Radio Pink - Uzivo radio - Radio Stanica Internet
muzicke zelje,noviteti,estrada,sevdalinke,starogradske,www radio stanica

SVE VESTI MOBILE APP SHOW BIZ Recepti Trepetnik Vicevi Stihovi Oglasi Sanovnik Poslovice Tekstovi pesama

   Pink Magazin

Pink on Facebook
VIP Magazin / NOVO
 
 
 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10  Napred

Strana 1 od 167  | Resultat 1 do 20 od 3321 pronadjenih
 Pevačicu su do sada u bolnici posetili kolege Šerif Konjević i Šako Polumenta , dok je Saša Matić prekinuo koncert u njenom rodnom Bihaću kako bi joj sa bine poslao poruke podrške

Pevačici Doni Ares koja se bori sa teškom bolešću, podrška stiže sa svih strana.

Doni je danas u posetu stigla koleginica, čija je dolazak posebno ganuo. U pitanju jeSelma Bajrami, a pevačica je na Fejsbuku podelila fotografije iz bolničke sobe.


 (Pulsonline) 
 
 
 
  
PODRŠKA SA SVIH STRANA: Donu Ares posetila Selma Bajrami!
Pevačicu su do sada u bolnici posetili kolege Šerif Konjević i Šako Polumenta , dok je Saša Matić prekinuo koncert u njenom rodnom Bihaću kako bi joj sa bine poslao poruke podrške Pevačici Doni Ares koja se bori sa teškom bolešću, podrška stiže sa svih strana. Doni je danas u posetu stigla koleginica, čija je dolazak posebno ganuo. U pitanju jeSelma Bajrami, a pevačica je na Fejsbuku podelila fotografije iz bolničke sobe. (Pulsonline)   


Serano Madera (42) je naleteo na neobičnu scenu. Dva psa našla su se na sred prometne ulice, a već u sledećem trenutku požrtvovanje jednog uspelo je da gane ceo svet.
OVAJ VIDEO JE GANUO CEO SVET: Pas uzalud pokušava da spase svog prijatelja, iako je već kasno
Serano Madera (42) je naleteo na neobičnu scenu. Dva psa našla su se na sred prometne ulice, a već u sledećem trenutku požrtvovanje jednog uspelo je da gane ceo svet. "Video sam dva psa kako pretrčavaju ulicu, a jednog su udarila kola. Onaj nepovređeni se okrenuo, video šta se desilo njegovom prijatelju i njuškom pokušao da ga povrati", priča Madera koji je u čudu oklevao da da gas. Sledećeg trenutka shvatio je čemu prisustvuje i počeo da snima. Žuti psić je njuškom probao da "probudi" i nogama se trudio da podigne


 Era Ojdanić se po drugi put našao na udaru „Elektrodistribucije Beograd“, koja je juče objavila spisak onih koji su krali struju.
 
 Na tom spisku nalazi se motel koji je u vlasništvu poznatog pevača, kao i njegova privatna kuća. Iako je još u maju saopšteno da se Ojdanić koristio nedozvoljenom radnjom kako bi izbegao plaćanje struje, taj slučaj nije rešen, pa je sada opet optužen od strane EDB. Ali on tu nije sam. Na spisku je još 30 dužnika - kompanije, splavovi, pekare, a između ostalih i restoran na vodi čiji je vlasnik Toma Panters.
 
 Era tvrdi da nije lopov i da izmiruje svoje obaveze.
 - Ma kakav lopov, ja se u struju uopšte ne razumem. Ne znam ni osigurač da promenim. Nikad ne bih krao struju, neka dođu i provere. Kod mene je sve legalno. Imao sam problem prošle godine, požar, tada sam menjao strujomere. Redovan sam platiša, zaista ne znam gde oni vide problem - kaže Era.

Izvor: Kurir 
Era Ojdanić: Lažu da kradem struju, redovni sam platiša
Era Ojdanić se po drugi put našao na udaru „Elektrodistribucije Beograd“, koja je juče objavila spisak onih koji su krali struju. Na tom spisku nalazi se motel koji je u vlasništvu poznatog pevača, kao i njegova privatna kuća. Iako je još u maju saopšteno da se Ojdanić koristio nedozvoljenom radnjom kako bi izbegao plaćanje struje, taj slučaj nije rešen, pa je sada opet optužen od strane EDB. Ali on tu nije sam. Na spisku je još 30 dužnika - kompanije, splavovi, pekare, a između ostalih i restoran na vodi čiji je


Katarina Živković, koja je nedavno ugradila silikone u grudi, premijerno će ih pokazati u svom novom spotu za pesmu „Ludilo“.

Pored silnih lepih muškaraca u Srbiji, bivša farmerka odlučila je da kadrove za nov duet snimi s koleginicom Elom, s kojom se pošteno izvatala na crnom satenu, na kome su ležale skoro dva sata.

Njih dve su uživale u seksi lezbo-scenama i potpuno se prepustile. Ipak, najviše je do izražaja došlo Kaćino bujno poprsje, koje je ona non-stop stavljala u prvi plan, ali i nova frizura, za koju je bio zadužen njen prijatelj Boris Obreški.

Pevačice su se toliko opustile pa su jedna drugu mazile i dodirivale kako bi što strastnije dočarale novu pesmu, a niko od muškaraca koji su bili prisutni nije ostao ravnodušan.

Izvor: Kurir
Kaća u lezbo-akciji pokazala silikone!
Katarina Živković, koja je nedavno ugradila silikone u grudi, premijerno će ih pokazati u svom novom spotu za pesmu „Ludilo“. Pored silnih lepih muškaraca u Srbiji, bivša farmerka odlučila je da kadrove za nov duet snimi s koleginicom Elom, s kojom se pošteno izvatala na crnom satenu, na kome su ležale skoro dva sata. Njih dve su uživale u seksi lezbo-scenama i potpuno se prepustile. Ipak, najviše je do izražaja došlo Kaćino bujno poprsje, koje je ona non-stop stavljala u prvi plan, ali i nova frizura, za koju


Milan Topalović Topalko vratio se supruzi Vesni posle nekoliko meseci razdvojenosti.
 
 Otkako su se rastali pošto su do Topalkove žene došle priče da joj je neveran, pevač je živeo u jednom hotelu na Vidikovcu. Kako su nedavno rešili sve nesuglasice, zvezda „Granda“ ponovo se doselio u njihov zajednički stan, u kojem živi i njihova sedamnaestogodišnja ćerka Helena. Među supružnicima je sada sve u najboljem redu, što nam je folker i potvrdio:
 
 - Vesna i ja imamo fantastičan odnos. Živimo zajedno i lepo nam je u braku - naglasio je Topalko i dodao da se sa ćerkom takođe lepo slaže, ali da ne bi voleo da postane pevačica.
 
 - Ona bi možda i bila pevačica da nije gledala mene kako se patim. Želim da bude nešto više, možda advokat u Specijalnom sudu, da se svi zapitaju da li je lepša ili pametnija - naglasio je Topalko.
 
 Topalko je pre dve godine rešio da napusti estradu, ali to nije učinio. I dalje stoji iza svojih reči da bi se povukao iz muzike ako bi našao posao s dobrom platom.
 
 Isto mi je i danas. Važi samo jedno pravilo - ako imaš više novca, bićeš velika zvezda, a ako nemaš, onda nećeš biti ništa. Zbog toga želim da odem i, čim budem pronašao neki posao da mogu da živim od njega, to ću i uraditi. Mogu da vozim bager i čistim sneg samo ako je plata dobra - rekao je Milan i dodao da mu ni nastupi ne donose neki prihod.

Izvor: Kurir 
POMIRENJE Topalko: Vratio sam se ženi
Milan Topalović Topalko vratio se supruzi Vesni posle nekoliko meseci razdvojenosti. Otkako su se rastali pošto su do Topalkove žene došle priče da joj je neveran, pevač je živeo u jednom hotelu na Vidikovcu. Kako su nedavno rešili sve nesuglasice, zvezda „Granda“ ponovo se doselio u njihov zajednički stan, u kojem živi i njihova sedamnaestogodišnja ćerka Helena. Među supružnicima je sada sve u najboljem redu, što nam je folker i potvrdio: - Vesna i ja imamo fantastičan odnos. Živimo zajedno i lepo nam je u braku


Pevačica Ivona Negovanović Cuca nastupila je pre nekoliko dana u Pinkovim zvezdama gde je prošla audiciju uprkos lošim komentarima.

U razgovoru za emsijiu
CUCA PROGOVORILA: Hvala Šabanu jer mi je pomogao na sve moguće načine!
Pevačica Ivona Negovanović Cuca nastupila je pre nekoliko dana u Pinkovim zvezdama gde je prošla audiciju uprkos lošim komentarima. U razgovoru za emsijiu "Premjiera" ona je ispričala o učešću u ovom takmičenju, ali i o Šabanu Šauliću, koji joj je, kako kaže, mnogo pomogao. "Ako neko pomogne nekom u životu, ne mora da znači da imaš nešto sa nekim. A ja se i ovim putem zahvaljujem čoveku koji mi je pomogao mnogo u životu. Ne bih da imenujem, svi znaju ko je", rekla je Cuca i potom objasnila


Direktor Granda Saša Popović rekao je da Milica Pavlović ne peva najbolje ali da ona radi svakodnevno i da nema dana odmora. Popović je objašnjavajući jednom gledaocu Narod pita - Zvezde Granda kakava je razlika između pevača i zvezde.
MILICA PREKLINJE POPOVIĆA: Direktore, daj mi jedan slobodan dan!
Direktor Granda Saša Popović rekao je da Milica Pavlović ne peva najbolje ali da ona radi svakodnevno i da nema dana odmora. Popović je objašnjavajući jednom gledaocu Narod pita - Zvezde Granda kakava je razlika između pevača i zvezde. "Evo vidite Milica Pavlović nije najbolja pevačica, a radi stalno. Ona mene moli: Direktore, dajte mi bar jedan dan slobodan. Ne mogu više. Ona ne pava najbolje, ali radi neprestano. Nije isto biti zvezda i znati da peva", rekao je Saša Popović.   


Zvezda Granda Darko Lazić na svoj Fejsbuk profil postavio je video na kojem se vidi kako ležeći peva na jednoj proslavi u Beču okićen evrima.

Iako mnogi pevači kriju kako zarađuju na proslavama u inostranstvu Lazić se sam pohvalio svojom uspešnom tezgom. On je da bi zadovoljio sve na žurki čak i legao na sto kako bi ispunio sve želje, a tako i dobio dobar bakšiš.

Kako se vidi na video, Darko leži na podu i peva dok su ga gosti sve vreme zasipali parama.
Darko Lazić leži na podu dok ga pokrivaju evrićima!
Zvezda Granda Darko Lazić na svoj Fejsbuk profil postavio je video na kojem se vidi kako ležeći peva na jednoj proslavi u Beču okićen evrima. Iako mnogi pevači kriju kako zarađuju na proslavama u inostranstvu Lazić se sam pohvalio svojom uspešnom tezgom. On je da bi zadovoljio sve na žurki čak i legao na sto kako bi ispunio sve želje, a tako i dobio dobar bakšiš. Kako se vidi na video, Darko leži na podu i peva dok su ga gosti sve vreme zasipali parama. "Tako mi to u Beču", napisao je Darko u opisu videa


 Brena i njen suprug otkazali su večerašnje slavlje koje su danima pripremali u svojoj porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi

Lepa Brena doživela je danas tešku porodičnu tragediju. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, oko 12 sati, na dan pevačicine slave Sv. Aranđela preminula je njena majka Ifeta Jahić u 81. godini života.


 Brena i njen suprug otkazali su večerašnje slavlje koje su danima pripremali u svojoj porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi. Brenina majka godinama je teško bolovala, a operisana je u martu ove godine u Tuzli, posle čega ju je Brena prebacila u Beograd gde je i preminula.
 
 Povodom smrti Ifete Jahić oglasio se i pevačicin PR.
Breni na dan slave preminula majka (81)
Brena i njen suprug otkazali su večerašnje slavlje koje su danima pripremali u svojoj porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi Lepa Brena doživela je danas tešku porodičnu tragediju. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, oko 12 sati, na dan pevačicine slave Sv. Aranđela preminula je njena majka Ifeta Jahić u 81. godini života. Brena i njen suprug otkazali su večerašnje slavlje koje su danima pripremali u svojoj porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi. Brenina majka godinama je teško bolovala, a operisana je u martu ove


 Haris Džinović, pored žiriranja u „Pinkovim zvezdama“, ovih dana je preokupiran obavezama zbog dva koncerta koja će sa Anom Bekutom i Šabanom Šaulićem održati 29. novembra u Novom Sadu i 6. decembra u Beogradu.
 
 - S porodicom živim na relaciji Beograd - Pariz. U Francuskoj sam prijavljen i tamo plaćam porez. Trenutno sam u Beogradu zbog poslovnih obaveza - kaže Haris, koji naglašava da, otkako se letos oženio, oseća veće zadovoljstvo u životu.
 - Brak ima svoju težinu. Sve je sada ipak ozbiljnije, a ja se osećam nekako mnogo srećnije i zadovoljnije. Ipak je brak nešto posebno.
 
 Džinović objašnjava kako je došlo do toga da se udruži sa Anom i Šabanom.
 - Nas troje smo nastupali na Junfestu. To se pokazalo kao fantastična kombinacija. Bio je to veliki uspeh, više od trideset hiljada ljudi. Tada se i rodila ideja da probamo da napravimo nešto zajedno. Takve kombinacije se prave u svetu, setite se trija Kareras, Domingo i Pavaroti, pa Tina Tarner, Sting i Brajan Adams. To je nešto posebno kada pevači na sceni prave kombinacije, pevaju duete, pa trio. Tako zamišljam da će biti i na koncertima u Beogradu i Novom Sadu.

Izvor: Kurir 

 
Haris Džinović: Srećniji sam otkako sam se oženio
Haris Džinović, pored žiriranja u „Pinkovim zvezdama“, ovih dana je preokupiran obavezama zbog dva koncerta koja će sa Anom Bekutom i Šabanom Šaulićem održati 29. novembra u Novom Sadu i 6. decembra u Beogradu. - S porodicom živim na relaciji Beograd - Pariz. U Francuskoj sam prijavljen i tamo plaćam porez. Trenutno sam u Beogradu zbog poslovnih obaveza - kaže Haris, koji naglašava da, otkako se letos oženio, oseća veće zadovoljstvo u životu. - Brak ima svoju težinu. Sve je sada ipak ozbiljnije, a ja se osećam nekako


SARAJEVO - Mirzad Brkić (29), sin poznate pevačice Hanke Paldum, uhapšen je u nedelju u Sarajevu i kod njega je, nezvanično, nađen gasni pištolj i paketić s materijom za koju se sumnja da je heroin.
 
 Kako saznajemo, Brkić je vozio „folksvagen golf“ kad ga je u sarajevskoj opštini Stari grad zaustavila policija, pronašla kod njega i oduzela mu startni gasni pištolj „rekord“, s okvirom bez metaka, i paketić s praškastom materijom za koju se pretpostavlja da je heroin. Na mestu suvozača nalazio se izvesni D. Ð., kod koga su pronađena dva paketića s materijom za koju se sumnja da je marihuana.
 
 Da podsetimo, Brkić je uhapšen i u januaru pošto je upravljajući automobilom „nisan“ pod uticajem droge udario tri žene na trolejbuskom stajalištu u sarajevskom naselju Grbavica. Policija je tada potvrdila da je u Brkićevoj krvi prilikom testa na drogu otkriveno prisustvo psihoaktivne supstance amfetamin. U nesreći su povređene Arijana Ž. (54), Ismeta K. (52) i Magbula Dž. (59) i one su zbrinute u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

Izvor: Kurir 
PAO ZBOG HEROINA I PIŠTOLJA: Ponovo uhapšen sin Hanke Paldum
SARAJEVO - Mirzad Brkić (29), sin poznate pevačice Hanke Paldum, uhapšen je u nedelju u Sarajevu i kod njega je, nezvanično, nađen gasni pištolj i paketić s materijom za koju se sumnja da je heroin. Kako saznajemo, Brkić je vozio „folksvagen golf“ kad ga je u sarajevskoj opštini Stari grad zaustavila policija, pronašla kod njega i oduzela mu startni gasni pištolj „rekord“, s okvirom bez metaka, i paketić s praškastom materijom za koju se pretpostavlja da je heroin. Na mestu suvozača nalazio se izvesni D. Ð., kod


Jedan od članova žirija popularnog takmičenja „Pinkove zvezde“ Haris Džinović (63) častio je svoju suprugu Melinu (33) silikonima, saznaje Kurir. 
 
 Pošto je modna kreatorka odlučila da više neće rađati decu jer je presrećna pored ćerke Đine i sina Kana, svoje nedostatke nadoknadila je odlaskom kod plastičnog hirurga, koji joj je oblikovao grudi i zategao donji deo stomaka.
 
 - Melina je oduvek vodila računa o svojoj figuri i nikad nije sebi dozvoljavala da ima višak kilograma. Kad se porodila, trebalo joj je nekoliko meseci da povrati staru liniju, međutim, pošto se s Harisom složila da više ne žele da proširuju porodicu, konsultovala se s njim u vezi s operacijom. Pevač joj je pružio podršku i nije joj dozvolio da plati iz svog džepa, već je poželeo da to bude poklon od njega jer mu uvek imponuje da pored sebe ima zgodnu ženu - otkriva naš izvor.
 
 Džinovićka operaciju drži u strogoj tajnosti i za to ne zna mnogo ljudi, samo nekoliko najbližih prijatelja.
 
 - Melina se dobro raspitala i našla odličnog hirurga, pa je silikone uradila u jednoj privatnoj klinici. Cena je nije zanimala, najbitnije joj je bilo da se to sve lepo odradi - kazao je naš izvor.
 
 Tokom jučerašnjeg dana pozvali smo kreatorku, koja se nije ni nadala šta ćemo je pitati, pa je počela da se smeje iz čista mira.
 
 - Odakle vam ta informacija? To nije tačno - naglasila je Melina, a potom se obratila Harisu, koji je sedeo pored nje.
 
 - Kažu mi da sam ugradila silikone u grudi i zategla stomak nakon porođaja. Možda i jesam a da ti to ne znaš - rekla je Melina i prekinula vezu. 

 Izvor: Kurir
UTEGAO ZENU: HARIS MELINI KUPIO SILIKONE!
Jedan od članova žirija popularnog takmičenja „Pinkove zvezde“ Haris Džinović (63) častio je svoju suprugu Melinu (33) silikonima, saznaje Kurir.  Pošto je modna kreatorka odlučila da više neće rađati decu jer je presrećna pored ćerke Đine i sina Kana, svoje nedostatke nadoknadila je odlaskom kod plastičnog hirurga, koji joj je oblikovao grudi i zategao donji deo stomaka. - Melina je oduvek vodila računa o svojoj figuri i nikad nije sebi dozvoljavala da ima višak kilograma. Kad se porodila, trebalo joj je


Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, veliki je fan emisije „Tvoje lice zvuči poznato“.

Ona je iz svog doma u Monte Karlu sa sinom Stefanom pratila šestu epizodu šou-programa i najviše joj se dopao nastup Baneta Mojicevica.
 
 Njegova imitacija najveće balkanske zvezde Zdravka Čolića toliko se svidela Jeleni da mu je podršku pružila i javno preko društvenih mreža.
 
 - Bravo, Bane - napisala je Jelena Đoković na svom nalogu na Tviteru.
 
 Pobedniku prve sezone „Zvezda Granda“ prijaju komentari i pohvale.
 
 - Supruga mi je rekla da je pročitala Jelenin komentar. Drago mi je što prate emisiju i što ostavljam lep i pozitivan utisak na njih. Novaka sam sreo nekoliko puta na proslavama tenisera. Ne mogu reći da ga poznajem - kaže Bane za Kurir.
 
  Podsetimo, Đoković je tokom finala prve sezone navijao za Anu Kokić. Njemu se od svih finalista najviše dopala njena imitacija Pink, s kojom je pobedila i osvojila 25.000 evra.
 
 - Divim se svima na profesionalnosti i zabavi koju su pružali nedeljama - napisao je Đoković.

 Izvor: Kurir
NOLE I JELENA FANOVI BANETA MOJICEVICA: GLEDAJU TVOJE LICE ZVUCI POZNATO!
Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, veliki je fan emisije „Tvoje lice zvuči poznato“. Ona je iz svog doma u Monte Karlu sa sinom Stefanom pratila šestu epizodu šou-programa i najviše joj se dopao nastup Baneta Mojicevica. Njegova imitacija najveće balkanske zvezde Zdravka Čolića toliko se svidela Jeleni da mu je podršku pružila i javno preko društvenih mreža. - Bravo, Bane - napisala je Jelena Đoković na svom nalogu na Tviteru. Pobedniku prve sezone „Zvezda Granda“ prijaju


``Smršao sam i prsten mi je postao veliki. Zato sam ga skinuo iako se svi šale na moj račun da sam ga skinuo kako bih krio da sam u braku, što je glupost. Svi znaju da sam zauzet``, kaže kroz smijeh Darko. On dodaje da će problem brzo riješiti.

 

``Planiram da ga odnesem u zlataru i smanjim ga. Mogu vam reći iz vlastitog iskustva da su muškarci s burmom mnogo poželjniji, da ne kažem fatalniji. Ima nešto u tom prstenu što privlači suprotan pol``, kaže zagonetno Lazić.

 

Na pitanje da li to znači da je već imao iskustva tog tipa, kaže:

 

``Ne, taman posla. Pa ja sam ozbiljan i oženjen čovjek. Imam dijete. Ali imam i iskustva. Četrnaest godina pjevam u kafani. Drugo, oženio sam se sedam godina starijom ženom pa sam i sam sazreo``, našalio se Darko.

 Izvor: Kurir
OZENJEN SAM A KO MOMAK ZIVIM: STA LI CE DARKU RECI SUPRUGA KADA OVO VIDI!
``Smršao sam i prsten mi je postao veliki. Zato sam ga skinuo iako se svi šale na moj račun da sam ga skinuo kako bih krio da sam u braku, što je glupost. Svi znaju da sam zauzet``, kaže kroz smijeh Darko. On dodaje da će problem brzo riješiti.   ``Planiram da ga odnesem u zlataru i smanjim ga. Mogu vam reći iz vlastitog iskustva da su muškarci s burmom mnogo poželjniji, da ne kažem fatalniji. Ima nešto u tom prstenu što privlači suprotan pol``, kaže zagonetno Lazić.   Na pitanje da li to znači da je već imao


 Edita Malovčić (36), ćerka Kemala Malovčića (63), jednog od najpoznatijih folk pevača na Eks-Ju prostoru, priznaje da svog oca pamti samo po lošem, a da pojedine nesuglasice rešavaju čak preko suda!
 
 - Jedino lepo što sam doživela od njega je kada mi je sa sedam godina poklonio klavijaturu - kaže Edita Malovčić (36). Ona je pod umetničkim imenom Madita postala muzička i glumačka zvezda u Austriji i Nemačkoj. Otkriva da je otac nikad nije savetovao o karijeri i da već dugo s njim nije u kontaktu.

- Ne znam da li se on raduje što sam odlučila da život posvetim muzici. Mislim da je želeo da njegova deca sama rastu. Sve stvari s njim su negativne, neke čak rešavamo i preko suda - kaže Madita, ne želeći da otkriva sve detalje ove porodične svađe. Rođena je u Beču i malo ko zna da joj je Kemal otac. 

Izvor: Blic 
ĆERKA KEMALA MALOVČIĆA: Oca se sećam samo po lošem, možda je hteo da mu deca sama rastu!
Edita Malovčić (36), ćerka Kemala Malovčića (63), jednog od najpoznatijih folk pevača na Eks-Ju prostoru, priznaje da svog oca pamti samo po lošem, a da pojedine nesuglasice rešavaju čak preko suda! - Jedino lepo što sam doživela od njega je kada mi je sa sedam godina poklonio klavijaturu - kaže Edita Malovčić (36). Ona je pod umetničkim imenom Madita postala muzička i glumačka zvezda u Austriji i Nemačkoj. Otkriva da je otac nikad nije savetovao o karijeri i da već dugo s njim nije u kontaktu. - Ne znam da li


Aleksandar Mitrović (20), koji je u žižu javnosti dospeo zahvaljujuci vezi sa KatarinomNaime, paparaco Kurira uslikao je juče kontroverznog sportistu kako u karantinu razmenjuje nežnosti sa atraktivnom crnkom. Mitrović, inače, važi za skandal-majstora jer je često na udaru navijača i trenera, pa ostaje da se vidi kako će na njegove emotivne trenutke reagovati privremeni selektor Radovan Ćurčić. Nažalost, Mitrović zbog rigoroznih pravila u reprezentaciji nije smeo da svoju izabranicu ugosti u hotelskoj sobi, pa su poljupci i zagrljaji pali u holu hotela (25), izgleda sedi na dve stolice.
 
 Fudbalski reprezentativac Srbije posle debakla na utakmici sa Danskom utehu je, umesto u pevačici „Granda“, pronašao u  anonimnoj devojci. - Aleksandra je juče oko dva sata posle podne posetila devojka koja ga je sačekala u holu hotela, gde je odseo sa saigračima nakon poraza od Danske. Ona je došla da se pozdravi sa njim budući da danas fudbaleri putuju u Grčku, gde sutra igraju prijateljsku utakmicu protiv tamošnje reprezentacije. Čim je Mitrović ugledao devojku, odmah joj je potrčao u zagrljaj - priča naš izvor, koji je bio na licu mesta, i nastavlja:
 - Odmah je čvrsto zagrlio i nekoliko puta poljubio u usta i čelo. Smejali su se i pričali, a ona mu je pred odlazak poželela srećan put u Grčku - završava očevidac. 

 Izvor: Kurir
KATARINU ZIVKOVIC VARA ALEKSANDAR MITROVIC!
Aleksandar Mitrović (20), koji je u žižu javnosti dospeo zahvaljujuci vezi sa KatarinomNaime, paparaco Kurira uslikao je juče kontroverznog sportistu kako u karantinu razmenjuje nežnosti sa atraktivnom crnkom. Mitrović, inače, važi za skandal-majstora jer je često na udaru navijača i trenera, pa ostaje da se vidi kako će na njegove emotivne trenutke reagovati privremeni selektor Radovan Ćurčić. Nažalost, Mitrović zbog rigoroznih pravila u reprezentaciji nije smeo da svoju izabranicu ugosti u hotelskoj sobi, pa su poljupci i zagrljaji


Aca Lukas je u subotu uveče imao posećen nastup u Cirihu, a u jednom poznatom klubu, uz najveće hitove našeg poznatog pevača veselio se i bivši fudbaler Crvene zvezde Ognjen Mudrinski. Mladi napadač je veliki fan Lukasa, kog je upoznao pre dve godine dok je igrao na Marakani. Poznato je da je Aca veliki zvezdaš, tako da su se njih dvojica preksinoć dotakli i fudbalskih tema.
 
 Inače, Mudrinski je u subotu uveče proslavljao 23. rođendan, a u noćnom provodu bio je s devojkom Unom i prijateljima. Ognjen je trenutno član Fudbalskog kluba Arau iz Švajcarske, a pošto je u tamošnjem prvenstvu trenutno pauza, trener mu nije pravio problem.  

 Izvor: Kurir
ZVEZDASI: MUDRINSKI U CIRIHU SLAVIO RODJENDAN S ACOM LUKASOM!
Aca Lukas je u subotu uveče imao posećen nastup u Cirihu, a u jednom poznatom klubu, uz najveće hitove našeg poznatog pevača veselio se i bivši fudbaler Crvene zvezde Ognjen Mudrinski. Mladi napadač je veliki fan Lukasa, kog je upoznao pre dve godine dok je igrao na Marakani. Poznato je da je Aca veliki zvezdaš, tako da su se njih dvojica preksinoć dotakli i fudbalskih tema. Inače, Mudrinski je u subotu uveče proslavljao 23. rođendan, a u noćnom provodu bio je s devojkom Unom i prijateljima. Ognjen je trenutno član Fudbalskog


Nakon nekoliko gafova Tanje Savic u javnosti, gde je pokazala elementarno neznanje iz srpskog jezika i gramatike, ekipa Kurira odlučila je da poseti Osnovnu školu „Ivo Andrić“, koju je pohađala u rodnom Radincu, kako bi istražila kakav je pevačica bila učenik. 
 
 Iako je njeno selo nadomak Smedereva malo i sve se zna, nastavnici u ovoj ustanovi dobro se sećaju aktuelne učesnice „Tvoje lice zvuči poznato“ i tvrde da je ona odmalena pokazivala talenat više za pevanje nego za učenje. Naime, Tanja je završila osnovnu školu, pa Srednju trgovačku školu, ali nije želela da studira jer joj jednostavno nije išlo, pa se sa osamnaest godina prijavila na takmičenje „Zvezde Granda“, gde je osvojila treće mesto. 
 
 Otkako je ušla u estradne vode i umislila da je zvezda, više se nikome ne javlja u Radincu, pa čak ni nekadašnjim prijateljima.
 
 Direktorka škole Jasna Branković primila nas je u svoj kabinet, ali ona nije želela da se fotografiše i priča mnogo o Savićevoj jer smatra da ona ne treba da bude primer deci.
 
 - Ona je završila osnovnu školu kada sam ja došla tu da radim. Dnevnik ne možete videti jer je to strogo zabranjeno, a ja ne znam kakav je ona bila đak. Mislim da nije bila loša. Sve što su vam rekli nastavnici je tačno. Razumem vaš posao, ali nećemo da nam pevačice predstavljaju školu. Nadam se da me razumete - rekla je kratko direktorka. Nastavnik fizičkog vaspitanja Momir Gajović tvrdi da je Tanja bila vrlo dobar đak i da je redovno dolazila na njegove časove. On kaže da je supruga Saše Popovića Suzana Jovanović završila istu osnovnu školu u Radincu i da je bila bolji đak od Savićeve.
 
 - Koliko se sećam, Tanja je bila vrlo dobar đak u osnovnoj školi. Bila je pristojna, dobra i poslušna devojčica. Uvek je redovno dolazila na časove fizičkog vaspitanja i solidno ga je radila. Nije svako savršen jer neko je rođen za pevanje, neko za sport, neko za srpski jezik. Ona je očigledno talentovana za muziku. Ja sam njenom bratu bio razredni starešina i on je bio odličan. 

 Izvor: Kurir
BUNT NASTAVNIKA U RADINCU: NECEMO DA NASU SKOLU PREDSTAVLJA TANJA SAVIC!
Nakon nekoliko gafova Tanje Savic u javnosti, gde je pokazala elementarno neznanje iz srpskog jezika i gramatike, ekipa Kurira odlučila je da poseti Osnovnu školu „Ivo Andrić“, koju je pohađala u rodnom Radincu, kako bi istražila kakav je pevačica bila učenik.  Iako je njeno selo nadomak Smedereva malo i sve se zna, nastavnici u ovoj ustanovi dobro se sećaju aktuelne učesnice „Tvoje lice zvuči poznato“ i tvrde da je ona odmalena pokazivala talenat više za pevanje nego za učenje. Naime, Tanja je završila osnovnu školu,


Da će se u novogodišnjoj noći voditi pravi rat među estradnjacima za najbolji i najposećeniji doček u prestonici, već sada je već jasno. Beograd ne pamti da je ikada imao veseliji doček Nove godine, uzme li se u obzir to da će najveća imena nastupiti u najglamuroznijim objektima u gradu po ceni od koje može da vam se zavrti u glavi.

Svetlana Ceca Ražnatović nastupiće u najvećoj hali u Novom Beogradu, a za taj spektakl uzela je oko 50.000 evra. Njen kolega Aco Pejović tezgariće na Ledinama, a za taj nastup uzeo je 30.000 evra. Za nijansu manje od njega uzela je Ana Nikolić, koja će Beograđane zabavljati u jednom od elitnih hotela, za taj nastup obogatila je budžet sa 20.000 evra, a dobiće još 3.000 evra u kompenzaciji za hranu i piće koje će te večeri moći da utroši. 
 Kako se spekuliše, njena koleginica Nataša Bekvalac pevaće u renoviranom hotelu u Novom Beogradu za 16.000 evra. Iako se pisalo da će Jelena Karleuša nastupiti u jednom hotelu za 50.000 evra, gradom se ponela priča da ona u stvari nastupa za 20.000, te da će za isto toliko pevati na reprizi dočeka u jednoj od najvećih diskoteka u Beogradu. 
 I najpopularniji pevači među zvezdama „Granda“ takođe će pevati u Beogradu, pa će tako svi koji odluče da dočekaju novu 2015. moći da uživaju u pesmama Milice Pavlović, Jelene Kostov i ostalih zvezdica ove produkcije. „Alegro bend“, jedan od najpopularnijih sastava, zabvljaće Beograđane u novogodišnjoj noći, i to u jednom restoranu u Zemunu, dok će Vesna Zmijanac pevati u restoranu kod Zorice Marković za, kako se priča, 15.000 evra. 
 

Uzme li se u obzir činjenica da živimo u vremenima teške krize, postavlja se pitanje ko će da izdvoji oko 100 evra po osobi, koliko je potrebno kako biste samo prisustvovali jednom od ovih organizovanih dočeka. Pogotovo ako se zna da vam bar isto toliko treba za novogodišnju toaletu.

Zato su pevači dva meseca pre dočeka počeli euforično da najavljuju svoje nastupe ne bi li rasprodali ulaznice. Iz svega navedenog može se samo zaključiti da u Srbiji ako nema hleba, igara nam vala ne manjka. Samo nek je veselo.

 Izvor: Kurir
KO CE UZETI NAJVISE: RAT NA ESTRADI ZA NOVOGODISNJE TEZGE U BEOGRADU!
Da će se u novogodišnjoj noći voditi pravi rat među estradnjacima za najbolji i najposećeniji doček u prestonici, već sada je već jasno. Beograd ne pamti da je ikada imao veseliji doček Nove godine, uzme li se u obzir to da će najveća imena nastupiti u najglamuroznijim objektima u gradu po ceni od koje može da vam se zavrti u glavi. Svetlana Ceca Ražnatović nastupiće u najvećoj hali u Novom Beogradu, a za taj spektakl uzela je oko 50.000 evra. Njen kolega Aco Pejović tezgariće na Ledinama, a za taj nastup


Naime, pre nekoliko dana pevačica je tajno provela noć u krevetu kontroverznog albanskog biznismena nakon što je nastupila u diskoteci u Poreču, koja je u sklopu njegovog hotela. Ćazim je lično angažovao Anu, a ona je odmah pristala jer se nadala da će obnoviti staru vezu, međutim Osmani ju je opet iskulirao.
 
 - Ana i Ćazim nisu se čuli neko vreme i taman kad je uspela da ga preboli, iznenada se javio. Nakon dužeg perioda ponovo su se čuli jer ju je pozvao da gostuje kod njega u klubu na insistiranje nekih gostiju. Pevačica je bila u šoku, ali je ipak pristala da dođe jer joj je to posao - priča naš izvor.
 
 Ana je na svirci očekivala Feliksa, ali on se, na njenu žalost, nije pojavio.
 
 - Mislila je da će Osmani biti u separeu, međutim nije došao da je sluša. Nadala se da je to idealna prilika da obnove romansu koju su imali, ali od toga nije bilo ništa jer je biznismen samo želeo njeno gostovanje i ništa više. Njenom timu obezbedio je luksuzne hotelske sobe, a za Anu je ostavio svoj kraljevski apartman, u kojem noći kad boravi u hotelu- otkrio je naš izvor.
 
 Inače, Ana i Ćazim su dva puta obnavljali vezu, a ona se zaljubila do ušiju. Često su zajedno odlazili na slavlja, ali pevačica se uvek pravila da ga ne poznaje, sve do trenutka dok nisu u javnost procurile poruke u kojima ga moli da budu u javnoj vezi, i da mu jednog dana možda postane i žena. Čak je i od njegove devojke Mande Popović prošle godine dobila batine u hotelskoj sobi u Crnoj Gori jer ju je, navodno, provocirala.
 
 U toku jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa Ćazimom i Anom, ali su oboje ostali nedostupni do zaključenja ovog broja. 

 Izvor: Kurir
ANA PONOVO U KREVETU CAZIMA OSMANIJA!
Naime, pre nekoliko dana pevačica je tajno provela noć u krevetu kontroverznog albanskog biznismena nakon što je nastupila u diskoteci u Poreču, koja je u sklopu njegovog hotela. Ćazim je lično angažovao Anu, a ona je odmah pristala jer se nadala da će obnoviti staru vezu, međutim Osmani ju je opet iskulirao. - Ana i Ćazim nisu se čuli neko vreme i taman kad je uspela da ga preboli, iznenada se javio. Nakon dužeg perioda ponovo su se čuli jer ju je pozvao da gostuje kod njega u klubu na insistiranje nekih gostiju. Pevačica je


 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10  Napred

Strana 1 od 167  | Resultat 1 do 20 od 3321 pronadjenih


 
 

 

 
Serbien Haus TOP Putovanja Traum Reisen Reisen Last Minute Anzeiger Luzern FUSH Promostar Subotica DomaciRecepti.net BrziKolaci.com rtv pink Pink Online rtv pink RTV Pink