Image
 
Image

KOD NJIH VIŠE NIŠTA NIJE SIGURNO! Otac ga izbacio iz kuće, a sad se ne zna hoće li Hari i Megan doći na Čarlsovo krunisanjeVojvoda i vojvotkinja od Saseksa pozvani su na krunisanje Harijevog oca kralja Čarlsa kasnije ove godine, ali odbijaju da potvrde da li će prisustvovati ili ne, piše Daily Mail.

Princ Hari, koji je zajedno sa suprugom Megan, pokrenuo seriju napada na kraljevsku porodicu poslednjih meseci, potvrdio je da je primio imejl od svog oca u vezi sa tim događajem.

Krunisanje koje bi trebalo da vide milioni ljudi u Velikoj Britaniji i potencijalno milijarde širom sveta, održaće se 6. maja - istog dana kada je i četvrti rođendan Arčija, Harijevog sina.

Podsetimo, Čarls je izbacio svog sina i snaju iz njihovog britanskog doma, a mnogi smatraju da će ovaj potez zakomplikovati bilo kakve buduće posjete Velikoj Britaniji bračnog para iz Kalifornije.

Ovo je otkriveno iste noći kada je Hari iskreno govorio o svojoj upotrebi ilegalnih droga tokom intimnog razgovora sa stručnjakom za toksične traume dr Gaborom Mateom u onlajn strimu uživo.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI