Image
 
Image

EVO KO JE PRETUKAO GOLU DEVOJKU NA TERASI: Prvo joj poklanjao skupa kola i ruže, pa je unakazio! ONA SE DRUŽI SA POZNATIMA (FOTO)



P. R. koji je uhapšen zbog sumnje da je emotivnu partnerku zlostavljao i mučio, vukao je za kosu i udarao, pre više od 20 godina ubio je Zorana Tomovića u Beogradu Muškarac P. R. koji je uhapšen 11. marta u Beogradu zbog sumnje da je zlostavljao i mučio svoju emotivnu partnerku M. K., tako što je brutalno pretukao, vukao je za kosu kada je gola pokušala da pobegne od njega kroz terasu, a potom nastavio da je muči i kada je došla policija, bio je osuđen za ubistvo Zorana Tomovića 2000. godine.

Brani se blokatorima Tomović je ubijen 29. oktobra 2000. u Borskoj ulici, a prema pisanju medija, P. R. je tokom suđenja priznao da je on pucao u momka i to zbog sukoba oko droge. Navodno, i tada je kao i sada u svojoj odbrani pominjao blokatore koje je koristio, pošto se leči od zavisnosti. Tada je izjavio da se lečio od zavisnosti od droge, a posle prebijanja M. K., navodno je rekao da je iste lekove koristio zbog alkohola.

 

 

- Priznajem da sam ubio Tomovića, ali nisam to uradio sa namerom - izjavio je, navodno, tada tvrdeći da je pištolj opalio kada je udario žrtvu. Posle hapšenja zbog mučenja i prebijanja partnerke, prema nezvaničnim informacijama, na saslušanju u tužilaštvu je izjavio da ima ugrađen blokator i da mu je žao zbog toga što je bio nasilan prema M. K., s kojom je u vezi s povremenim prekidima bio oko dve godine.

 

- Kod nje u stan došao sam rano ujutru. Spavali smo i probudili se oko 11. Čim smo ustali posvađali smo se, ali ne mogu da se setim zbog čega - branio se u tužilaštvu P. R., navodeći da je onda počeo da pije rakiju, iako se od sredine novembra leči od alkoholizma i zbog toga ima blokator.

 

 

U društvu poznatih Ana Nikolić se družila sa njom M. K. aktivna je na društvenim mrežama i najveći broj objavljenih fotografija ima sa pevačicom Anom Nikolić.

 

 

Na fotografijama koje su obe delile na svojim profilima na Instagramu, zajedno izlaze, pevaju i druže se. Kurir je pokušao da kontaktira pevačicu, ali ona nije odgovarala na pozive. Na fotografijama je i sa pevačem Šakom Polumentom, ali i drugim pevačima i voditeljima.- Ne mogu da se setim da sam je udarao. Ne sećam se ni kako sam zaradio ogrebotine, osim što znam da je pukao neki sto, pa sam se možda tako i izgrebao.

 

Sećam se da sam je povukao za kosu kako bih je sprečio da padne sa simsa, pošto je ona bežala od mene na terasu. Mislim da je nisam udario pesnicama niti nekim predmetom - branio se uhapšeni. Višestruki povratnik M. K. koja je aktivna na društvenim mrežama nije objavljivala slike sa P. R., ali se pohvalila skupocenim poklonom koji je dobila od njega. U decembru 2021. objavila je sliku na kojoj je u bundi, sa buketom ruža u rukama, pored crnog "mercedesa" G klase.

 

- Naočare crne, P. R - Volim - napisala je M. K. u opisu fotografije. Prema navodima krivične prijave, kako je saopštilo Prvo osnovno javno tužilaštvo, osumnjičeni P. R. je krivično delo učinio, na taj način što je svoju emotivnu partnerku M. K., koja je izašla na terasu svog stana u nameri da pobegne od njega, uhvatio za kosu i zadao joj više udaraca po glavi i telu nakon čega ju je nasilno uvukao u stan.

 

Policajci PS Zvezdara su preko terase ušli u stan i tako sprečili dalje nasilje. Oštećena je imala vidne povrede, te je prevezena u Urgentni centar. Tužilaštvo je saopštilo i da je pritvor za P. R. tražilo jer je višestruki povratnik.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI