Image
 
Image

BAGEROM SRUŠIO ŽENI KUĆU U LEŠTANIMA IZ OSVETE! Skovao pakleni plan, sistem razradio u 3 faze! Hteo ovako da joj NAPAKOSTI



Žena J. J. iz Leštana prijavila je da joj je suprug srušio kuću bagerom, a fotografije porušenih zidova uveliko kruže internetom.

Međutim, prema poslednjim tvrdnjama slučaj je malo komplikovaniji i mnogo mutniji: kuću je zapravo uništio drugi čovek, koji je to policiji i priznao. Veruje se da se radi o prijatelju muža od J. J, koji mu je na taj način pomogao da iskoristi rupu u zakonu i napakosti supruzi od koje se razvodi. Evo kako je to uradio. Kako tvrdi izvor, kuća se vodi na muža, ali je izbačen iz nje zbog prijave za nasilje u porodici i zabranjen mu je prilazak.

 

- I tu se u priči pojavljuje poznanik supruga kome suprug navodno duguje 18.000 evra. "Zajmodavac" traž da mu se dug vrati, "dužnik" odbija; "zajmodavac" preti da će mu srušiti kuću i to bagerom i uradi - kaže izvor. U čemu je caka? Prema nezvaničnim informacijama, tužilac je rušenje kuće okvalifikovao kao oštećenje tuđe stvari, što se dalje goni po privatnoj tužbi. Ako je tačna teorija da je cela priča o dugu od 18.000 evra fabrikovana radi osvete supruzi, muž neće privatno goniti svog prijatelja "rušitelja". Muž - nije kriv, njegov prijatelj - nije kriv!

 

Jedina i najveća žrtva cele šarade je J. J, supruga "zajmodavca", koja je sa ćerkicom sada ostala bez krova nad glavom! Pozvao i centar za socijalni rad U prilog sumnji da je scenario o navodnom dugu izmišljotina govori činjenica da je već sledećeg dana muž pozvao centar za socijalni rad da prijavi da njegova ćerka, o kojoj se stara majka J. J, posle rušenja "nema gde da živi" i da treba da pređe kod njega. - Centar za socijalni rad je izašao na teren, ali su majku J. J. i devojčicu zatekli kod prijatelja, gde su privremeno smeštene. Procenjeno je da imaju uslove za normalan život - kaže izvor "Blica.

 

Krov i hodnik jedino ostali čitavi Kako se saznaje, J. J. i njen suprug više puta su se međusobno prijavljivali policiji za nasilje. - Moj muž je otišao još u oktobru da živi sa devojkom. Mi smo sada u brakorazvodnoj parnici. Ja sam ostala da živim u kući u Leštanima sa ćerkicom. On ne može da podnese da ja i dalje živim u ovoj kući! Pretprošle nedelje me je pretukao, a sad mi je srušio sve ovo - ispričala je vidno uznemirena J. J. Kuća u kojoj J. J. živi sa ćerkicom je oštećena tako što je na sve četiri strane probijena viljuškom bagera i tako učinjena neadekvatnom za život. Jedino što je ostalo čitavo jesu krov i hodnik.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI