Image
 
Image

MAMA BILJA U ŠOKU! NIJE ZNALA DA JOJ JE SIN POSTAO MUSLIMAN Sad se oglasila i evo da li podržava Dejana i šta misli o promeni vereNakon što je u medijima kao bomba odjeknula vest da je pobednik Zadruge 5 Dejan Dragojević zvanično priznao da je promenio veru i prešao u islam, njegova majka Biljana Dragojević priznala da je iznenađena sinovljevom odlukom.

- Pa šta ja da vam kažem. On je punoletan, može da radi šta hoće. Znate šta, o veri se mnogo ne zna, zato svašta pišu, tako da... To je njegov izbor - rekla je ona.

Da li podržava Dejanovu odluku da iz pravoslavlja pređe u islam, obzirom da niko iz porodice to do sada nije uradio, Biljana navodi da je uz sina, ma šta on uradio u svom životu.

- Uvek sam podržavala šta god da je bilo, šta god da se desi. Svako je uz svoje dete - rekla je Dragojevićeva.

Govoreći o ostatku porodice Dragojević, kao i njihovim reakcijama na Dejanovu odluku, Biljana kaže da ne želi da govori u ime ostalih članova porodice.

- Ja sam malo bila iznenađena. Ja od njega nikada nisam tražila nikakva priznanja, meni je bitno da je on kući, da je sve okej. Potpuno mi je to sve bilo nebitno. Meni je važnoi da funkcionišemo normalno. Ja nikakve promene kod njega nisam primetila, niti osetim. Najnormalnije se ponaša, živimo normalno - rekla je Biljana, ističući da nije upoznata sa reakcijama porodice Mujić koja je pozdravila Dejanovo priznanje prelaska u islam.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI