Radio Pink - Uzivo radio - Radio Stanica Internet
muzicke zelje,noviteti,estrada,sevdalinke,starogradske,www radio stanica

SVE VESTI MOBILE APP SHOW BIZ Recepti Trepetnik Vicevi Stihovi Oglasi Sanovnik Poslovice Tekstovi pesama Zid

   Pink Magazin

Pink on Facebook
VIP Magazin / NOVO
 
 
 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10  Napred

Strana 1 od 144  | Resultat 1 do 20 od 2870 pronadjenih
Pevačica Ivana Selakov odlučila je da letnju turneju prekrati dvonedeljnim odmorom. 
 Ona je u društvu verenika Peđe otputovala pre nekoliko dana na Palma de Majorku, gde dane provodi u kupanju i sunčanju. Iako svoju privatnost štiti od očiju javnosti, Kurir je došao u posed nekoliko fotografija sa Ivaninog letovanja u Španiji.
 
 Budući da je iza nje teška godina, pevačica je zaključila da joj je zdravlje najvažnije, pa slobodno vreme između nastupa koristi da napusti Beograd i otputuje. Ona i Peđa su na letovanju s prijateljima, a tamo su uzeli rentakar, pa gotovo svaki dan borave na nekoj drugoj plaži. Ivanu po povratku očekuju koncerti na Crnogorskom primorju, kao i u nekim gradovima Srbije. 

 Izvor: Kurir
IVANA SELAKOV: OTISLA S VERENIKOM U SPANIJU!
Pevačica Ivana Selakov odlučila je da letnju turneju prekrati dvonedeljnim odmorom.  Ona je u društvu verenika Peđe otputovala pre nekoliko dana na Palma de Majorku, gde dane provodi u kupanju i sunčanju. Iako svoju privatnost štiti od očiju javnosti, Kurir je došao u posed nekoliko fotografija sa Ivaninog letovanja u Španiji. Budući da je iza nje teška godina, pevačica je zaključila da joj je zdravlje najvažnije, pa slobodno vreme između nastupa koristi da napusti Beograd i otputuje. Ona i


Pevačicu Svetlanu Aleksić legitimisala je policija u samom centru Beograda pre dva dana, dok je razgledala radnje s garderobom. Prema rečima očevidaca, Seka je u Knez Mihailovoj bila sama, bez Veljka, a pevačica je iskoristila momenat kada je kiša prestala da istrči iz kafića u kojem je pila kafu i obiđe nekoliko radnji za muškarce kako bi suprugu kupila poklon. Ne sluteći da je naša ekipa prati u stopu, Seka je prvo naručila sladoled, koji je sa slašću lizala, a onda joj se u jednom trenutku desio maler. Naime, pevačici je nasred ulice ispao kornet s kuglama. U tom trenutku na mestu „zločina“ zatekao se i policajac, koji je prvo pomogao pevačici da počisti ostatke sladoleda, a zatim ju je legitimisao.
 
 Nakon što je pregledao dokumenta i utvrdio da je sve u redu, pripadnik MUP jepohvalio Aleksićevu jer nije ostavila smeće nasred ulice, budući da se priča da su javne ličnosti bahate. 

 Izvor: Kurir
SEKU ALEKSIC LEGITIMISALA POLICIJA U CENTRU BEOGRADA!
Pevačicu Svetlanu Aleksić legitimisala je policija u samom centru Beograda pre dva dana, dok je razgledala radnje s garderobom. Prema rečima očevidaca, Seka je u Knez Mihailovoj bila sama, bez Veljka, a pevačica je iskoristila momenat kada je kiša prestala da istrči iz kafića u kojem je pila kafu i obiđe nekoliko radnji za muškarce kako bi suprugu kupila poklon. Ne sluteći da je naša ekipa prati u stopu, Seka je prvo naručila sladoled, koji je sa slašću lizala, a onda joj se u jednom trenutku desio maler. Naime, pevačici


Pevac Halid Beslic posato deda.

Naime, njegov sin Dino i snaja Mahira postali su roditelji blizanaca. Snaja je na svet donela blizance i to dečaka i devojčicu.

Za unuku, koja je na porođaju bila teška 2,7 kg već je određeno ime - Lamija, dok se oko imena dečaka, teškog 2,5 kilograma, još vode porodični
HALID BESLIC POSTAO DEDA BLIZANACA!
Pevac Halid Beslic posato deda. Naime, njegov sin Dino i snaja Mahira postali su roditelji blizanaca. Snaja je na svet donela blizance i to dečaka i devojčicu. Za unuku, koja je na porođaju bila teška 2,7 kg već je određeno ime - Lamija, dok se oko imena dečaka, teškog 2,5 kilograma, još vode porodični "pregovori". Bebe su svetlost dana ugledale jutros u 9 sati u Klinici "Jezero" u Sarajevu, a porođaj je, prema rečima dežurnih doktora, protekao bez komplikacija. Halid je rekao kako je ovo najsrećniji trenutak u njegovom


 Sandra Afrika trenutno se odmara na Crnogorskom primorju, gde uziva na svojoj jahti i u nekretnini koju poseduje na moru.
 

Ona poseduje jahtu, luksuzni automobil BMW X6 i nekoliko nekretnina i sve je, kako je rekla, sama zaradila, a ne od nekih sponzora.

Pored toga što je pazarila nekretnine i automobil, pevačica voli da troši na sandale i tašne.
SANDRA AFRIKA: SAMA SAM ZARADILA JAHTU, BMW I STANOVE!
 Sandra Afrika trenutno se odmara na Crnogorskom primorju, gde uziva na svojoj jahti i u nekretnini koju poseduje na moru. Ona poseduje jahtu, luksuzni automobil BMW X6 i nekoliko nekretnina i sve je, kako je rekla, sama zaradila, a ne od nekih sponzora. Pored toga što je pazarila nekretnine i automobil, pevačica voli da troši na sandale i tašne. "Volim da kupujem torbe i sandale. Volim da kažem da sam zaslužila kada kupim nešto skupo i nema niko da me iskritikuje", rekla je pevačica u emisiji Premijera. Inače, atraktivna


Na Saboru trubača u Guči (6-10. avgust) nastupiće Ceca Ražnatović, Miroslav Ilić i Manjifiko. Publika će moći da uživa i u koncertima majstora trube Dejana Petrovića, Dejana Lazarevića, Dejana Jevtića.

Organizator je odlučio da angažuje Cecu i Miroslava jer su njihovi koncerti bili najposećeniji na prethodnim saborima, a ove godine, s obzirom na to da su njih dvoje u varošici trube istovremeno, očekuje se rekordan broj gostiju.

Ceca će nastupiti u četvrtak u 23 časa na glavnoj bini, dok je nedelja rezervisana za Manjifika i Miroslava. Njihov nastup trajaće od 20 do 22 časa.
CECA I MIROSLAV ILIC PEVAJU U GUCI!
Na Saboru trubača u Guči (6-10. avgust) nastupiće Ceca Ražnatović, Miroslav Ilić i Manjifiko. Publika će moći da uživa i u koncertima majstora trube Dejana Petrovića, Dejana Lazarevića, Dejana Jevtića. Organizator je odlučio da angažuje Cecu i Miroslava jer su njihovi koncerti bili najposećeniji na prethodnim saborima, a ove godine, s obzirom na to da su njih dvoje u varošici trube istovremeno, očekuje se rekordan broj gostiju. Ceca će nastupiti u četvrtak u 23 časa na glavnoj bini, dok


I ako se nedavno špekulisalo da je pjevač u stabilnom stanju, te da su svi zdravstveni problemi sanirani, doktori su ipak Šabanu, kazali da mora strogo mirovati i izbjegavati stresne situacije.

 

Ljubitelji pjevačeve muzike, svim srcem mole za njegovo zdravlje i nadaju se da će još dugo uživati u legendarnim hitovima.

 

Da li će Šaban okončati svoju karijeru i otići u zasluženu ``penziju``, ostaje da vidimo?!

   Izvor: Ekspress
VEST O SABANU SAULICU KOJA JE RASTUZILA SVE LJUBITELJE NJEGOVE MUZIKE!
I ako se nedavno špekulisalo da je pjevač u stabilnom stanju, te da su svi zdravstveni problemi sanirani, doktori su ipak Šabanu, kazali da mora strogo mirovati i izbjegavati stresne situacije.   Ljubitelji pjevačeve muzike, svim srcem mole za njegovo zdravlje i nadaju se da će još dugo uživati u legendarnim hitovima.   Da li će Šaban okončati svoju karijeru i otići u zasluženu ``penziju``, ostaje da vidimo?!    Izvor: Ekspress


Jelena Kostov juče je diplomirala na Muzičkoj akademiji - odsek za opštu muzičku pedagogiju. Diplomski rad pevačica je odbranila sa čistom desetkom!
 
 - Srećna sam što sam završila Muzičku akademiju i što sam sada diplomirani teoretičar umetnosti. Ako se jednog dana umorim od pevanja, moći da predajem deci u školi - našalila se pevačica.
 
 Ipak, čisto sumnjamo da će Kostovka uskoro odlučiti da se povuče sa scene, s obzirom na to da je i ovog leta jedna od najangažovanijih zvezda „Granda“. 

 Izvor: Kurir
JELENA KOSTOV POSTALA PROFESOR MUZIKE!
Jelena Kostov juče je diplomirala na Muzičkoj akademiji - odsek za opštu muzičku pedagogiju. Diplomski rad pevačica je odbranila sa čistom desetkom! - Srećna sam što sam završila Muzičku akademiju i što sam sada diplomirani teoretičar umetnosti. Ako se jednog dana umorim od pevanja, moći da predajem deci u školi - našalila se pevačica. Ipak, čisto sumnjamo da će Kostovka uskoro odlučiti da se povuče sa scene, s obzirom na to da je i ovog leta jedna od najangažovanijih zvezda „Granda“.   Izvor:


Svetlana Ražnatović i Mira Škorić, koje su bile najbolje prijateljice još od početka njihovih karijera, posvađale su se i više ne govore.
 

Ove dve pevačice bile su toliko bliske da su se jedna drugoj godinama uvek nalazile u nevoljama, ali svemu izgleda dođe kraj, pa i najvećim prijateljstvima. Kompletan tekst pročitajte u štampanom izdanju Kurira za sredu 23. jula...

Takođe u današnjem Kuriru, možete da pronađete i sledeće tekstove:

BRUKA I SRAMOTA: Veljoviću, ko ti je izdao naređenje da se ne sprečava paljenje ambasada? 

 Izvor: Kurir
POSVADJALE SE CECA I MIRA!
Svetlana Ražnatović i Mira Škorić, koje su bile najbolje prijateljice još od početka njihovih karijera, posvađale su se i više ne govore. Ove dve pevačice bile su toliko bliske da su se jedna drugoj godinama uvek nalazile u nevoljama, ali svemu izgleda dođe kraj, pa i najvećim prijateljstvima. Kompletan tekst pročitajte u štampanom izdanju Kurira za sredu 23. jula... Takođe u današnjem Kuriru, možete da pronađete i sledeće tekstove: BRUKA I SRAMOTA: Veljoviću, ko ti je izdao naređenje da


Milica Pavlović, atraktivna pevačica Zvezda Granda, upečatljiva po svom izazovnom plesu i mrdanju guzom, nikako ne može da nađe dečka. Ona je otkrila kako treba da izgleda njen idealan muškarac. 
MILICA PAVLOVIC OTKRILA NJENOG IDEALNOG MUSKARCA!
Milica Pavlović, atraktivna pevačica Zvezda Granda, upečatljiva po svom izazovnom plesu i mrdanju guzom, nikako ne može da nađe dečka. Ona je otkrila kako treba da izgleda njen idealan muškarac.  "Dobar, vaspitan i lepuškast. Ne mora da bude lep, ali lepuškast. Ako do sledeće emisije bude neki dečko, slikaću se sa njim", obećala je pevačica. "Nemam dečka. Ne postoji interesovanje od strane jačeg pola ili današnji muškarci ne znaju da mi dokažu da sam poželjna. Zamišljala sam nekada kakav treba da bude


Novak i Jelena Đoković vratili su se juče s medenog meseca, posle glamuroznog venčanja koje je 10. jula upriličeno na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Novopečeni mladenci su na aerodrom „Nikola Tesla“ stigli iz Grčke, gde su uživali u prvom bračnom odmoru.
 
 Njima su na svadbenom putovanju društvo pravili Novakov mlađi brat Đorđe i njegova devojka Ana Denda. Braću Đoković i njihove lepše polovinepaparaco Kurira je uslikao na aerodromu - prvo Đorđa i Anu u jutarnjim časovima, a sinoć oko 19.30 i prvog tenisera sveta i njegovu suprugu. Sve četvoro su se preko Atine vratili u prestonicu.
 
 Prema rečima našeg izvora dobro upućenog u život ove porodice, supružnici su medeni mesec iskoristili za odmor i razonodu.
 
 - Novak i Jelena su se napokon potpuno opustili, s obzirom na to da im je prva polovina meseca bila prilično stresna zbog Vimbldona i organizacije svadbe. Pošto je sve prošlo u najboljem redu, mogli su da se prepuste zadovoljstvima. Dane su provodili na plaži, a večeri u restoranima s prijateljima. Naravno, nisu izostali ni romantični trenuci udvoje - kaže naš sagovornik i dodaje da se Novak potrudio da ispuni sve želje svojoj trudnoj supruzi, koja se po preporuci lekara sklanjala od sunce, pa je na plažu išla u popodnevnim satima.
 
 Po povratku Novaka očekuju pripreme za predstojeće teniske turnire, dok će se Jelena posvetiti humanitarnom radu, onoliko koliko joj to drugo stanje bude dozvoljavalo. 

 Izvor: Kurir
NOVAK I JELENA SE VRATILI S MEDENOG MESECA!
Novak i Jelena Đoković vratili su se juče s medenog meseca, posle glamuroznog venčanja koje je 10. jula upriličeno na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Novopečeni mladenci su na aerodrom „Nikola Tesla“ stigli iz Grčke, gde su uživali u prvom bračnom odmoru. Njima su na svadbenom putovanju društvo pravili Novakov mlađi brat Đorđe i njegova devojka Ana Denda. Braću Đoković i njihove lepše polovinepaparaco Kurira je uslikao na aerodromu - prvo Đorđa i Anu u jutarnjim časovima, a sinoć oko 19.30 i prvog tenisera sveta i njegovu


Pevač je ranije izjavio da mu je život sladak i da uživa u njemu. Napomenuo je da slabije izlazi iz kuće, jer je njegova žena ušla u osmi mjesec trudnoće , te sada više odmaraju i strpljivo čekaju dan kada će dobiti još jednog člana porodice. Njegova supruga se sinoc porodila i dobili su devojcicu. Cestitamo. 

 Izvor: Ekskluziva
NEMANJA STEVANOVIC DOBIO CERKU MASU!
Pevač je ranije izjavio da mu je život sladak i da uživa u njemu. Napomenuo je da slabije izlazi iz kuće, jer je njegova žena ušla u osmi mjesec trudnoće , te sada više odmaraju i strpljivo čekaju dan kada će dobiti još jednog člana porodice. Njegova supruga se sinoc porodila i dobili su devojcicu. Cestitamo.   Izvor: Ekskluziva


Prepun klub u Budvi, masa u delirijumu pozdravlja izlazak folk pevačice na binu. Ceca počinje da peva pesmu ``Beograd``, ali se jedva čuje. Publika peva glasnije. I dalje je pevala, ali se ništa nije čulo zbog problema sa mikrofonom.

 

Vidno je pobesnila zbog problema sa mikrofonijom. Počela je da peva drugu pesmu ``Idi dok si mlad``, ali se i dalje ništa nije čulo. Publika je skandirala ``Uaaaa`` organizatorima, ali su joj pomagali da otpeva!

 

Tehnički problemi su obeležili početak nastupa u ``Top Hilu``. Svetlana je potom sišla sa bine, ljudi su nastavili da skandiraju. Potom je i bend napustio binu, a di-džej je počeo da pušta muziku.

 

- Malo strpljenja, molim vas. Trenutno imamo malih tehničkih problema koji nisu do nas, nego u gradu, a rešavamo ih. Molimo vas za malo strpljenja. Uskoro nastavljamo sa koncertom - rekao je PR kluba, koji se pojavio na bini.

 

Ljudi su skandirali: ``Vratite nam pare!`` Tačno u 2 sata iza ponoći, pevačica se ponovo pojavila na sceni, atmosfera je bila na vrhuncu i svi su opet pevali.

 

Na koncert su došli Aca Lukas sa suprugom, Soraja, Manda Popović i Ceca Šarić, Jovana Pajić, Niša Saveljić, Danijel Alibabić, Marina Visković...

  Izvor: Ekskluziva
SKANDAL NA NASTUPU: CECA POBESNELA PRED HILJADAMA FANOVA!
Prepun klub u Budvi, masa u delirijumu pozdravlja izlazak folk pevačice na binu. Ceca počinje da peva pesmu ``Beograd``, ali se jedva čuje. Publika peva glasnije. I dalje je pevala, ali se ništa nije čulo zbog problema sa mikrofonom.   Vidno je pobesnila zbog problema sa mikrofonijom. Počela je da peva drugu pesmu ``Idi dok si mlad``, ali se i dalje ništa nije čulo. Publika je skandirala ``Uaaaa`` organizatorima, ali su joj pomagali da otpeva!   Tehnički problemi su obeležili početak nastupa u ``Top Hilu``. Svetlana


Goca Tržan okončala je vezu sa četrnaest godina mlađim bubnjarom iz njenog benda Rašom Novakovićem zato što je došlo do prezasićenja u njihovom odnosu.
 
 Pošto su skoro stalno bili zajedno, jer je Raša živeo s Gocom i njenom ćerkom Lenom u pevačicinom stanu u Mirijevu i već godinama rade zajedno, sve češće je između njih dolazilo do nesuglasica i prepirki. Da se ne bi žestoko posvađali, Goca je rešila da izvesno vreme bude slobodna i razmisli o svemu.
 - Goca i Raša ne mogu zajedno, a ni jedno bez drugoga, zato verujem da će se pomiriti kad im se ohlade glave. Mnogo se vole i poštuju, ali to nije jedini način da opstanu. Goca je rekla bubnjaru da želi da se raziđu, što ne znači da su prekinuli poslovnu saradnju. On i dalje svira u njenom bendu i oboje se ponašaju profesionalno - otkriva naš izvor. 

 Izvor: Kurir
PUKLO: GOCA TRZAN SUTNULA RASU, ZAMENILA GA CRNOGORCEM!
Goca Tržan okončala je vezu sa četrnaest godina mlađim bubnjarom iz njenog benda Rašom Novakovićem zato što je došlo do prezasićenja u njihovom odnosu. Pošto su skoro stalno bili zajedno, jer je Raša živeo s Gocom i njenom ćerkom Lenom u pevačicinom stanu u Mirijevu i već godinama rade zajedno, sve češće je između njih dolazilo do nesuglasica i prepirki. Da se ne bi žestoko posvađali, Goca je rešila da izvesno vreme bude slobodna i razmisli o svemu. - Goca i Raša ne mogu zajedno, a ni jedno bez drugoga,


Svetlana Ceca Raznatović upravo je započela spektakularni koncert u najvećoj diskoteci u Budvi pred oko pet hiljada ljudi. Najpopularnija pevačica na Balkanu nastup je otvorila pesmom
GORI BUDVA: CECA PEVALA BEOGRAD SA PET HILJADA LJUDI!
Svetlana Ceca Raznatović upravo je započela spektakularni koncert u najvećoj diskoteci u Budvi pred oko pet hiljada ljudi. Najpopularnija pevačica na Balkanu nastup je otvorila pesmom "Beograd", a potom je pozdravila brojnu publiku, koja je s velikim nestpljenjem iščekivala da je vidi i čuje. Iako na početku koncerta mikrofon nije radio najbolje, to se nije primetilo jer se orilo "Beograd"! Nastup je za kratko prekinut, a spektakl je nastavljen! Oko diskoteke je policijsko obezbeđenje. PR kluba je posle prve pesme izašla na binu. "Izvinjavam


Dragan Džajić planira da tuži za klevetu Dragana Stojkovića Piksija, ali i sve one koji su poslednjih dana širili laži o njemu.
 

Predsednik FK Crvena zvezda u ostavci miran je i staložen jer, kako naš izvor tvrdi, njegova nevinost posle optužbi Stojkovića leži u papirima koji su na Marakani. Dragan Džajić smatra da se u Finansijskoj analizi rada kluba u periodu od 1996. do 2012. godine, koji je javno obznanio potpredsednik Nebojša Čović, jasno vidi ko je i kako poslovao, na račun ili dobrobit Crvene zvezde.
 
 Konsultovao advokate
 
 Dragan Stojković već nekoliko dana optužuje Dragana Džajića za finansijske malverzacije. Piksi tvrdi da je upravo on sa menadžerom Milanom Ćalasanom sklopio ugovor 50/50 za Nikolu Žigića, da bi se posle toga okoristio za novac dobijen od transfera.
 
 - Džaja ozbiljno razmišlja o tužbi za klevetu! Konsultovao je svoje advokate i tužiće Piksija, ali i sve one koji su poslednjih dana širili laži i neistine o njemu. On neće da odgovara Stojkoviću kroz medije jer smatra da tako ne smeju da se ponašaju Zvezdine veličine. Siguran je u svoju nevinost i neće javnu polemiku. Za nekoliko dana sa odmora iz Crne Gore dolazi u Srbiju. 

 Izvor: Kurir
DRAGAN DZAJIC TUZI PIKSIJA!
Dragan Džajić planira da tuži za klevetu Dragana Stojkovića Piksija, ali i sve one koji su poslednjih dana širili laži o njemu. Predsednik FK Crvena zvezda u ostavci miran je i staložen jer, kako naš izvor tvrdi, njegova nevinost posle optužbi Stojkovića leži u papirima koji su na Marakani. Dragan Džajić smatra da se u Finansijskoj analizi rada kluba u periodu od 1996. do 2012. godine, koji je javno obznanio potpredsednik Nebojša Čović, jasno vidi ko je i kako poslovao, na račun ili dobrobit Crvene zvezde.


Ana Bekuta se u poslednje vreme znatno ubucila, iako je ova pevačica poznata po tome da je uvek vodila računa o svom izgledu, a liniji pogotovo.
 
 Mnogi komentarišu da su stvari izmakle kontroli otkako sa svojom jačom polovinom Milutinom Mrkonjićem posećuje restorane, gde u hrani često zna da se potkrade mnogo više kalorija nego kad neko jelo spremamo sami kod kuće.
 
 Ali ako je uprkos svemu tome Mrka na savet svog lekara uspeo da se odupre svakodnevnoj gozbi, onda može svako! Bivši ministar otkrio je za Kurir dijetu zahvaljujući kojoj se oslobodio čak 12 kilograma. Prosto ne može a da ne čudi kako to mu se pevačica s kojom inače deli sve ostale aktivnosti, i sa kojom mu, kako sam tvrdi, cvetaju ruže, nije pridružila i u ovom izazovu.
 
 Navodno, vremešnom socijalisti je u mršavljenju, pored izmenjenog režima ishrane, umnogome pomogla fizička aktivnost, ali i dobra muzika, koju mu je kardiolog preporučio da sluša. S obzirom na to da mu baš u tome pomaže upravo Bekutina pesma, logično je bilo da s pesmom oboje skinu neželjene kilograme. Ili kod Ane možda važi ona narodna - da se ugojila od lepog života. 

 Izvor: Kurir
ANA BEKUTA: TRK NA MRKINU DIJETU!
Ana Bekuta se u poslednje vreme znatno ubucila, iako je ova pevačica poznata po tome da je uvek vodila računa o svom izgledu, a liniji pogotovo. Mnogi komentarišu da su stvari izmakle kontroli otkako sa svojom jačom polovinom Milutinom Mrkonjićem posećuje restorane, gde u hrani često zna da se potkrade mnogo više kalorija nego kad neko jelo spremamo sami kod kuće. Ali ako je uprkos svemu tome Mrka na savet svog lekara uspeo da se odupre svakodnevnoj gozbi, onda može svako! Bivši ministar otkrio je za Kurir dijetu zahvaljujući


Pevačica Dijana Janković po prvi put otvorila je vrata svog raskošnog doma u kom živi sa suprugom Danijelom Rokvićem.

Dijana je ekipi emisije
DIJANA JANKOVIC: IMAM LIFT U KUCI, NE MOGU SA TRECEG SPRATA DA SILAZIM U STIKLAMA!
Pevačica Dijana Janković po prvi put otvorila je vrata svog raskošnog doma u kom živi sa suprugom Danijelom Rokvićem. Dijana je ekipi emisije "Život u trendu" pokazala najpre dnevnu sobu koja je, kako kaže, opremljana Fendi nameštajem, a koji je birala zajedno sa svojim suprugom. Kuhinju, kaže retko koristi... "Ja inače kuvam samo kada mi obaveze to dozvoljavaju, za supruga, za rođake i drage prijatelje, ali moram da kažem da često putujemo i da se često hranimo po restoranima, ali kuhinja je bitna za doručak",


Odmorna i nasmijana, za razliku od predstavnika sedme sile koji su je dočekali, Ceca je stigla desetak minuta prije šest sati ujutru letom iz Larnake na aerodrom Nikola Tesla.

Otkrila da je Kipar njena oaza, ali i da je sa prijateljima uvijek najljepše.

 

- Nigdje ne mogu da se odmorim kao tamo. Sada me očekuje još mnogo obaveza, uključujući i sabor trubača u Guči. 
 Zašto je njena haljina izazvala toliko pažnje, koliko su grudi u prvom planu zaključite sami. 

   Izvor: Ekskluziva
SLIKA CECE RAZNATOVIC IZAZVALA BROJNE KOMENTARE!
Odmorna i nasmijana, za razliku od predstavnika sedme sile koji su je dočekali, Ceca je stigla desetak minuta prije šest sati ujutru letom iz Larnake na aerodrom Nikola Tesla. Otkrila da je Kipar njena oaza, ali i da je sa prijateljima uvijek najljepše.   - Nigdje ne mogu da se odmorim kao tamo. Sada me očekuje još mnogo obaveza, uključujući i sabor trubača u Guči. Zašto je njena haljina izazvala toliko pažnje, koliko su grudi u prvom planu zaključite sami.    Izvor: Ekskluziva


Vaterpolisti Srbije sa selektorom Dejanom Savićem na čelu ne razmišljaju o utakmicama koje su prošle već su maksimalno posvećeni pripremi za današnji (16.00) duel s Hrvatskom.
 
 - Zaboravili smo Mađare! Očekuje nas borba za što bolju poziciju i tvrda utakmica s Hrvatskom. Njih muči remi sa Španijom jer sada svi želimo poziciju broj dva. Pritisak je isti. Treba da igramo agresivno i u tom slučaju niko ne može da nam parira - kaže selektor Savić, a golman Gojko Pijetlović, jedan od naših najboljih igrača u dosadašnjem delu EP, dodaje:
 - Hrvatska je ozbiljan rival i imaju najviše ciljeve, kao i mi. Očekuje nas težak meč i nadam se da smo psihički spremni za dobar rezultat.
 
 Iskusni Nikola Rađen, u miru hotela „Danubijus“ na Margitsigetu, otkrio nam je da su reprezentativci upravo završili proučavanje susreta s Mađarskom:
 - Završili smo sastanak, videli greške. Nije smak sveta. Nadam se da greške nećemo ponavljati, a da ćemo dobre stvari, kojih je bilo, ponoviti i unaprediti. Mi se pitamo i sve je u našim rukama! 

 Izvor: Kurir
PROTIV HRVATA ZA DRUGO MESTO!
Vaterpolisti Srbije sa selektorom Dejanom Savićem na čelu ne razmišljaju o utakmicama koje su prošle već su maksimalno posvećeni pripremi za današnji (16.00) duel s Hrvatskom. - Zaboravili smo Mađare! Očekuje nas borba za što bolju poziciju i tvrda utakmica s Hrvatskom. Njih muči remi sa Španijom jer sada svi želimo poziciju broj dva. Pritisak je isti. Treba da igramo agresivno i u tom slučaju niko ne može da nam parira - kaže selektor Savić, a golman Gojko Pijetlović, jedan od naših najboljih igrača u dosadašnjem delu


Jelenu Karleušu su verbalni napadi Saše Vidića i Dare Babamare toliko uzdrmali da se ni dva dana od njihove paljbe ne zaustavlja u izlivima besa, kojima bombarduje pratioce na Tviteru.
 
 Povod za ovaj sukob bio je status koji je nedavno na Fejsbuku objavila Jelena Maćić, u kojem je pohvalila pevačicu. Kreator je odmah opleo po JK, koju je nazvao Ukrajinkom sa šipke, a onda se dotakao i njene majke Divne, za koju je rekao da je prljava krava. To je Jelenu i podstaklo da se raspiše o kreatoru, ali i Dari Bubamari, jer joj je uzvratila na ružne reči koje je na njen račun JK izrekla u „Ekskluzivu“.
 
 Pseće nogice
 
 - Patuljasti šnaucer je rekao da sam njoj i njenom mužu ukrala (?!) prava za „Krimi rad“. Volele bi pseće nogice da imaju takav hit, ali je.i ga! Radojka, budem li videla da je moje ime izašlo još jednom iz te šnaucer njuške, i krivično ću tražiti ona tri miliona koja sam dobila na sudu - poručila je JK i naglasila:
 - A onom narkomanu Vidiću ću se naje.ati majke gde ga nagazim. OK je da sere po meni, to mora zbog Nanogice, ali majku da mi vređa ološ? Kraj.
 
 Turneja po Lisičjem potoku
 
 Pošto se istresla, pevačica je nastavila da se žali pratiocima:
 - Šta biste vi na mom mestu radili da vam go..a vređaju majku, muža, decu, vas, sve?!?! Baš me interesuje! Ne ide da bijem bagru, ali dokle? Znaju li ovi ološi za nekog drugog sem za mene?! 
 
 Pozvali smo Daru, koja Karleuši nije ostala dužna:
 - Mukica je poludela i dobila fras, pa sad mekeće u svom toru. Sve što sam imala napisala sam pre neki dan na Fejsbuku, a fanovima i prijateljima sam obećala da se neću raspravljati s dotičnom. Ulazim u avion, putujem na Ibicu, a ona je non-stop zatvorena u svom toru i mekeće. Njena turneja ide od marketa do marketa u Lisičjem potoku i slika se u pozamljenom autu. Nasmejali ste me, ali neću da se spuštam na taj nivo - ćao, amore. 

 Izvor: Kurir
KARLEUSA I DARA: IZLIVI BESA!
Jelenu Karleušu su verbalni napadi Saše Vidića i Dare Babamare toliko uzdrmali da se ni dva dana od njihove paljbe ne zaustavlja u izlivima besa, kojima bombarduje pratioce na Tviteru. Povod za ovaj sukob bio je status koji je nedavno na Fejsbuku objavila Jelena Maćić, u kojem je pohvalila pevačicu. Kreator je odmah opleo po JK, koju je nazvao Ukrajinkom sa šipke, a onda se dotakao i njene majke Divne, za koju je rekao da je prljava krava. To je Jelenu i podstaklo da se raspiše o kreatoru, ali i Dari Bubamari, jer joj je uzvratila


 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10  Napred

Strana 1 od 144  | Resultat 1 do 20 od 2870 pronadjenih


 
 

 

 
Serbien Haus TOP Putovanja Traum Reisen Reisen Last Minute Anzeiger Luzern FUSH Promostar Subotica DomaciRecepti.net BrziKolaci.com rtv pink Pink Online rtv pink RTV Pink