Image
 
Image

MAFIJAŠKA OPOMENA ZA BAKU PRASETA! Bogdan se zamerio ŽESTOKIM MOMCIMA, jutjuber besan i ljut! SITUACIJA JE OZBILJNA!Na lokal brze hrane koji nosi ime Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, nije tek tako bačen Molotovljev koktel.

Iincident koji se dogodio je zapravo upozorenje Iliću od žestokih momaka. Prema rečima njegovog bliskog prijatelja, jutjuber ima određena saznanja ko stoji iza paljenja lokala i na sve načine pokušava da reši situaciju kako se neprijatnost ne bi ponovila

 

.- Ovo je bila opomena. I Baka je toga svestan. Dobio je mnogo poruka i mnogi bliski prijatelji su mu rekli da se pripazi. Bogdan je jako besan i ljut i sada na sve načine pokušava da otkrije sa koje strane vetar duva, da se ovako nešto ne bi ponovilo.

 

Veliki je novac uložen u biznis i Baki se ne isplati da se dešavaju ovakve stvari - kaže Bakin prijatelj. I naša ekipa je bila na mestu incidenta. Tamo smo zatekli javnosti nepoznatog mladića koji je sedeo na stolici prekoputa ulaznih vrata.

 

Vide se garež, razbijen izlog, stakla je bilo na sve strane. Da je do incidenta došlo i da je požar namerno podmetnut, potvrdio je i sam Baka Prase u svojoj objavi na Instagramu. - Sinoć, u 2.29 ujutru, neko je bacio ciglu i Molotovljev koktel i izazvao požar u lokalu na Tošinom bunaru.

 

 

Čekam snimke kamera i dozvolu policije da javno objavim sve detalje. Verovatno znate na koga sumnjam, ali ništa još nije sigurno. Evo, 99 odsto će klošar koji je plaćen da zapali požar biti nađen, pa ćemo saznati ko ga je poslao.

 

Ovim putem nudim veliku novčanu nagradu za informaciju i ko bude odao identitet dotičnog - napisao je Ilić, pa dodao: - Hvala bogu, niko nije bio u lokalu, jer ovaj vandalski pokušaj da se moj biznis ošteti mogao je nekoga da košta života. Pored toga što je vandal, mogao je da bude i ubica, ali ta budala o tome nije razmišljala.

 

Čim dobijem snimke kamera, objavljujem video na Jutjubu - istakao je jutjuber.Podsetimo, kako je Kurir prvi i objavio, ovi lokali nisu u vlasništvu Baka Praseta, već je jutjuber sklopio dogovor s jednim imućnim Kinezom, koji je investirao novac u posao.

 

Zaduženje Baka Praseta bilo je da reklamira taj brend. Navodno, za ovaj biznis dobio je 20.000 evra za tri meseca, koliko traje ugovor, a postoji mogućnost da se saradnja nastavi. U više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt sa Baka Prasetom, ali on nije odgovarao na naše pozive na broj telefona poznat redakciji.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI