Image
 
Image

Dušica Jakovljević pred finale Zadruge otkrila sve detalje: Evo zašto će sve biti drugačijeDušica je pomenula i odnose Aleks i Cara, kao i najintrigantniji odnos i Zvezdanovu prevaru Finale rijalitija "Zadruga" biće održano u četvrtak, 8. juna, a voditeljka Dušica Jakovljević sumirala je utiske i govorila o ukućanima, međuljudskim odnosima i ljubavnim prevarama koje su ubedljivo obeležile sezonu.

Kako je istakla Dušica, ovo je sigurno najneizvesnija seona do sada i tvrdi da će finale biti spektakularno. - Svake godine kažem da su učesnici drugačiji, kao i same priče koje se među njima odvijaju. Ovo je najneizvesnija sezona do sada. Prethodnih godina su svi očekivali pobednika, odnosno naziralo se ko to može da bude, a sada je situacija drugačija. Kako učesnici ispadaju, na pitanje o pobedniku, svi daju različite odgovore. Kako se krug zadrugara bude sužavao, sve će biti neizvesnije.

 

Samo finala će biti spektakularno, ali sve je na učesnicima - rekla je Dušica. Dušica je pomenula i odnose Aleks i Cara, kao i najintrigantniji odnos i Zvezdanovu prevaru. - Car i Aleks su prošli sve i svašta, menjali partnere, a na kraju su shvatili da je najlešpe na jednom ramenu. Odnos Ane i Zvezdana je pokazatelj da se od uspomena ne živi, već je potrebno neki odnos zalivati i aktivno raditi na njemu - objasnila je voditeljka, pa priznala da su ove priče na nju ostavile najveći utisak. - Vrlo su nervozni zadrugari. Kada su mirni, onda se to tumači kao zatišje pred buru.

 

Sada su svesni da će se uskoro suočiti s mišljenjem naroda i najbližih. Parovi razmišljaju da li će njhova ljubav opstati, a pojedinci trče na ''zadnji voz'' kako bi ušli u vezu, jer su ima se emocije, kako oni kažu, rodile pred sam kraj - rekla je Dušica za kraj u Vikend specijal premijeru. Ko je pobednik Zadruge 6?


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI