Image
 
Image

KARTA ZA "GOLUBARNIK" KOŠTA VIŠE OD PROSEČNE PLATE U SRBIJI! Cene ulaznica za NBA finale: Ameri daju BOGATSTVO da gledaju Jokića!



Za najjeftiniju ulaznicu morate izdvojiti više od jedne prosečne plate u Srbiji!

Neviđena euforija vlada u Denvru nakon istorijskog plasmana Nagetsa u veliko finale NBA lige.

Tim iz Kolorada nalazi se na korak od ostvarenja najvećeg sna - šampionskog prstena i "finalna" groznica počela je ozbiljno da trese pristalice Denvera.

Stavili su pred slatke muke svoje navijače, kojima trenutno u glavi odzvanja jedno pitanje - kako do ulaznica za istorijsko finale?!

Dobra vest je da su karte već dostupne, a loša da je njihova cena PAPRENA!

Iako još uvek nije poznato ko će im biti rival u finalu, Nagetsi su već pustili u prodaju ulaznice za prvi meč u "Bol areni".

Njihov protivnik biće pobednik finala Istoka u kom se sataju Majami i Boston. Majami trenutno vodi sa 3:1 u seriji i Jokićevom timu bi odgovaralo da trijumfuje, jer će u tom slučaju imati prednost domaćeg terena u finalu i prva dva meča igraće pred svojim navijačima. Ako Boston napravi čudesan preokret i plasira se u finale, prva dva meča igraće se u "TD Gardenu".

Fanovi koji žele uživo da gledaju majstorije Jokića i družine u velikom finalu moraće da se odreknu ozbiljne sume novca.

"Denver post" prenosi da cena najeftinije ulaznice, za mesto u popularnom "golubarniku", iznosi čak 750 dolara - što je jedna prosečna plata u Srbiji.

Ako želite da budete bliže Jokiću i njegovim saigračima, moraćete da izdvojite pravo bogatstvo. Naime, karte za sedišta blizu parketa kreću se od 6.200 dolara do neverovatnih 25.000 dolara!

Zanimljivo, kaka serija bude odmicala, procenjuje se da će karte biti sve skuplje. Najeftinija karta za drugi meč skočiće na 850 dolara, a za eventualni treći meč čak 995 dolara.

"Ako u ovom trenutku želite da prisustvujete prvoj ili drugoj utakmici, definitivno treba da sačekate i koristite uređaj za praćenje sena, da vidite koliko je ulaznica dostupno i kako se cene kreću. Ako Majami pobedi, imaćete dosta aktivnosti nakon meča i to će prouzrokovati potencijalno povećanje cena. U narednih nekoliko dana cene će se normalizovati u skladu sa potražnjom na tržištu", kaže Kajl Zorn menadžer kompanije zadužene za prodaju ulaznica.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI