Image
 
Image

MA, DA LI JE MOGUĆE?! Džabe trljate oči, evo koliko Sanja Marinković zapravo IMA GODINA! Ostaćete bez teksta!Sanja Marinković je poznata voditeljka TV „Pink“, na kojoj godinama uređuje i vodi poznatu zabavnu emisiju „Magazin IN“, u kojoj su joj gosti brojne domaće estradne ličnosti, sa kojima razgovara o trenutno popularnim temama i svakodnevnim životnim situacijama.

Nakon završetka osnovne škole i XII Beogradske gimnazije, diplomirala menadžment na Višoj poslovnoj školi, te i završila menadžment u finansijama na jednom poznatom privatnom fakultetu.Sanja ima sestru Tamaru i brata Bojana, i za njih kaže da su joj uz roditelje oni uvek bili najveća podrška i oslonac u svim životnim okolnostima.

Poznata voditeljka koja je vrlo šarmantna i elokventna, i veliki je profesionalac u svom poslu, ima i tu prednost što govori francuski i engleski jezik, te je stekla brojna prijateljstva i poznanstva na putovanjima širom sveta.

Iako je Sanja kako je napomenuto, završila studije menadžmenta, ona je ipak shvatila da je njena velika želja da se oproba u javnom poslu, te je najpre na TV „Politika“, a kasnije i na javnom servisu, počela da se bavi voditeljskim poslom.

Međutim, pravi poslovni potez, lepa brineta je napravila tek kada je prešla na TV „Pink“, gde već više od 17 godina uređuje i vodi emisiju zabavnog karaktera, „Magazin IN“. Iako izgledom zrači i dan danas, malo je poznato koliko pomenuta voditeljka ima godina.

Naime, Marinkovićeva je rođena 2. mart 1974. godine te samim tim ima punih 49 godina.Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI