Image
 
Image

Daniel Trencovski osvaja srca novim singlom "Kazna ljubavna"!Na radost svih ljubitelja dobre muzike, Daniel Trencovski predstavlja svoj novi singl "Kazna ljubavna". Ova emotivna pesma, čiju muziku, tekst i aranžman potpisuje talentovani Marijan Stoimenov - Dzika, već osvaja srca publike.

Sa svojim moćnim vokalom i iskrenom interpretacijom, Daniel donosi pesmu koja se bavi temom ljubavne patnje, ostavljajući snažan utisak na sve koji je poslušaju.

Video za singl "Kazna ljubavna" snimila je ekipa iz Tropical Lifeisfun, koja je uspela da vizuelno dočara duboke emocije koje nosi pesma. Snimanje je realizovano u autentičnom ambijentu stare kafane, zatvorene pre 30 godina. Posebnu zahvalnost dugujemo Tanji koja nam je omogućila pristup ovom jedinstvenom mestu. Njena velikodušnost nam je omogućila da oživimo delić prošlosti i unesemo autentičan duh u spot, vraćajući bar delić sjaja koji je krasio ovo divno mesto.

Od trenutka kada je pesma "Kazna ljubavna" objavljena, dobila je izvanredne komentare na društvenim mrežama. Publika je oduševljena iskrenošću i emocijama koje Daniel unosi u svaku notu i stih. Mnogi slušaoci su već izrazili svoje oduševljenje pesmom, što potvrđuje njen kvalitet i autentičnost.

Ne propustite priliku da poslušate "Kazna ljubavna" na našem Pink radiju i uživate u vrhunskom muzičkom doživljaju koji nam donosi Daniel Trencovski. Ova pesma je savršena za sve one koji žele da se prepuste iskrenim emocijama i uživaju u kvalitetnoj narodnoj muzici.

Pratite nas na društvenim mrežama za najnovije vesti i ekskluzivne sadržaje vezane za ovaj hit singl, i budite deo zajednice koja prepoznaje pravu vrednost u muzici!Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI