA GOCU I VESNU!
Lepa Brena zajahala je Gocu Božinovsku i Vesnu Zmijanac na snimanju novogodišnjeg programa za Grand narodnu televiziju. Pevačice su pravile šale na svoj račun i ponašale se kao tinejdžerke. Dok je Brena davala intervjue, Vesna je sedela i odmarala se jer ju je nažuljala tesna obuća. Kada je Božinovska završila izvođenje pesme, došla je u bekstejdž i naskočila na Zmijančevu, pa je počela da je grli i ljubi. Brena je to spazila, pa se usred intervjua u kratkoj haljini bacila na njih dve i podigla noge uvis.  Vesna


Popularna pevačica Marija Šerifović se nedavno preselila u Ameriku gde planira da nastavi muzičku karijeru, dok je voditeljka Jelena Žeželj pre nekoliko dana stala na ludi kamen i posle venčanja u Las Vegasu odlučila da se preseli u San Dijego.
 
 Marija je na svoj twitter profil postavila njihovu zajedničku fotografiju iz jednog od Američkih kafića uz reči: Samo da Vas pozdravimo!
 
 Po njihovim osmesima vidimo da zaista uzivaju!

 Izvor: Story
MARIJA SERIFOVIC I JELENA ZEZELJ UZIVAJU U AMERICI!
Popularna pevačica Marija Šerifović se nedavno preselila u Ameriku gde planira da nastavi muzičku karijeru, dok je voditeljka Jelena Žeželj pre nekoliko dana stala na ludi kamen i posle venčanja u Las Vegasu odlučila da se preseli u San Dijego. Marija je na svoj twitter profil postavila njihovu zajedničku fotografiju iz jednog od Američkih kafića uz reči: Samo da Vas pozdravimo! Po njihovim osmesima vidimo da zaista uzivaju! Izvor: Story


Svih 50.000 karata za koncert grupe AC/DC, koji će se održati 5. juna 2015. godine na stadionu u Cirihu prodate su za šest minuta, saopštila je produkcijska kuća čuvenog benda.

Grupa je imala 17 koncerata u Švajcarskoj od 1976. godine. Poslednji je bio u junu 2010. godine.
 Prošle nedelje australijski bend poručio je da će u okviru evropske turneje, koja počinje u Holandiji u maju 2015. godine, održati ukupno 20 koncerata.
AC-DC rasprodao stadion za šest minuta!
Svih 50.000 karata za koncert grupe AC/DC, koji će se održati 5. juna 2015. godine na stadionu u Cirihu prodate su za šest minuta, saopštila je produkcijska kuća čuvenog benda. Grupa je imala 17 koncerata u Švajcarskoj od 1976. godine. Poslednji je bio u junu 2010. godine. Prošle nedelje australijski bend poručio je da će u okviru evropske turneje, koja počinje u Holandiji u maju 2015. godine, održati ukupno 20 koncerata. "AC/DC" je 1. decembra izdao novi album Rock or Bust, prvi na kojem ne svira osnivač grupe, ritam gitarista


Milan Topalovic Topalko osetio je na svojoj koži kaok izgleda imati pa nemati. Naime, pevač je potpuno bankrotirao otkako se trastao od svoje supruge Vesne. Pevač je, naime, jedno vreme živeo u hotelu, a kada mu je ponestalo para, prešao je u iznajmljeni stan koji mu je prijatelj platio unapred nekoliko meseci, kažu izvori bliski pevaču.
TOPALKO BANKROTIRAO: PEVAC OSTAO BEZ PREBIJENE PARE!
Milan Topalovic Topalko osetio je na svojoj koži kaok izgleda imati pa nemati. Naime, pevač je potpuno bankrotirao otkako se trastao od svoje supruge Vesne. Pevač je, naime, jedno vreme živeo u hotelu, a kada mu je ponestalo para, prešao je u iznajmljeni stan koji mu je prijatelj platio unapred nekoliko meseci, kažu izvori bliski pevaču. "Otkako se iselio iz zajedničkog stana, Topalku je sve krenulo naopako. Ušteđevinu koju je imao potrošio je na na hotel, u kojem je bio skoro tri nedelje, pa mu je dobar prijatelj pomogao tako što


Amar Gile Jašarspahićoglsio se povodom pisanja medija da mu je dete, koje je nedavno usvojio, oduzeto.

Naime, krajem oktobra Gile je usvojio je šestogodišnjeg Alena kog je upoznao u Centru za nezbrinutu decu, međutim, danas je osvanula vest da mu je Centar za socijalni rad oduzeo mališana. Tim povodom pevač se oglasio na svom Fejsbuk profilu.
GILETU NIJE ODUZETO DETE: ALEN ZIVI SA MAJKOM JA SAM MU HRANITELJ!
Amar Gile Jašarspahićoglsio se povodom pisanja medija da mu je dete, koje je nedavno usvojio, oduzeto. Naime, krajem oktobra Gile je usvojio je šestogodišnjeg Alena kog je upoznao u Centru za nezbrinutu decu, međutim, danas je osvanula vest da mu je Centar za socijalni rad oduzeo mališana. Tim povodom pevač se oglasio na svom Fejsbuk profilu. "Mala ispravka na ovo od jutros, meni nikakvo dete nije "oduzeto", to dete zajedničkim dogovorom živi sa svojom majkom u mojoj ulici, a ne u domu i ja sam mu samo hranitelj", napisao


``Kada mi je doktor rekao da imam početnu fazu polipa na glasnim žicama, bukvalno sam se skamenila. Jako sam se uplašila i pridržavam se svega što mi je doktor rekao. Nisam pričala nekoliko dana posle pregleda, jer me je doktor tako savjetovao. Isto sam rekla i Katarini Grujić da mora da odmara glasne žice kad god može. Ne znam šta bih radila kada bih morala da operišem glasne žice``, rekla je uplašeno Milica. Kako pevačica dalje navodi na pregled kod doktora otišla je pošto je prethodno boljelo grlo, a drugih simptoma nije imala.

 

``Boljelo me je grlo i zato sam posetila doktora, čisto da mi prepiše nešto kako bi sanirala tu upalu. Sva sreća, pa sam otišla na vreme i sada se striktno pridržavam saveta lekara. Ne smem ni da zamislim šta bi se desilo da sam zanemarila upalu``,završava priču Milica.

 

Da je ova dijagnoza ozbiljno uzdrmala plavokosu pevačicu govori i činjenica da Todorovićeva ne pije ništa hladno, ne priča glasno, te da dan posle nastupa obavezno odmara grlo. Nikako ne želi da rizikuje da joj se stanje pogorša, a koliko je zaliječila grlo videće za desetak dana kada joj je zakazana kontrola.

  Izvor: Kurir
MILICA TODOROVIC SE SKAMENILA KADA JOJ JE DOKTOR SAOPSTIO DA..
``Kada mi je doktor rekao da imam početnu fazu polipa na glasnim žicama, bukvalno sam se skamenila. Jako sam se uplašila i pridržavam se svega što mi je doktor rekao. Nisam pričala nekoliko dana posle pregleda, jer me je doktor tako savjetovao. Isto sam rekla i Katarini Grujić da mora da odmara glasne žice kad god može. Ne znam šta bih radila kada bih morala da operišem glasne žice``, rekla je uplašeno Milica. Kako pevačica dalje navodi na pregled kod doktora otišla je pošto je prethodno boljelo grlo, a drugih simptoma nije


“Goca je poludela kada je videla da se Mirko podignutih ruku u kojima je držao viski veseli, a da je na taj dan bio na groblju i davao pomen ocu. Tada je izbila svađa i razmena teških reči, bilo je zaista strašno. Čak su i komšije mogle da čuju kako se svađaju i urlaju. Ubrzo nakon verbalnog sukoba sa mamom, Mirko se spakovao i napustio kuću”, otkriva izvor.

 

Mirka je navodno ostavila i verenica Neda Grubić, koja je bila revoltirana što se na slikama vidi kako ga grli izvesna crnka. Sve ove svađe potresle su Šijanovog naslednika, koji je odlučio da se izoluje i osami na neko vreme tako što je iznajmio sobu u jednom hotelu.

 

“Posvađali smo se malo, poslije je mami bilo krivo, ali i meni. Bio sam kod druga nekoliko dana, ali sam se vratio kući. Ta svađa sa Nedom je prolazna i znam da će biti sve u redu”rekao je Mirko. 

  Izvor: Alo
MAJKA OCAJNA: SIN GOCE BOZINOVSKE..
“Goca je poludela kada je videla da se Mirko podignutih ruku u kojima je držao viski veseli, a da je na taj dan bio na groblju i davao pomen ocu. Tada je izbila svađa i razmena teških reči, bilo je zaista strašno. Čak su i komšije mogle da čuju kako se svađaju i urlaju. Ubrzo nakon verbalnog sukoba sa mamom, Mirko se spakovao i napustio kuću”, otkriva izvor.   Mirka je navodno ostavila i verenica Neda Grubić, koja je bila revoltirana što se na slikama vidi kako ga grli izvesna crnka. Sve ove svađe potresle su Šijanovog


Drugi krug

 

Jedini ``krivac`` za ispadanje iz ovog takmičenja, kako navode srbijanski mediji, je Šabanova supruga Goca Šaulić, kojoj se nije svidjelo to što su mediji saznali za vezu njenog supruga i 40 godina mlađe pjevačice. Navodno je svakog člana žirija zvala ponaosob i prijetila im da ni slučajno ne puste Ivonu u daljnji krug. Negovanović je nakon toga ispala i rekla kako je to očekivala, a potom se prijavila u ``Pinkove zvezde``.

 

Iako je Cuca mislila da joj slijedi novi početak, afera sa Šabanom pročula se regionom. Te večeri prošla je u drugi krug takmičenja sa pjesmom ``Zagrli me ti i oprosti mi``, ali je javnost šokirala tetovažom koja se nazirala ispod prstena na prstu na kojem se nosi burma. Lijepa Ivona istetovirala je, naime, ime ``Šaban``, a potom izjavila kako ``Šaban`` samo znači ``šala``.

 

- Radi se o kralju narodne muzike Šabanu Šauliću, koga ne želim da komentiram. Želim samo da mu zahvalim što mi je pomogao, a ostale naslove ne želim da komentiram – “pojasnila” je Negovanović.

 

Pogrdna imena

 

Nakon ove emisije, nastao je opći haos, a Šaulić je u međuvremenu, u dogovoru s advokatima, poslao saopćenje za medije kako bi se zaštitio od daljnjih špekulacija. Svega dva dana nakon emitiranja “Pinkovih zvezda” Cuci su se počele dešavati velike neprijatnosti.

 

Pjevačica je dobila nekoliko anonimnih SMS-ova, u kojima je vrijeđaju i nazivaju pogrdnim imenima. U jednoj od poruka pisalo je: “Ako ne skineš tu tetovažu s prsta, ostat ćeš bez njega!”

 

Ivona je donedavno živjela sa sestrom u tetkinom stanu u Beogradu, a posljednje informacije su da je konačno priznala kako je Šaban više ne interesira. Ispostavlja se da ga je “ostavila” zbog novog sponzora, koji joj finansira nove pjesme. Kako mediji u Srbiji navode, u pitanju je izvjesni Rade Čokan.

 

- Cuca sada živi u studiju s Čokanom i znam da taj prostor unajmljuju od oca Saše Kapora - rekao je izvor blizak paru.

 

Prodaje se po*no-snimak

 

Umjesto da slava mlade Cuce postaje sve veća, ona je sve teža. Naime, prije nekoliko dana pojavio se anonimni prodavač njenog “eksplicitnog po*no-snimka”, za koji tvrdi da je autentičan i da je nastao prije nekoliko godina. Napravila ga je Cucina drugarica, a na videu, koji traje nekoliko minuta, vidi se Cuca kako se samozadovoljava.

 

Pjesma Bore Drljače

 

Dvadesettrogodišnju “zvijezdu” Ivonu Negovanović Cucu pokušavali smo kontaktirati dva dana, ali bez uspjeha. Nakon što telefon zazvoni nekoliko puta, automatski se emitira zvučni signal, odnosno pjesma Bore Drljače.

  Izvor: Kurir
STA SE DESAVA SA CUCOM POSLE AFERE SA SABANOM?
Drugi krug   Jedini ``krivac`` za ispadanje iz ovog takmičenja, kako navode srbijanski mediji, je Šabanova supruga Goca Šaulić, kojoj se nije svidjelo to što su mediji saznali za vezu njenog supruga i 40 godina mlađe pjevačice. Navodno je svakog člana žirija zvala ponaosob i prijetila im da ni slučajno ne puste Ivonu u daljnji krug. Negovanović je nakon toga ispala i rekla kako je to očekivala, a potom se prijavila u ``Pinkove zvezde``.   Iako je Cuca mislila da joj slijedi novi početak, afera sa Šabanom pročula


Rada Manojlović se posle nekoliko meseci pauze, koju je napravila zbog problema s grlom, vratila na scenu singlom „Alko-test“, koji je uvertira za njen novi CD.
 
 Pesma je za samo nekoliko dana postala hit zbog čega je pevačica neizmerno srećna. Rada se uveliko sprema i za žive nastupe, a Beograđani će imati priliku da je vide u novogodišnjoj noći u jednom restoranu kod Ade Ciganlije. Ono što je nama prvo zapalo za oko kad smo se našli s Radom je to da na njenoj ruci nema vereničkog prstena.
 
 - Prstena nema još. U poslednje vreme sam pustila medije da maštaju o mom životu i ljubavi. Nisam se još verila ni u Beogradu ni u selu, kao što je objavljeno.
 
 Tvoj dečko Momir Gajić se oprobao kao glumac u filmu Darka Bajića „Bićemo prvaci sveta“. Da li si s njim išla na snimanja?
 - Haha, koji dečko? Nemam ga.
 
 Zato je tu bivši, Milan Stanković. Priča se da ćeš na novom albumu snimiti jednu njegovu pesmu?
 - Ne bih govorila o tome dok se ne realizuje. Čuvam to kao iznenađenje. Znaćete prvi kad snimim tu pesmu.
 
 Dokle je stigao rad na albumu?
 - Ostalo mi je da otpevam još dve pesme. Previše se odužilo. Snimili smo već osam.
 
 Da li te je policija hvatala pijanu za volanom, o čemu pevaš u novoj pesmi „Alko-test“?
 - Ne pijem alkohol niti bih sebi dozvolila da sednem u takvom stanju za volan. Pesmom „Alko-test“ želim da pošaljem poruku da ljudi ne treba da voze pijani. Saobraćajci do sada nisu imali razlog da me kazne. Obično su me zaustavljali zbog rutinske kontrole u saobraćaju, a kad me vide, oduševe se. Padne neki autogram i podele se diskovi.
 
 Kakav si vozač?
 - Dobar. Mislila sam da me vožnja nikad neće zanimati. Polagala sam tek sa 22 godine. Od prvog zarađenog novca ocu sam kupila „mercedes“, jedan stariji model koji zovu „turčin“. Nekoliko godina sam vozila njegova kola, dok nisam uzela sebi automobil.
 
 U rodnom mestu Četerežu voziš i traktor?
 - Volim da znam sve da radim i da za mene nema nepoznatih teritorija. Držim se devize da što više znaš, više i vrediš.
 
 Iza tebe je jedna teška godina.
 - Poslednji meseci su bili veoma teški. Sve mi se odužilo zbog bolesti i problema s grlom, koje me nije služilo. 
 U životu je dobro da ti se desi nešto ovako loše. Nisam se pitala zašto se to meni dogodilo jer sam znala da postoji razlog. Mislila sam da mogu da ne jedem, ne spavam i radim 30 dana zaredom i da mi ništa ne bude. 
 Takav tempo sam izdržala osam godina. Nisam ja Supermen. Shvatila sam da ne mogu više da primam infuzije i da moram da odležim svaku bolest.
 
 Kad si rekla sebi da moraš da napraviš pauzu?
 - Na nastupima sam videla da ne mogu da izdržim tri sata pevanja i igranja. Počela sam da izvodim pesme u mnogo nižim tonalitetima, što me je nerviralo. Delovalo mi je kao da muškarac peva. Moja publika to nije primetila, ali je meni smetalo.
 
 Koja je tvoja novogodišnja želja?
 - Imam samo jednu želju - da mi se glas potpuno oporavi. 

 Izvor: Kurir
RADA MANOJLOVIC: NE ZNAM O KOM DECKU PRICATE, NEMAM GA!
Rada Manojlović se posle nekoliko meseci pauze, koju je napravila zbog problema s grlom, vratila na scenu singlom „Alko-test“, koji je uvertira za njen novi CD. Pesma je za samo nekoliko dana postala hit zbog čega je pevačica neizmerno srećna. Rada se uveliko sprema i za žive nastupe, a Beograđani će imati priliku da je vide u novogodišnjoj noći u jednom restoranu kod Ade Ciganlije. Ono što je nama prvo zapalo za oko kad smo se našli s Radom je to da na njenoj ruci nema vereničkog prstena. - Prstena nema još. U poslednje


Nataša Bekvalac školuje svoju ćerku Hanu Ikodinović u jednoj od najskupljih privatnih škola u Beogradu.
 
 Iako je njena mezimica prvi razred završila u internacionalnoj osnovnoj školi, pevačica je odlučila da je prebaci u privatnu ustanovu zbog programa po kojem se odvija nastava. - Cena školovanja na ovom mestu iznosi 3.500 evra po razredu, od prvog do četvrtog, a od petog do osmog hiljadu evra više, tako da je krajnja suma 32.000 evra - otkriva izvor blizak pevačici i dodaje:
 - Ustanova je verifikovana od Ministarstva prosvete i sporta programski sadržaj je isti kao i za sve ostale škole. Nastava se odvija na srpskom jeziku, ali se radi po najsavremenijem sistemu obrazovanja i uče se dva strana jezika. Svako dete ima pravo na školski prevoz od kuće, a u odeljenju bude po 15 učenika - zaključuje naš sagovornik.
 
 Nata nerado govori o tome da svojoj ćerki skupo plaća školovanje, ali je često isticala da je dužna da joj priušti najbolje obrazovanje.
 
 - Ja sam tu da je usmerim tih 15 godina, koliko se bude školovala ili koliko već ona odluči da se obrazuje. Ipak, više ja učim od nje nego ona od nas. Naša deca su druga generacija, kao što smo i mi bili druga generacija u poređenju s našim roditeljima, i samo im treba biti podrška - rekla je Nataša prilikom Haninog polaska u školu. Hana je u školi u društvu dece drugih poznatih ličnosti pošto istu ustanovu pohađaju i ćerke Goce Tržan, Isidore Bjelice, kao i sin Nevene Adžemović. 

 Izvor: Kurir
NATASA BEKVALAC CERKINO SKOLOVANJE PLACA 32.000 EVRA!
Nataša Bekvalac školuje svoju ćerku Hanu Ikodinović u jednoj od najskupljih privatnih škola u Beogradu. Iako je njena mezimica prvi razred završila u internacionalnoj osnovnoj školi, pevačica je odlučila da je prebaci u privatnu ustanovu zbog programa po kojem se odvija nastava. - Cena školovanja na ovom mestu iznosi 3.500 evra po razredu, od prvog do četvrtog, a od petog do osmog hiljadu evra više, tako da je krajnja suma 32.000 evra - otkriva izvor blizak pevačici i dodaje: - Ustanova je verifikovana od Ministarstva prosvete


Dara Bubamara je rekla da bi se fotografisala za srpsko izdanje jednog popularnog magazina ukoliko bi cifra bila dovoljno velika.
DARA BUBAMARA: SKINULA BIH SE GOLA ZA DOBRE PARE!
Dara Bubamara je rekla da bi se fotografisala za srpsko izdanje jednog popularnog magazina ukoliko bi cifra bila dovoljno velika. "U Srbiji se ne plaćaju toliki honorari", rekla je Dara kod Lee Kiš u emisiji i dodala da bi volela da se fotografiše, ali samo ako je sve "sa ukusom". "Žrtvovala bih se za svog sina da mu kupim nešto što će da mu ostane", objasnila je pevačica, dok ju je voditeljka upitala da li je to velika cena. "Šta misliš da će tvom sinu biti draže, da vidi mamu takvu, ili da dobije to što si mu kupila


- O Seki su dugo razmišljali i pre nekoliko dana su se čuli i pričali o glavnoj ulozi u komediji, a igraće veliku pevačku zvezdu, zajedno sa Sergejem Trifunovićem, koji joj je ujedno i partner u ovom filmskom ostvarenju. Opšte je poznato da se Aleksićeva dokazala na filmskom platnu, a ova nova uloga biće pravi izazov za nju. S obzirom na to da se radi o komediji, scene će biti vickaste i smešne, pa će publika Seku Aleksić moći da vidi i u drugom svetlu - kaže naš dobro obavešten izvor. - Reditelj Boža Nikloć i scenarista Enver Puška su se vodili željom da od ovog projekta naprave holivudsku priču jer će ovo pre svega biti muzički film u kojem će se pojaviti mnoštvo najpoznatijih glumaca i pevača iz celog regiona. Kako sada stvari stoje, ekipa glumaca je spremna, a prva klapa pašće početkom sledeće gdine - ispričao nam je izvor koji je odlično upućen u celu situaciju.
Kako bismo proverili verodostojnost našeg izvora, pozvali smo Seku Aleksić, ali je ona bila nedostupna do zaključenja ovog broja.

Bred Pit debitovao kod Nikolića!


 Svojevremeni neočekivani dolazak slavnog holivudskog para Anđeline Džoli i Bred Pita u humanitarnu misiju u Bosnu i njihov kratki predah u Bečićima stavili su režisera Božidara Nikolića u centar pažnje srpske javnosti. Jer upravo je on kao režiser filma “Tamna strana sunca” dodelio prvu filmsku ulogu budućoj velikoj holivudskoj zvezdi Bredu Pitu. Inače, on je radio ostvarenja “Balkanski špijun”, “Tri karte za Holivud”, “U ime oca i sina”, “Jednog lepog dana”.

 Izvor: Alo
SEKA ALEKSICA DOBILA GLAVNU ULOGU U FILMU!
- O Seki su dugo razmišljali i pre nekoliko dana su se čuli i pričali o glavnoj ulozi u komediji, a igraće veliku pevačku zvezdu, zajedno sa Sergejem Trifunovićem, koji joj je ujedno i partner u ovom filmskom ostvarenju. Opšte je poznato da se Aleksićeva dokazala na filmskom platnu, a ova nova uloga biće pravi izazov za nju. S obzirom na to da se radi o komediji, scene će biti vickaste i smešne, pa će publika Seku Aleksić moći da vidi i u drugom svetlu - kaže naš dobro obavešten izvor. - Reditelj Boža Nikloć i scenarista Enver


Marina Tucaković razmišlja da tuži pevačicu sa Kosova, Džemile Veseljaj, koja je bez njene dozvole snimila pesmu “Kukavica”!
 
 Naime, albanska pevačica je obradila veliki hit Cece Ražnatović, ali za to nije tražila dozvolu.
 
 “Niko nas nije zvao za dozvou da snimi “Kukavicu”, pa je nismo nikome ni dali. Imam svog pablišera koji se bavi zaštitom mojih i Futinih autorskih prava i konsultovaćemo se s njim šta treba da radimo, tačnije da li ćemo podneti tužbu. Takvoj praksi treba stati na put”.

 Izvor: Kurir
MARINA TUCAKOVIC SOKIRANA: TUZICU PEVACICU!
Marina Tucaković razmišlja da tuži pevačicu sa Kosova, Džemile Veseljaj, koja je bez njene dozvole snimila pesmu “Kukavica”! Naime, albanska pevačica je obradila veliki hit Cece Ražnatović, ali za to nije tražila dozvolu. “Niko nas nije zvao za dozvou da snimi “Kukavicu”, pa je nismo nikome ni dali. Imam svog pablišera koji se bavi zaštitom mojih i Futinih autorskih prava i konsultovaćemo se s njim šta treba da radimo, tačnije da li ćemo podneti tužbu. Takvoj praksi treba stati na put”. Izvor: Kurir


Sredstva su prikupljena na njihovom nedavno održanom veoma uspešnom koncertu u Kombank areni. Ova donacija predstavlja i kraj Miligramove regionalne humanitarne akcije zahvaljujući kojoj su poklonili ukupno 70.000 evra onima kojima je pomoć najpotrebnija kako u Srbiji, tako i u Republici Srpskoj i BiH.
 
 - Meni je srce puno što smo uspeli da završimo ovu našu veliku regionalnu akciju, u kojoj smo donirali više od 70.000 evra. To nekako daje specifičan ukus celom uspehu Miligrama. Mislim da nema ništa lepše nego kad, pored toga što smo postigli, možemo s nekim još to da podelimo na ovaj način. Svi iz benda smo presrećni jer ja danas ovde i lično vidim ljude kojima direktno pomažemo - ističe Mili i dodaje:
 - Uz Kancelariju za obnovu i pomoć poplavljenim područjima i uz Opštinu Obrenovac odabrano je 20 porodica kojima je pomoć najpotrebnija i koji će dobiti po 1.000 evra od nas.
 
 Nakon što je potpisao ugovore o donaciji, Milić je poručio ugroženim Obrenovčanima da će im uplate leći na račun već u ponedeljak. 

 Izvor: Kurir
MILI DONIRAO 20.000 EVRA OBRENOVCANIMA!
Sredstva su prikupljena na njihovom nedavno održanom veoma uspešnom koncertu u Kombank areni. Ova donacija predstavlja i kraj Miligramove regionalne humanitarne akcije zahvaljujući kojoj su poklonili ukupno 70.000 evra onima kojima je pomoć najpotrebnija kako u Srbiji, tako i u Republici Srpskoj i BiH. - Meni je srce puno što smo uspeli da završimo ovu našu veliku regionalnu akciju, u kojoj smo donirali više od 70.000 evra. To nekako daje specifičan ukus celom uspehu Miligrama. Mislim da nema ništa lepše nego kad, pored toga što


Koncert legendarnog Zdravka Čolića počeo je sa 20 minuta zakašnjenja, a nastup je otvorio pesmom
Legendarni Čola okupio bivšu Jugu na koncertu u Areni
Koncert legendarnog Zdravka Čolića počeo je sa 20 minuta zakašnjenja, a nastup je otvorio pesmom ""Sinoć nisi bila tu"" na opšte oduševljenje pune ""Arene"". Ćolić u organizaciji koncerata uvek postavlja nove standarde, tako je i ovog puta odlučio da organizaciju i tehničku realizaciju poveri najvećoj regionalnoj kompaniji Studiju "Berar". Zajedno s Čolom nastupa li su plesači Milana Gromilića, a na novom druženju s beogradskom publikom prvi put su uživo izvedene pesme sa aktuelnog albuma "Vatra i


Prethodnih nekoliko dana odigravalo se snimanje novogodišnjeg programa ``Grand`` produkcije.

 

Mnogobrojne zvezde su se potrudile da zablistaju na velikoj sceni, a da sve ne prođe bar bez jednog skandala potrudila se Indira Radić.

 

Naime, nakon što su napravili pauzu, Saša Popović je pozvao sve pevače da se vrate na scenu, a Indiru ni opomena organizatora nije ubedila, i sve to samo zbog toga što nije popravila šminku.
 

 

Kada su joj prišle dve šminkerke da joj poprave šminku, odbila ih je.

 

- Neću da me šminkate tom vašom šminkom! Sada će doći djevojka koja mene šminka - odbrusila im je pevačica.

 Izvor: Kurir
NAPRAVILA LOM: NI POPOVIC NIJE MOGO DA JE UBEDI DA OSTANE!
Prethodnih nekoliko dana odigravalo se snimanje novogodišnjeg programa ``Grand`` produkcije.   Mnogobrojne zvezde su se potrudile da zablistaju na velikoj sceni, a da sve ne prođe bar bez jednog skandala potrudila se Indira Radić.   Naime, nakon što su napravili pauzu, Saša Popović je pozvao sve pevače da se vrate na scenu, a Indiru ni opomena organizatora nije ubedila, i sve to samo zbog toga što nije popravila šminku.   Kada su joj prišle dve šminkerke da joj poprave šminku, odbila ih je.   -


 Ksemile Veselaj je svojom najnovijom pesmom bez sumnje najveća obožavateljka Cece na Kosovu. Njena pesma
KUKAVICA Ova Albanka je maznula Cecinu pesmu i evo šta je uradila s njom (VIDEO)
Ksemile Veselaj je svojom najnovijom pesmom bez sumnje najveća obožavateljka Cece na Kosovu. Njena pesma "O Qyqan" je kopija pesme "Kukavica", čiji je autor Marina Tucaković. Pesma koja je sinoć premijerno emitovana u emisiji "Arkiva Shqip" je skinuta sa njihovog kanala jer su shvatili da je kopija, ali je pevačica objavila na svom kanalu.  ­  


Pored slavljenika, veliku pažnju privukla je i njegova sestra Anastasija koja se pojavila elegantno odevena i sa odgovarajućom bundom preko haljine. Njoj je društvo pravio dečko Kostadin Terzić, a ako ćemo suditi po fotografijama koje je Anastasija objavila na društvenim mrežama, njih dvoje su se odlično zabavljali. 

 Izvor: Kurir
OVAKO JE ANASTASIJA ZABLISTALA NA PROSLAVI VELJKOVOG PUNOLETSTVA!
Pored slavljenika, veliku pažnju privukla je i njegova sestra Anastasija koja se pojavila elegantno odevena i sa odgovarajućom bundom preko haljine. Njoj je društvo pravio dečko Kostadin Terzić, a ako ćemo suditi po fotografijama koje je Anastasija objavila na društvenim mrežama, njih dvoje su se odlično zabavljali.   Izvor: Kurir


Milica Todorović jedna je od omiljenih koleginica
MILICA TODOROVIC: EVO KAKO SAKRIVAM CELULIT!
Milica Todorović jedna je od omiljenih koleginica "Grand" produkcije, što se dokazalo i tokom snimanja novogodišnjeg "Grand" festivala. Na sceni se predstavila zavodljivom igrom i opravdala status glavne zavodnice naše estrade, ali iza scene otkrila je i nešto što niko nije znao. Naime, ako ste mislili da Milica nema mane, grešite. Pevacica je je otkrila kojim trikovima se služi kako bi sakrila celulit. "Naprskala sam lak za kosu na butine da mi se ne vidi celulit", otkrila je Todorovićeva.  Izvor: Kurir


 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10  Napred

Strana 1 od 169  | Resultat 1 do 20 od 3369 pronadjenih


 
 

 

 
Serbien Haus TOP Putovanja Traum Reisen Reisen Last Minute Anzeiger Luzern FUSH Promostar Subotica DomaciRecepti.net BrziKolaci.com rtv pink Pink Online rtv pink RTV Pink