Image
 
Image

MAJA IZ BEOGRADA POBEGLA SA SOPSTVENOG VENČANJA: Udala se za Željka, pa se POTUKLA s kumom kada je saznala OVU ISTINU o njemu!



Kada je Maja Đorđević (28) iz Beograda u emisiji "Brak na neviđeno" pred matičarem izgovorila "da" Željku Jovanoviću (26), koga je tada prvi put ugledala, nije ni slutila šta će nakon toga uslediti.

Maja je za kumu uzela svoju drugaricu, na čiji je nagovor i pristala da se uda za momka koji joj se na prvi pogled učinio kao pravi za nju. Međutim, nakon što su se pred matičarem izjasnili o stupanju u brak i budućem prezimenu, voditeljka je šokirala Maju onim što joj je saopštila.

 

 

- Majo, čestitam ti, upravo si dobila petoro dece - rekla je voditeljka Milica Kon, a Maja je nakon šoka koji je doživela odmah nasrnula na kumu, vređjući je. - Kumo, stoko jedna - vikala je Maja, čupajući kumi kosu.

 

 

- Možda mene krivi jer će joj tako biti lakše i pašće joj kamen sa srca. Ja to prihvatam. Ne mogu ništa drugo da uradim sem da joj pomognem - rekla je kuma nakon incidenta, a na Majinu začuđenost zašto je niko nije upozorio da njen novopečeni suprug ima već petoro dece, voditeljka joj je doskočila: - To je zato što neka pitanja nisi postavila na vreme. Znači, svakog meseca imate pet alimentacija da plaćate, pelene za najmlađe dete. Ti si, lutko moja, treća sreća - rekla je voditeljka, misleći na to da je Maja Željku treća žena. - Je l'? A što mi ne reče - pitala je Maja ljutito. - Pa nisi pitala - odgovorila je voditeljka, a kad je Maja svog supruga pitala isto, dobila je šokantan odgovor: - Čekao sam prvo da potpišeš, pa onda. I nakon toga, ponovo je nadrljala kuma, koju je mlada nastavila da vređa. - Kumo, ti si kriva, alapačo jedna. Namerno si ovo htela. Ako si se ti zarobila, ja neću - besno je govorila svojoj drugarici, a potom donela konačnu odluku - Ništa, piši propalo. Ja hoću svoje dete s momkom koji nema decu. Kumo, ti si mi rekla da se udam. Gospođo matičarko, šta se dešava po zakonu kad muž ne ispoštuje bračne dužnosti? Kada pređe iz jednog braka u drugi - pitala je očajna Maja matičarku, na šta joj je ona odgovorila da je njegov prethodni brak razveden, te da nema zakonskih prepreka da stupi u novi. Maja je ipak konstatovala da ne može da se pomiri s tim što Željko ima petoro dece.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI